تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 150 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. چندتایی سوال دارم که ممنون میشم بهشون جواب بدید:
    1- بچه ها من یک nokia 6120 classic دارم و میخوام که تقویم میلادیشو به هجری شمسی تبدیل کنم.
    قبلا تقویم روش نصب کردم. اما اون چیزی که دلم میخواد اینه که بشه همین تقویم میلادیشو تبدیل به فارسی کرد که همیشه دم دست باشه و دلم نمیخواد یک تقویم فارسی معمولی نصب کنم و هر وقت ازش خواستم استفاده کنم کلی دکمه فشار بدم تا ببینم امروز چندمه!
    2 - میخواستم بدونم که برای فارسی کردن محیط گوشی ای مثل گوشی خودم آیا باید نرم افزار خواستی رو استفاده کنم؟ اگه یه راهنمایی کلی توی این زمینه بکنین کلی ممنون میشم!
    3- من خیلی راحت نرم افزارهای جاوا رو روی گوشیم نصب میکنم اما نمیدونم چرا فایلهای sis رو نمیتونم نصب کنم. نصب این جور فایلها چطوریه؟ اصلا روی گوشیهای نوکیا نصب میشن؟ روش نصب خاصی دارن؟
    4- نمیشه رزلوشن بازیهایی که رزلوشنشون کمتر از رزلوشن مبایل هست رو فول اسکرین کرد؟ یا عکسش، رزلوشن بازیهایی که روی گوشی نمیاد رو کم کرد تا روی گوشی اجرا بشه؟
    5- کاملترین دیکشنری ممکنه (انگلیسی به انگلیسی) برای مبایل چیزی هست؟ اگه هست لطفا لینک رو مرحمت کنید.
    این یکی رو که بعید میدونم باشه: متن کامل قرآن + ترجمه ی فارسی + صوت، اگه حتی متن و صوت فقط باشه مشکلی نیست. هست همچین چیزی؟
    6- شبیه سازی چیزی هست که بشه بازیهای مبایل رو روی کامپیوتر نصب کرد؟
    اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

واسه فارسی کردن باید از فارسی ساز سیمبین60 سری سوم استفاده کنید که اموزشش همه جا هست .
    فایلهای sis فقط مختص گوشی های سیمبین مثل نوکیا هستند و نصب اونها هم فرقی با جاوا نداره شما پیغام خطایی رو که بهتون مسده ایجا ذکر کنید تا راهنمایی کنم.
    سعی کنید بازی هایی که دانلود مکنید حتما مربوط یه ورزن سیمبین گوشی شما باشه که 6120 از symbian 9.2 v3 استفاده میکنه . اما برنامه هایی هست که میتونه رزولیشن بازی ها رو تغییر بده همیجا بگری پیدا مکنی
    در مورد بقیه سوالهاتون پیشنهاد میکنم توی گوگل یک سرچی بکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال داشتم بلندی صدای این گوشی نسبت به دبلیو850 یا کا750 یا 5700 چطور هستش؟
    سرعتش مثل 5700 می مونه؟
    کار کردن با کیبوردش چطوره؟
    ایا میشه هدفونش رو برداشت و هدفون 5700 رو گذاشت؟
    فرق این گشوی با 6121 کلاسیک؟اصلا همچین گوشی تو ایران هست؟
    و در نهایت قیمت؟
    نه صداش به بلندی سونی اریکسون نیست اما شفافیت و کیفیتش بیشتره ، سرعتش با 5700 و n95 فرقی نداره ، کمی کی پدش اذیت مکنه مخصوصا d-pad اما عادت میکنی بهش ، فرقی خاصی بکه برای ما مورد توجه باشه با 6121 نداره بجز یک تغییر جزی که اونهم فکر کنم در مورد فرکانس ای شبکه باشه . 6120 خیلی وقته تو بازاره اما زیاد توضیع نشده خوبیش هم همینه قیمتش هم متفوته از 240 تا 225 میتونی پیدا کنی که هیچ تفاوتی هم با هم ندارند و گارنتی مارانتی کشکه من خودم خریدم 225 البته شهراستان هستم ،

سلام
    میشه در مورد برنامه های این گوشی کمکم کنید چون هرچی دانلود میکنم نصب نمی شه
    این گوشی از symbian 9.2 v3 fb1 استفاده میکنه دقیقا مثل 5700 و n95 بهمین خاطر برنامه ها و بازیهای sis که میگیرید حتما باید برای این ورزن باشه

سلام .
    دوستان من روی گوشی داداشم یه بازی نصب کردم که جاوا بود ، اما حالا به هیچ وجه من الوجوه پاک نمیشه ، چه کنم ؟ تا حالا کسی به این مشکل برخورده ؟
    یا حق
    از توی app manager انتحان کردی ؟

6120 دو رنگ داره سیاه و نقره ای که من فقط سیاهش رو دیدم ولی قاب رنگیسش تو بازار هست

داره خودمونی میشه gahannama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ميشه قيمت جديد 6120 رو بگيد آخه قصد خريد دارم.
    و از دوستاني كه مطلع به اين گوشي هستند ميخواستم يك مقايسه اي بين اين گوشي با ان 70 داشته باشند آخه بين اين دو گوشي موندم كدوم رو انتخاب كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من هفته پیش خریدم 225 بدون گرانتی ، به شخصه 6120 رو به n70 ترجیح میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واسه فارسی کردن باید از فارسی ساز سیمبین60 سری سوم استفاده کنید که اموزشش همه جا هست .
    فایلهای sis فقط مختص گوشی های سیمبین مثل نوکیا هستند و نصب اونها هم فرقی با جاوا نداره شما پیغام خطایی رو که بهتون مسده ایجا ذکر کنید تا راهنمایی کنم.
    سعی کنید بازی هایی که دانلود مکنید حتما مربوط یه ورزن سیمبین گوشی شما باشه که 6120 از symbian 9.2 v3 استفاده میکنه . اما برنامه هایی هست که میتونه رزولیشن بازی ها رو تغییر بده همیجا بگری پیدا مکنی
    در مورد بقیه سوالهاتون پیشنهاد میکنم توی گوگل یک سرچی بکنی
    ممنون از راهنماییتون اما کاش لینک آموزش فارسی کردن رو میزاشتید آخه من با این اینترنت زغالی برم کجا دنبالش بگردم؟

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقایون عذر میخام آیا این گوشی واقعا بدون نرم افزار با کامپیوتر ارتباط برقرار میکنه ؟

داره خودمونی میشه gahannama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنتن دهي 6120 خوبه؟ آخه تو سايت gsmarena نوشته No Wi-Fi

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آیا وای فای ربطی به آنتن دهی داره ؟

داره خودمونی میشه Provident's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقایون عذر میخام آیا این گوشی واقعا بدون نرم افزار با کامپیوتر ارتباط برقرار میکنه ؟
    بله چرا که نه!
    وقتی که گوشی را به USB وصل میکنی سه گزینه روی صفحه ظاهر می شه:
    1- Media Player
    2- PC Suite
    3- Data Transfer
    که اگه گزینه ی آخر را انتخاب کنی مستقیما به memory گوشی وصل می شه و مثل Flash Memory عمل می کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •