با سلام...
بکام جان خودتو ناراحت نکن...
ما یونایتدی ها چه یک گل چه ده گل بزنیم...چه سقوط کنیم دسته سه چه مدام قهرمان بشیم (که میشیم) همیشه یونایتدی خواهیم موند...
مسائل داخل باشگاهمون هم به اجانب ربط نداره...![]()
با سلام...
بکام جان خودتو ناراحت نکن...
ما یونایتدی ها چه یک گل چه ده گل بزنیم...چه سقوط کنیم دسته سه چه مدام قهرمان بشیم (که میشیم) همیشه یونایتدی خواهیم موند...
مسائل داخل باشگاهمون هم به اجانب ربط نداره...![]()
بله داداش بکام در صدر هستیم اونم با برد 6 -0 راستی بچها این کریس رونالدو چی میکنه ؟
ما امثال هم قهرمانيم فقط دعا كنيد جام باشگاهها را هم ببريم.
به اميد فينال جام باشگاهها و قهرماني
سلام به همی بچهای گل تاپیک همیشه قرمز منچستر
میخواستم ارزو کنم که من یونایتد در فینال با رئال بخوره که دیگه محشر میشه هر دو طرف رو دوست دارم و هر کدوم ببرن مهم نیست مهم اینه که تیمهای مورد علاقه من هستند.
ولی در کل چرا من یونایتد در جام باشگاها خوب بازی نم کنه؟(کلا میگم )
سر الکس فرگوسن اعلام کرده با اینکه قراداد وس براون تابستان امسال تموم میشه و باشگاه هم حاضر به پرداخت رقم پیشنهادی وی یعنی 55000 پوند در هفته نیست ولی هرگز قصد فروشش رو در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.
تاتنهام،اورتون،نیوکاسل و وستهام برای براون پیشنهاد داده اند.
از سال 98 به این طرف منچستر 4بار اومده جز 4تا تیم برتر و 1بار هم قهرمان شده و امسال هم در دور مقدماتی کولاک کرده
منم امیدوارم فینال امسال بین منچستر رئال باشه در صورتی که نیستلروی نباشه![]()
سلام
اقا بعضی بازیهای منچستر شبیه بازیهای لیگ ایران میمونه مثل همین بازی اخر با ردینگ اینقدر عصبانی میشم آخه تیمی که صدر لیگه نباید اینطور بازی کنه
بیخیال
نیستلروی باشه یا نباشه منچستر امسال قهرمانه !
برای قهرمانی هیچ چیزی کم نداریم فعلا که لیون رو حریف قدری نمی بینم
راستی دوستان یه سوال دارم . معلوم شده اگه منچستر لیون رو ببره با برنده ی کدوم بازی , بازی میکنه یا مثل مرحله ی قبل بازم قرعه کشی میشه؟
بچها سلام دیگه همه ممکنه منو بشناسید مخصوصآ بکام جان .باید بگم که یک سر به تاپیک قهرمانان اروپا 2 یک سر بزنید ابروی منچستر رو بردن اخه تیمی به این بزرگی فقط به اندازه انگشتان دست رای بگیره خیلی بده یک سر بزنید و ابرو داری کنید .میخوام که ارزوم به واقعیت برسه و منجستر بیاد کنار رئال.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)