----------------------------------
اين Sagnol هم بدرد همون بايرن ميخوره.
ولي از اون بازيكنهايي است كه با تمام وجود بازي ميكنه.
اين يه حسن بزرگه.
----------------------------------
اين Sagnol هم بدرد همون بايرن ميخوره.
ولي از اون بازيكنهايي است كه با تمام وجود بازي ميكنه.
اين يه حسن بزرگه.
Last edited by Ahmad; 10-05-2008 at 11:03.
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا ميكوشند دروازبان پي.اس.وي آيندهوون را به خدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، ارليو داسيلوا گومس، دروازبان برزيلي اين تيم هلندي از طريق كاكا با مسئولين ميلان مذاكره كرد.
اين دروازهبان در هفته هاي اخير درخشش خيره كننده اي در تركيب تيم خود داشته است و اكنون در انديشه ترك آن به سر مي برد.
آيندهوون تلاش مي كند قرارداد وي را تمديد كند؛ اما ميلان مشتري كوچكي نيست و به احتمال فراوان، اين مهره ارزشمند را به خدمت مي گيرد.
ميلان همزمان سرگرم مذاكره با دروازهبان سلتيك اسكاتلند نيز به سر مي برد.
لیست بازیکنان فراخوانده شده برای بازی فردا :
Fiori, Kalac, Offredi, Bonera, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic, Ambrosini, Ba, Brocchi, Gattuso, Kaká, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Pato
ضمن اینکه Dida, Maldini, Emerson, Gourcuff قادر به بازی نیستند.پیرلو محروم است و کافو هم برای این بازی دعوت نشده.
---------------------------------------
فیورنتینا هم فردا در زمین خودش باید به مصاف پارما برود.
مرسی ronn!e جان. ولی بدون پیرلو فکر کنم کارمون سخت بشه. به امید بر میلان.
من هم از این سانیول خوشم نمیاد همون زامبروتا بهتره
اگه رونالدینیو هم بیاد خیلی توپ میشه
فورزا میلان
رونالدينيو در معاينات پزشكى ميلان
فوتبال ايتاليا هر روز بيشتر از قبل به حضور رونالدينيو اميدوار تر مى شود و حالا هم شايعات از حضور اين ستاره برزيلى در معاينات پزشكى خبر مى دهد. با وجود اينكه گفته مى شود رونالدينيو از نظر جسمانى شرايط خوبى ندارد و آسيب ديدگى او جدى است، اين بازيكن خود را براى سفر به ايتاليا و عقد قرارداد با ميلان آماده مى كند. بعد از آنكه يكى از دوستان نزديك رونالدينيو اعلام كرد فصل آينده اين برزيلى پيراهن ميلان را بر تن مى كند، مطبوعات برزيلى و ايتاليايى از قطعى شدن حضور وى در ميلان خبر دادند. به نوشته اين روزنامه ها مهاجم بارسلونا تا يك هفته ديگر رسماً وارد ايتاليا مى شود تا پس از حضور در معاينات پزشكى قرارداد خود را با قهرمان فصل گذشته اروپا به امضا برساند.
كاكا در يك گفت وگوى ويژه
ايتاليا شايسته قهرمانى در اروپاست
بهترين بازيكن اروپا و جهان در سال ۲۰۰۷ شادابى و طراوت خاصى به رقابت هاى فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا داد. امسال داستان كمى تغيير كرد. زانوى كاكا بايد جراحى شود اما كاكا زير بار نمى رود و همين موضوع موجب شده تا كمتر شاهد حركات ويرانگر او در نيمه زمين حريف باشيم. «ريكى» در تونل استاديوم سن سيرو كنار خوليو سزار دروازه بان اينتر حركت مى كرد و از مقابل رجزخوانى هموطن خود فقط يك جمله گفت: «امروز روز من و ميلان است.» اين جمله باعث شد بسيارى از بازيكنان اينتر او را تحقير كنند اما حقيقت همان بود كه از دهان كاكا خارج شد. پيروزى در دربى ميلان به قرمز و مشكى ها فرصت داد صعود به رتبه چهارم، يكى از سهميه هاى حضور در ليگ قهرمانان را در اختيار داشته باشند. كاكا در مصاحبه با «گاتزتادلواسپورت» پاسخگوى سؤالات علاقه مندانش شد. اظهارات جالب او را بخوانيد.
• دلايل پيروزى ميلان مقابل اينتر چه بود؟
- دستيابى به رتبه چهارم بزرگترين دستاورد ما محسوب مى شد. ما يكى از بهترين بازى هاى خود را انجام داديم.
• كدام تيم ها در اين فصل قدم هاى بزرگى برداشتند؟
- يوونتوس، رم و حتى فيورنتينا. همه آنها اين شانس را هم داشتند تا اسكودتو را از آن خود كنند اما رقابت با اينتر كار آسانى نبود.
• اگر بخواهيد به دلخواه خود جدول را تنظيم كنيد...
- اول رم، سپس يووه و بعد هم اينتر. ليگ شگفتى ساز نداشت.
• گتوسو در حال جدا شدن از ميلان است؟
- او ميلان را دوست دارد و تا به اين لحظه هرگز نشنيده ام از رفتن حرف بزند. «رينو» براى اين تيم يك سمبل واقعى است.
• ميلان در بازار نقل و انتقالات به دنبال رونالدينيو است؟
- رودنالدينيو قربانى نتايج ضعيف بارسا شد. او يك بازيكن بزرگ و بااستعداد است و خوشحال مى شوم كنار وى بازى كنم. «دينيو» مى تواند در راه كسب قهرمانى متعدد به ما كمك كند.
• براى او توصيه اى نداريد؟
- اكنون در موقعيتى نيستم كه بخواهم براى او توصيه اى داشته باشم اما اگر از من مشاوره بخواهد، به طور حتم كمكش خواهم كرد.
• ميلان، تابستان را با خريد فلامينى آغاز كرد...
- اين بازيكن جوان در خط ميانى كمك بزرگى به ما خواهد كرد. در بازى با آرسنال نوع بازى او را خيلى پسنديدم و خوشحالم ميلان را انتخاب كرد.
• دوست داريد با كدام يك از ستاره هاى فوتبال جهان همبازى شويد؟
- يك روز گاليانى از من درباره ليونل مسى سؤال كرد و من در پاسخ گفتم مسى يكى از بازيكنانى است كه من دوست دارم با او در ميلان همبازى شوم. اين آرژانتينى متفاوت، يك بازيكن ايده آل است.
• مسى و كاكا كنار هم؟
- البته! چطور من مى توانم كنار رونالدينيو يا پاتو بازى كنم؟
• ميلان به سرعت و تقويت نياز ندارد؟
- خريد ۲ بازيكن تهاجمى در اولويت برنامه هاى ما قرار دارد. در خط دفاعى، بازيكنان بزرگى داريم اما باز هم بايد به فكر تقويت بيشتر باشيم، چرا كه مدافعان ميلان مسن هستند.
• كافو هنوز هم مى خواهد به فوتبال ادامه دهد؟
- براى او خيلى خوشحالم چون هنوز با قدرت در سطح اول فوتبال جهان بازى مى كند. يك بازيكن بهتر از سايرين مى داند چه موقع زمان خداحافظى اش از فوتبال فرا مى رسد و كافو حس مى كند توانايى ادامه دادن را دارد.
• براى فصل آينده به كدام جام ها مى انديشيد؟
-در انتظار يك اسكودتو هستم. ۲ سالى است كه براى رسيدن به مكان چهارم جدول خيلى رنج و عذاب كشيده ايم.
• المپيك پكن؟
- براى من قهرمانى در بازى هاى فوتبال المپيك پكن يك رؤياست، چرا كه هم من و هم فوتبال برزيل قهرمانى در اين تورنمنت بزرگ را تجربه نكرده ايم اما به هر حال به نظر باشگاه بستگى دارد و با توجه به اينكه تاريخ مسابقات المپيك با مرحله انتخابى ليگ قهرمانان اروپا همزمان است، احتمال حضورم در پكن خيلى كم است.
• در فينال ليگ قهرمانان اروپا طرفدار منچستريونايتد هستيد يا چلسى؟
- منچستريونايتد! با اينكه پيش بينى اين فينال آسان نيست اما فكر مى كنم شياطين سرخ در حال حاضر قوى ترين تيم باشگاهى جهان است.
• جدال رخ به رخ كدام بازيكنان هيجان انگيز است؟
- كريستيانو رونالدو و دروگبا. بيشتر دوست دارم شوچنكو هم در تركيب چلسى بازى كند چون يكى از دوستان خوب من به حساب مى آيد.
• حضور توأمان اينزاگى، پاتو، شوچنكو و رونالدينيو را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- خيلى ترسناك! ميلان با اين بازيكنان پرقدرت مى شود.
• آمائورى در ميلان، گيلاردينو در يوونتوس، ايده خوبى است؟
- شايد به عنوان يك برزيلى خوشحال مى شوم آمائورى به ميلان بيايد. او مهاجم باهوش و زيركى است اما گيلا هم گلزن خوبى است و فقط در اين فصل بدشانس بود. او نياز دارد خود را از نظر روحى قويتر كند.
• در ال كلاسيكو طرفدار چه تيمى بوديد؟
- بارسلونا. آنها در اين فصل خوب بودند اما يكسرى اشتباهات و لجبازى ها باعث شد هم قهرمانى را از دست دهد و هم در بازى با رئال به سختى شكست بخورند .
• به رئال مادريد فكر نمى كنيد آينده اى درخشان در تيمى بزرگ ...
- ايمان دارم فوتبالم را با پيراهن ميلان به پايان مى رسانم. رئال، بارسا و چلسى در اين سال ها تلاش بسيارى براى خريد من به كار بستند اما جدايى از ميلان براى من آسان نيست و مى خواهم روزى مانند مالدينى به يك اسطوره تبديل شوم. بزرگترين آرزويم بستن بازوبند كاپيتانى ميلان است.
• از ۷ تا ۲۹ ژوئن فوتبال اروپا در هيجان رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ است، قدرت هاى اين دوره چه تيم هايى هستند؟
- ايتاليا، اسپانيا و فرانسه.
• ... و چه تيمى بيشترين شانس را براى قهرمانى دارد؟
- من بعد از برزيل طرفدار ايتاليا هستم. اين كشور را مثل كشورم دوست دارم و فكر مى كنم ايتاليا سزاوارترين تيم براى قهرمانى در اروپا است.
• اتفاقاتى كه براى رونالدو رخ داد را چگونه توصيف مى كنيد؟
- چندين بار با او تماس گرفتم اما رونالدو در اين روزها خود را پنهان كرده است. او لحظات خيلى سختى را سپرى مى كند و به حمايت نياز دارد. اين شخصيت بى نظير نبايد به خاطر يك اشتباه ترد شود. نمى توانم درباره (رسوايى اخلاقى) او اظهار نظر كنم اما معتقدم نبايد فراموش كنيم رونالدو بازيكن بزرگى است.
بايرن مونيخ مقصد بعدى اودو
روزنامه «كوريردلواسپورت» در شماره جديد خود از ابراز تمايل مسئولان باشگاه ميلان به فروش ماسيمو اودو خبر داد. « اودو» فصل خوبى را سپرى نكرده و به خاطر مصدوميت، ۲ ماهى است دورازميادين ديده مى شود. به همين خاطر مسئولان ميلان حاضرند او را به تيم ديگرى واگذار كنند.«ارنستو پروتزى» مسئول نقل و انتقالات ميلان به تازگى با «خوان لاپورتا» رئيس بارسلونا مذاكراتى داشته و قرارشده زامبروتا به جاى«اودو» راهى سن سيرو شود. از سوى ديگر مسئولان ميلان قصد دارند در صورتى كه «ويلى سانيو» راهى ميلان شود، اودو را به بخشى از مبلغ اين قرارداد راهى آليانتس آره نا كنند.به هر حال بايد به انتظار نشست و ديد سرنوشت ماسيمو اودو كه روزگارى در لاتزيو حرف او را مى زد، چگونه خواهد شد؟!
قيصر : از« گنارو » خوشم آمد
شبكه تلويزيونى «ايتاليا ۱» از احتمال حضور گنارو گتوسو در بايرن مونيخ خبر داد. بازيكن ۳۰ ساله ميلان تا اندازه زيادى با باشگاه آلمانى به توافق رسيده و ميلان را پس از ۹ سال حضور ترك خواهد كرد. اين موضوعى است كه اين شبكه آن را اعلام كرده است. «ايتاليا ۱» يكى از گروه هاى رسانه اى است كه به سيلويو برلوسكنى مالك باشگاه ميلان تعلق دارد. ميلان از فروش گتوسو به بايرن ۱۵ تا ۲۰ ميليون يورو درآمد به دست خواهد آورد. به گزارش «ايتاليا ۱» تصميم نهايى بسيار قطعى به نظر مى رسد و ميلان بخشى از تاريخ را از دست مى دهد. قرمز و مشكى پوشان به تازگى متيو فلامينى، هافبك فرانسوى آرسنال را با قراردادى ۴ ساله به خدمت گرفتند. با ورود اين هافبك دفاعى جدايى گتوسو كه ۶ سال از فلامينى بزرگتر است قطعى شد. فرانتس بكن باوئر رئيس باشگاه بايرن مونيخ هم به نوعى به اين بازيكن ايتاليايى خوشامد گفت: «از گنارو خوشم آمد. او بازيكن مهمى براى ما در ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.» قيصر در گفت وگو با روزنامه ايتاليايى گاتزتادلواسپورت اين موضوع را عنوان كرده بود. در رسانه هاى ايتاليايى و آلمانى از پيوستن ويلى سانيول به ميلان نيز خبرهايى مطرح شده بود.
قدرت به دنبال ثروت
در دنياى فوتبال مدرن امروز يك سرِ موفقيت به ثروت منتهى مى شود. باشگاه هايى كه از قدرت مالى بيشترى برخوردارند معمولاً صدر جدول رده بندى بازى هاى ليگ را اشغال مى كنند. سرى A ايتاليا نمونه بارز اين ادعاست. كافى است نگاهى به ليست زير بيندازيد تا ارتباط پول و قدرت را در كالچو بهتر درك كنيد. آنچه كه كاملاً واضح مى باشد اين است كه ۴ تيم اول هر ۲ ليست، سالانه بيشترين ميزان پول را در فوتبال ايتاليا خرج مى كنند. گرچه جايگاهشان در جدول مطابق با مبلغ صرف شده نيست اما همين جايگاه نيز تضمين كننده حضور آنها در ليگ قهرمانان است. در اين ميان ميلان جايگاه متزلزل ترى نسبت به ۳ تيم بالا سرش دارد. اين در حالى است كه اين باشگاه بيشتر از هر تيم ديگرى در هر فصل براى خانه هاى بالا جدول هزينه مى كند. اين ها همه در كل ثابت كننده اين حقيقت است كه هر جا پول باشد قدرت هم هست كه مى توان آن را در زبان فوتبالى به موفقيت و جام هاى افتخار ترجمه كرد. همين قاعده در ليگ برتر انگلستان نيز صدق مى كند اما در سرى A رقابت به مراتب تنگاتنگ تر است. باشگاه هايى چون فيورنتينا، سامپدوريا و اودينزه هر روز براى قدرتمندتر شدن تلاش مى كنند و در اين ميان ناپولى نيز كم كم خود را بالا مى كشد. با اين حال ميزان پولى كه تمام تيم هاى قدرتمند از آن برخوردار هستند به طور قطع جاى رشد را بر ديگر تيم ها مى بندد. گرچه هميشه همه چيز صددرصد نيست. در ايتاليا نيز يك استثنا وجود دارد. اودنيزه با وجود اينكه حتى جزو ۱۰ باشگاه اول سرى A از لحاظ قدرت مالى نيست اما در جدول رده بندى در جايگاه ششم جا خوش كرده است و اين در حالى است كه در نيم فصل اول جزو ۴ تيم برتر كالچو بود.درآمد آنتونيو دى ناتاله بازيكنى كه بيشترين دستمزد را در اودنيزه دريافت مى كند از زليكو كالاچ كه كمترين دريافتى را در ميلان دارد كمتر است. به هر حال شايد نتوان نسبت كاملاً دقيقى بين دستمزد و موفقيت برقرار كرد. خصوصاً كه ميلان اكنون در جدول، چهارم است اما ثروتمندترين باشگاه ايتاليا نيز محسوب مى شود. با در نظر گرفتن دستمزد ديدا و كاكا روى هم كه بيشتر از ۱۱ بازيكن كاليارى است به اين باور خواهيد رسيد كه چقدر براى تيم هاى كوچك رقابت با غول هاى قدرت و ثروت مشكل است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)