اگر پیکان رو ببریم قهرمانی 100% .شک نکنید.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اگر پیکان رو ببریم قهرمانی 100% .شک نکنید.
بچه ها امشب نود رو دیدید؟
افشین قطبی مهمان برنامه بود
کريمي: هرگز از پرسپوليس جدا نمىشوم
فرشيد کريمى با شروع فصل جديد و حضور دو دروازهبان باسابقه در پرسپوليس تبديل به يک نيمکتنشين صرف شده که حتى احتمال دارد تا پايان فصل هم حتى يک بازى به او نرسد.
پيرامون اين مهم با خود فرشيد گفتگو کرديم تا بدانيم شايعاتى که در مورد احتمال جدايىاش از پرسپوليس به گوش مىرسد تا چه حد صحت دارد. فرشيد هم با تکذيب جدايىاش از پرسپوليس خاطرنشان کرد: اصلاً به جدايى از اين تيم فکر نمىکنم من يک بازيکن باتجربه هستم و مىدانم گاهى اوقات اين مسائل پيش مىآيد اما اين دليل خوبى براى جدايى از يک تيم نيست، خصوصاً اگر نام اين تيم پرسپوليس
پرسپوليس قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اين سايت ورزشي، در يك نظرسنجي از كاربران اينترنتي اين سايت، تا به امروز 33 هزار و 969 نفر قهرماني پرسپوليس در ليگ را پيشبيني كردهاند.
تيم استقلال با راي 21 هزار و 962 نفر، فجر سپاسي با راي 1774، ملوان با راي 719، ابومسلم با 628 و سپاهان با 405 نفر در ردههاي بعدي قرار دارند.
در اين نظرسنجي، براي تيم صباباتري با سه راي، كمترين بخت براي قهرماني قايل شده است.
تا كنون 60 هزار و 97 نفر در اين نظرسنجي شركت كرده و همچنان ادامه دارد.
در همين پايگاه، بر اساس نظرسنجي كاربران، بهترين تيمهاي باشگاهي در آسيا معرفي شدند.
طبق اين نظرسنجي، النصر عربستان با 116310 راي در صدر قرار دارد. پرسپوليس با 33969 راي و الاهلي با 26304 راي در ردههاي بعدي قرار دارند.
هافبك سابق پرسپوليس كه حالا در خط دفاعي تيمش بازي مي كند استقلال را در دايره مدعيان قهرماني قرار نمي دهد. نوري مدعي شد رقيب آبي پوش با ادامه اين روند هيچ شانسي براي قهرماني نخواهد داشت.
تعطيلي سه روزه تمرينات پرسپوليس در آستانه بازي با پيكان نگرانكننده به نظر نميرسد؟
باور كنيد به اين تعطيلي احتياج داشتيم. فكر نميكنم از اين تعطيلي متضرر شويم. بازيكنان ما در اين چند روز تعطيلي اختصاصي تمرين كردهاند و هيچ چيزي را رها نكردهاند. بازيكنان ما دو ماه سخت تمرين كردند و پس از آن در سه بازي گذشته فشار زيادي را تحمل كردند. به همين دليل اين سه روز استراحت براي ما لازم بود و مطمئن باشيد از لحاظ شرايط تمريني و بدني براي بازي با پيكان با مشكلي مواجه نميشويم.
مهمترين فاكتور پيروزي پرسپوليس در برابر ابومسلم چه بود؟
به نظر من ما با تجربه عمل كرديم. خواسته اصلي مربيان اين بود كه ما گل اول را بزنيم. خوشبختانه در بازي ابومسلم و در نيمه اول خواسته مربيان جامه عمل گرفت. در طرف مقابل بازيكنان ابومسلم در نقطه مقابل ما قرار داشتند. آنها در كار هجومي بيتجربه بودند و تمام حملاتشان تنها به پشت محوطه جريمه ما ختم ميشد.
هيچ كس تصور برتري پرگل شما برابر ابومسلم را نداشت؟
تاكتيك ما اين بود كه در 20 دقيقه اول، فشار زيادي بر حريف بياوريم. اين مهم در برابر ابومسلم جواب داد. به برتري پرگل رسيديم چون تقريباً از بيشتر موقعيتهايمان استفاده كرديم.
برخي اعتقاد دارند كه پرسپوليس فعلي مانند پرسپوليس بگوويچ چند سال قبل با اولين باخت با مشكل مواجه ميشود؟
تيم ما را با آن پرسپوليس مقايسه نكنيد. تيم ما برخلاف آن تيم حاشيه ندارد. مديريت كادر فني و بازيكنان با تفاهم كامل در كنار هم حضور دارند. پرسپوليس فعلي از پرسپوليس زمان بگوويچ بهتر است.
بيحاشيه بودن پرسپوليس فعلي تضميني براي گذر از بحران و باختهاي آينده پرسپوليس نيست؟
پرسپوليس فعلي با تجربه و بيحاشيه است. ممطئن باشيد تيم فعلي ما از بحران عبور خواهد كرد. پرسپوليس توان پشت سر گذاشتن بحرانهاي احتمالي را دارد.
از هفته چندم ميتوانيد در رابطه با قهرماني حرف بزنيد؟
ما از هفته اول مدعي بوديم. اما در رابطه با قهرماني فعلاً نميتوانيم با قدرت حرف بزنيم.
چه تيمهايي حريفان اصلي شما براي قهرماني هستند؟
سپاهان و صباباتري به نظر من در كنار پرسپوليس مدعيان اصلي اين فصل هستند.
با تحليل تو، استقلال در بين مدعيان ديده نميشود؟
استقلال تيم خوب و پرمهرهاي است اما اين تيم در كار گروهي مشكل دارد و به اعتقاد من اگر در چند بازي ديگر امتياز از دست بدهد شانس چنداني براي قهرماني نخواهد داشت.
به نظر ميرسد با وضعيت فعلي در پست دفاع چپ، تثبيت شدهاي؟
ببينيد حقيقت اين است كه بازي من در پست دفاع چپ به چشم نميآيد با اين وجود هنوز هم برخيها از من توقع گلزني دارند كه اين موضوع عملاً براي من امكانپذير نيست. چون گلزني در دفاع چپ بسيار سخت و تقريباً غيرممكن است.
اما روبرتو كارلوس در پست دفاع چپ هم براي تيمش گلزني ميكرد.
مطمئناً اگر توانايي روبرتو كارلوس راداشتم در ايران بازي نميكردم او جزو معدود مدافعان چپي است كه گل ميزند. تفاوت زيادي بين من و او وجود دارد اما در هر بازي سعي كردم نسبت به بازي قبل بهتر باشم.
پرسپوليس توان گذر از سد پيكان را دارد؟
تيمي كه ميخواهد قهرمان شود بايد يكي يكي حريفانش را شكست دهد. بازيكنان پرسپوليس در هر ديدار بهتر از ديدار قبليشان بازي ميكنند. پيكان براي قهرماني بسته شده اما با تمام انگيزه و وجودمان براي برد پيكان به مصاف اين تيم ميرويم.
دلیل تعطیلی ۳ روزه تمرینات تیم چه بود؟
▪ این تعطیلی به صلاحدید كادر فنی بود و در حقیقت حكم پاداش را هم داشت خصوصاً كه احساس می شد بازیكنان تا حدودی خسته هستند و نیاز به تجدید قوا دارند.
● وضعیت تیم در حال حاضر چگونه است؟
▪ بازیكنان چه از لحاظ روانی و چه از لحاظ فنی در سطح بسیار ایده آلیقرار دارند، تنها مسأله نگران كننده سرماخوردگی برخی نفرات است كه آن هم تا آخر هفته رفع خواهد شد.
● بالاخره روبرت ساها پرسپولیسی خواهد ماند یا نه؟
▪ شخصاً روی ساها نظر داشتم اما قطبی موافق جذب مجدد او نبود. نظرش را هم بعد از دیدن فیلم بازی های ساها گفت. معتقد بود بازیكنی كه قصد دارد از كره جنوبی بیاورد عملكرد به مراتب بهتری خواهد داشت.
● گفته می شد در این رابطه با قطبی مشكل پیدا كرده اید؟
▪ مشكلی در كار نیست. من نظرم را در مورد ساها گفتم و قطبی هم نپذیرفت. حرف آخر را او می زند چون پاسخگوی اول نتایج حاصله هم خود اوست.
● اخیراً برخی بازیكنان از این كه در پست های غیرتخصصی بازی می كنندابراز ناراحتی كرده اند. در این زمینه چه نظری دارید؟
▪ من كه تا به حال نشنیده ام كسی اعتراضی كرده باشد. با این حال هر كس اعتراض دارد برود روی نیمكت بنشیند. اینجا مربی تصمیم می گیرد كه چه كسی در چه پستی بازی كند. این گونه مسائل به بازیكنان ربطی ندارد. آنها همین كه پیراهن پرسپولیس را به تن كرده اند باید افتخار كنند.
● با توجه به این كه دوره مصدومیت رودباریان تمام شده است فكر نمی كنید برای انتخاب دروازه بان اول تیم دچار مشكل شوید؟
▪ قطعاً مشكلی پیش نخواهد آمد. هر كدام كه آماده تر باشند در تركیب قرار می گیرند. ضمن این كه واعظی فعلاً عملكرد خوبی داشته و دلیلی ندارد كنار گذشته شود.
● وضعیت آمادگی الونگ در چه سطحی است؟
▪ برای او برنامه جداگانه ای در نظر گرفته ایم كه فعلاً هم بر اساس آن تمرین می كند. تصور می كنم تا ۱۰ روز دیگر به بازی ها برسد.
● بازی آینده تان با پیكان را چگونه ارزیابی می كنید؟
▪ مقابل پیكان بازی مشكلی پیش رو خواهیم داشت. پیكان تیم دونده و جسوری است كه از لحاظ تاكتیكی هم سطح بالایی دارد. آنها سال گذشته هم ما را بردند و نشان دادند چقدر قدرتمند هستند. هدف ما در این بازی كسب پیروزی است تا دل هوادارانمان خصوصاً آنها كه به ورزشگاه می آیند شاد شود.
● امتیازاتی كه استقلال از دست داده موجب شده فاصله این تیم با پرسپولیس زیاد شود. این وضعیت را چگونه تحلیل می كنید؟
▪ استقلالی ها تیم خوبی بسته اند و قطعاً به زودی از بحران خارج خواهند شد. الان برای قضاوت در مورد استقلال زود است. به هر حال ما از قدرتمند شدن رقیب خوشحال می شویم، چون این مسأله هم تنور لیگ را داغ تر می كند و هم به نفع تیم ملی است. گذشته از این، موفقیت استقلال، موفقیت پرسپولیس است.
مصاحبه: روزنامه ابرار ورزشی
"كيومرث هاشمي" :هياتي اختلاف مسوولان پرسپوليس و ورزشگاه آزادي را حلميكند
سرپرست فدراسيون فوتبال گفت : هياتي براي حل اختلاف باشگاه پرسپوليس تهران با مسوولان مجموعه ورزشي آزادي تشكيل شدهاست.
" كيومرث هاشمي " روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درباره اختلاف باشگاه پرسپوليس و مسئولين اين مجموعه ورزشي گفت : براي استفاده از اين مجموعه ورزشي توسط باشگاه پرسپوليس قرار بود قراردادي بين اين باشگاه و ورزشگاه آزادي منعقد شود كه ايراداتي از سوي باشگاه پرسپوليس از مفاد اين قرارداد گرفته شده است.
وي افزود: عصر ديروز جلسهاي در اين خصوص تشكيل شد و نقطه نظرات دوطرف گرفته شد و يك گروه موظف شدند تا روز شنبه آينده درباره موضوعات مورد اختلاف و ابهامات قرارداد تصميمگيري كنند.
سرپرست فدراسيون واليبال باا شاره به عقد قرارداد باشگاهها با مجموعه ورزشي آزادي تهران تصريح كرد: هر ساله بين باشگاهها به عنوان بهره بردار و مسئولين ورزشگاه آزادي به عنوان نماينده شركت تجهيز قراردادي جهت استفاده از اين مجموعه ورزشي بسته ميشود.
هاشمي تاكيد كرد: اختلاف در مفاد قرارداد است كه درجلسه روز گذشته براي رفع اين موضوع هياتي تشكيل شد و طبيعي است وقتي يك دلخوري پيش ميآيد هر طرف مطالبي را بيان ميكند.
سرپرست فدراسيون فوتبال گفت : در جلسه روزگذشته موضوع به نوعي حل شد و با تشكيل هياتي ازكارشناسان متن قرارداد در روز شنبه آينده تنظيم و بين دوطرف امضا خواهد رسيد.
كيومرث هاشمي: به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك ميكنيم
ايرنا: سرپرست فدراسيون فوتبال و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني گفت : هر زمان كه لازم باشد ، سازمان تربيت بدني به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال تهران كمك مالي خواهد كرد.
كيومرث هاشمي با بيان اين مطلب ، گفت: اين دو باشگاه متعلق به سازمان تربيت بدني است و در حد توان به آنها كمك خواهيم كرد.
وي تاكيد كرد: هرچند كه ما معتقديم باشگاههاي كشور بايد به سمت خود كفايي و درآمد زايي بروند.
سرپرست فدراسيون فوتبال درباره چگونگي انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت :رييس آينده فدراسيون فوتبال ، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران را برخواهد گزيد.
هاشمي افزود:زمان برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال براي انتخاب رييس اين فدراسيون نزديك است و اوست كه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران را برخواهد گزيد.
وي درخصوص ثبت نام از نامزدهاي رياست فدراسيون فوتبال اظهار داشت : در اولين جلسه كميته انتقالي زمان ثبت نام نامزدها اعلام خواهد شد و زمان انتخابات نيز همان ۲۳مهرماه است.
سرپرست فدراسيون فوتبال تصريح كرد: محسن صفايي فراهاني رييس كميته انتقالي فوتبال در خارج از ايران بهسر ميبرد كه با بازگشت وي كميته انتقالي تشكيل جلسه خواهدداد.
هاشمي در خصوص اساسنامه فدراسيون اظهار داشت: ابهاماتي براي اعضاي مجمع مطرح بود كه يك جلسه توجيهي برگزار كرديم و به تشريح اساسنامه پرداختيم و ابهامات را رفع نموديم.
واعظی در گفتگو با مهر: می توانم برابر پیکان بازی کنم / اتفاق 4 سال پیش تکرار نمی شود
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امروز در تمرین شرکت می کنم و درصورتی که با مشکلی مواجه نشوم می توانم برابر پیکان به میدان بروم.
مهدی واعظی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص میزان بیماری خود ضمن بیان مطلب فوق افزود: بعد از بازی با ابومسلم دچار آنفولانزای شدید شدم و دو روز حالم بد بود ولی با مصرف دارو و انجام دقیق برنامه های کادرپزشکی تیم، شرایطم بسیار بهبود یافته است.
وی ادامه داد: از امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت می کنم و در صورتی که با مشکل خاصی مواجه نشوم، مطمئنا می توانم تا روز جمعه برای حضور در بازی با پیکان خودم را به شرایط ایده آل برسانم.
دروازه بان شماره یک تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: پرسپولیس امسال تفاوت های زیادی با تیم فصل های گذشته داشته ، یکی از آنها انسجام بسیار خوبی است که بین بازیکنان تیم ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: تیم ما از لحاظ فنی هم پیشرفت داشته است و برنامه ریزی های پیش از فصل برای آماده سازی تیم بسیار دقیق و مطلوب بود تا بتوانیم با قدرت لیگ را آغاز کنیم.
واعظی خاطر نشان کرد: در پرسپولیس امسال تمام بازیکنان تنها به قهرمانی فکر می کنند، موضوعی که در گذشته تا این اندازه در تیم ما دیده نمی شد. مطمئنا با انگیزه و تلاشی که بازیکنان تیم دارند می توانیم پس از سال ها عنوان قهرمانی را در لیگ برتر به دست آوریم.
وی در مورد رقیبان اصلی پرسپولیس در راه قهرمانی، تصریح کرد: سپاهان و استقلال حریفان اصلی ما در کسب عنوان قهرمانی هستند. البته نمی توانم از سایپا نام ببرم چراکه معمولا در فوتبال ایران تیم های قهرمان نمی توانند در فصل بعد نتایج خوبی کسب کنند.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال پیکان در مورد دیدار این هفته پرسپولیس با پیکان و احتمال تکرار شکست مقابل این تیم، اظهار داشت: مطمئن باشید آن اتفاق تکرار نمی شود چراکه پرسپولیس امروز شرایط بسیار خوبی دارد.
وی اضافه کرد: پیکان در آن دیدار شرایط خوبی داشت، البته امروز هم وضعیت خوب و بازیکنان با انگیزه ای دارد ولی پرسپولیس مانند آن دیدار متکی به یک یا دو بازیکن نیست بلکه این تیم پرسپولیس است که برای موفقیت تلاش می کند.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: ما امسال روی تاکتیک تیمی نتایج خوبی کسب کرده ایم و دیگر متکی به چند مهره نیستیم و مطمئنا در فوتبال ایران هیچ تیمی نمی تواند مقابل تیمی تاکتیکی مانند پرسپولیس نتیجه مناسبی به دست آورد.
واعظی در پایان گفت: اعتقاد دارم اگر پرسپولیس روند پیروزی های خود را تا 2، 3 هفته دیگر ادامه دهد، قطعا شانس قهرمانی اش زیاد می شود چراکه در نیم فصل دوم کسب امتیاز سخت می شود و می توان با اتکا به این نتایج گام به گام به سوی کسب جام قهرمانی پیش رفت.
عليرضا مرزبان: شرايط بسيار مطلوبي بر تمرينات پرسپوليس حاكم است
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس خيلي خوب و با حضور باانگيزه بازيكنان در شرايط بسيار مطلوبي برگزار ميشود.
به گزارش ايرنا،عليرضا مرزبان با بيان مطلب فوق بهسايتباشگاه پرسپوليس افزود:اميدوارم با پيگيري تمرينات در اين شرايط مطلوب نوار موفقيتهاي اين تيم ادامهدار باشد و بازيهاي آينده را نيز همچون بازيهاي گذشته با نتيجه مطلوب پشت سر بگذاريم.
وي گفت:تمرينات روزگذشته تيم فوتبال پيروزي در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد و تمرينات امروز نيز در يك نوبت پيگيري خواهد شد.
مرزبان باتاكيد برشرايط خوب حاكم بر تمرينات گفت:روز گذشته در تمرينات حضور داشتم. تمرينات به خوبي برگزار شد و بازيكنان با انگيزه فراوان و در سلامت كامل تمرينهاي خود را پيگيري كردند.
وي گفت: اميدوارم مهدي واعظي نيز كه طي روزهاي اخير دچار سرما خوردگي شده است هرچه سريعتر سلامت خود را بدست آورد و بتواند در تمرينات تيم حضور پيدا كند.
وي با اشاره به حضور رودباريان در تمرينات گروهي گفت:حسن رودباريان هم مدتي است تمرينات گروهي خودرا با تيم پيگيري ميكند و در شرايط خوبي به سر ميبرد.
اميدوارم او هم بعد از اين مصدوميت شرايط ايده آل و مطلوب بدني خود را براي حضوري موثر در تيم بدست آورد.
مرزبان درباره حضور بازيكن جديد در تمرينات روز گذشته گفت: روز گذشته بازيكن نيجريهاي براي دادن تست در تمرينات شركت كرد كه موفق به جلب نظر كادر فني نشد و به احتمال فراوان ديگر در تمرينات شركت نخواهد كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)