تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 399 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه asire_eshgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبول شدم
    نرم افزار
    واحد ارسنجان

خدایا شکرت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها قبول شدن در آزمون علمی کاربردی سخته یا آسون؟
    اگه من از الان بشینم درسای تخصصی رو بخونم فکر میکنید قبول بشم؟

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

خوش به حالت حداقل میدونی که چیو بیشتر بخونی
    انجوری بهتر به نتیجه میرسی
    از ته قلبم آرزو نه (دعا)میکنم که تو و همه عزیزانی که اینجا میخوان امتحان بدن قبول بشن
    فرشید جان دروش عمومی که واسه هممون یکیه
    دروس تخصصی هم واسه شما ضریب کلیش 10 هست ... با این وقت محدود بهتره که رو درسای تخصصی بیشتر وقت گذاشت
    مثلا ادبیات را میشه تا یه حدودی جواب داد ... یا زبان را ... ولی درسای تخصصی حتما باید خونده بشه
    ممنون از آرزوی قشنگت ... انشالا که اینطوری بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

سلام دوستان
    من آدم خیلی درس خونی بودم یعنی از 5 دبستان تا الان عین خر می خونم یعنی به قولا خرخونم الان هم ترم آخر کاردانی برق هستم و به یه چیزی رسیدم
    متاسفانه تو ایران خیلی بدبختی زیاده چه جوری مثلا؟؟؟
    من خودم به شخصی یک کتاب رو 100 بار می خونم با دقت و کلی نکته برداری و بساط ولی یکی میاد یک دور هم نخونده به خاطر اینکه مثلا استاد رفیقش هست یا قوم و خویش یا همشهریش هست نمره می ده و به من بدبخت نمره خودم رو که نمی ده هیچ کم هم می کنه
    من الان دارم فوق دیپلم برق رو می گیرم و خیلی خرخونم ولی هیچی از برق نمی دونم نه اینکه درس ها رو بلد نیستم نه منظورم اینه که اصولی آموزش نمی دن
    دانشجو یعنی اینکه کسی دنبال دانش بره ولی تو دانشگاههای مملکت ما 99 درصد دانشجوها دوست دارن استاد بمیره و یک هفته تعطیل بشن
    دانشگاه تو ایران مثل قیف وارونه می مونه که به زور می چپونن داخل ولی عین چی می ریزن بیرون و هیچ علمی ندارن یکیش خود من ولی تو خارج عین چی می رن داخل بعد برای مثلا یک لیسانس باید 7 سال درس بخونن و وقتی میان بیرون مخ هستن در حالی که اگر برای ایرانی جماعت این کار رو بکنن من شرط می بندم تو دنیا از نظر علم اول نباشیم لااقل دوم هستیم چون تحقیقات اثبات کرده که تو جهان 1-ایرانی ها 2-فلسطینی ها 3-لبنانی ها این سه کشور دارای باهوش ترین افراد هستن
    اینا رو گفتم که این نتیجه رو بگیریم که:
    درس و دانشگاه و مدرک و اینا ملاک نیست ملاک علم و فهم هست هر چند تو ایران برعکسه ولی باید جا بیافته که اصل و ملاک علم و فهم هست نه مدرک در ضمن تو ایران بی عدالتی خیلی هست تو همه ی زمینه ها من از این دولت عدالت محور چیزی ندیدم شاید هم بعدا نشون داده بشه خلاصه اینکه دنبال مدرک و دانشگاه باشید اما هدف اول نباشه هدف یادگیری و خدمت به کشور و اقتصاد کشور باشه نه مدرک

می بخشید اینقدر صحبت کردم آخه این تجربه ی یک عمر خرخونی کردن و این برنامه ها بود

با تشکر
    بای
    راستی
    یه چیزی هم اضافه کنم که من برای کنکور اصلا نمی خونم بلکه می خوام با اون اطلاعاتی که دارم برم داخل چون دوست ندارم جای یکی رو بگیرم که واقعا حقش هست و لیاقتش رو داره و هدفش درس خوندن هست وگرنه من سه سوت با خرخونی در عرض 3 ماه می تونم دولتی قبول بشم حالا صنعتی شریف نه لااقل علی آباد کتول می شم
    ببین دوست خوب درسته این مسائل در ایران هست ولی جدای این مسائل یه نکته ای هم هست :
    آدم بدون تلاش هیچی را بدست نمیاره ... من اینو پارسال تجربه کردم ...به تو هم پیشنهاد می کنم این یکماهه سعیت رو بکنی .... امیدوارم موفق باشی دوست خوب

خواستن توانستن است

جیگر بابا اگه بخونی مثل من حالت گرفته نمیشه که در همین کنکوری که دادم آزاد و میگما رتبه آخرین نفر بشه 110 اونوقت من میشم 137 میدونم سخته و لی چیکارکنم قبول نشدم دیگه شاید اگه مدار منطقی(3.3-) رو نمی زدم قبول میشدم .

حتما برو بخون و به چیز دیگه هم فکر نکن میتونی تو همین مدت کمم که شده خوب بخونی و قبول بشی

یادت نره انشا الله... رو بگی

موفق باشی
    صحبتای این دوستمون هم دلگرم کننده است
    اون قسمت خواستن توانستن است خیلی تایید میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

بچه ها قبول شدن در آزمون علمی کاربردی سخته یا آسون؟
    اگه من از الان بشینم درسای تخصصی رو بخونم فکر میکنید قبول بشم؟
    سختی و آسونی هر امتحان بستگی به خوندن یا نخوندش داره
    الان اگه با یه برنامه ریزی درست شروع کنی و بخونی حتما قبول میشی
    یکماه فرصت کمی نیست ... راستی سینا جان شما رشتت چی بود ؟

قبول شدم
    نرم افزار
    واحد ارسنجان

خدایا شکرت ...
    تبریکاااااااااااااات ویژه
    ما شیرینی می خوایم

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من توی کارنامه ام زده واحد قبولی دانشگاه واحد قائنات که یکی از شهرهای خراسان جنوبی هستش.انتخاب اولم مشهد بوده که مردود شدم و انتخاب دوم و سوم که بیرجندوکاشمر بودش هیچی برام ننوشته و چهارمین انتخاب خود دانشگاه هستش که قائنات زده.در صورتی که مشهدوبیرجندوکاشمرمهندسی عمران-عمران داره ولی قائنات نداره.کسی می تونه کمکم کنه که این یعنی چی؟
    مرسی

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم رفتم همدان با رتبه 64

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض !:)

منم قبول شدم برق-قدرت ســـاوه با رتبه 23 !!
    اما دماوندم قبول میشدم ! :( الان به جای خوشحالی ناراحتم که چرا دماوند نزدم !!!

باید منتظر تکمیل ظرفیت بمونم ! یا اگه بشه انتقالی !

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان.من توی کارنامه ام زده واحد قبولی دانشگاه واحد قائنات که یکی از شهرهای خراسان جنوبی هستش.انتخاب اولم مشهد بوده که مردود شدم و انتخاب دوم و سوم که بیرجندوکاشمر بودش هیچی برام ننوشته و چهارمین انتخاب خود دانشگاه هستش که قائنات زده.در صورتی که مشهدوبیرجندوکاشمرمهندسی عمران-عمران داره ولی قائنات نداره.کسی می تونه کمکم کنه که این یعنی چی؟
    مرسی
    احتمالا قائنات مثل ساوه جدید آوورده این رشته رو و شما هم اولین دانشجویانی هستین که تو این رشته اونجا تحصیل خواهید کرد
    راستی مبارکتون باشه

من هم رفتم همدان با رتبه 64

مبارکه دوست عزیز شیرینی ما یادت نره!!

منم قبول شدم برق-قدرت ســـاوه با رتبه 23 !!
    اما دماوندم قبول میشدم ! :( الان به جای خوشحالی ناراحتم که چرا دماوند نزدم !!!

باید منتظر تکمیل ظرفیت بمونم ! یا اگه بشه انتقالی !
    مبارکه دوست عزیز
    به نظرم برو یه ترم بمون و بعد انتقالی بگیر
    منتظر تکمیل ظرفیت نباش که ممکنه نیاد

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان گرامی که دودل هستد بخونن یا نخونن تصمیم سختی که نیست باید خوند اگه نخونی به چی میرسید ولی اگر بخونید این امید رو دارید که قبول بشین و از این یک ماه هم سو استفاده بکنید من خودم برای همین آزاد شاید باور نکنید ولی تنها یک ماه بیشتر نخوندم و دو روز آخر رو هم نخوندم که بعدا برای همون دو روز هم تاسف میخوردم که چرا نخوندم و دلهره قبول نشدن داشتم ولی نتایج که یکشنبه اومد قبول شدم اونهم تهران مرکز با رتبه 62 توی رشته و دانشگاه خودم پس یقینا اگر همین یک ماه رو بخونید حتما قبول میشید تهران اگر نتونید قبول بشید شهر های دیگه حتما میتونید در ضمن دوستان علمی کاربردی رو دست کم نگیرید چون اگر سختی آزاد و ملی رو 1.5 برابر هم بکنید به سختی علمی کاربردی نمیرس واقعا سخته سولات پس فکر نکنید راحته پس کم میخونیم و قبول میشیم تنها مقطعی که من دیدم راحت سولات رو میدن دوره کاردانی بوده که آسون بوده ولی کاردانی به کارشناسی واقعا سخت هست دوستان اگر از من میشنوید یک ماه بترکونید کار شاقی که نمیخواهید انجام بدین

در ضمن به تمامی کسانی که قبول شدن تبریک میگم

با آرزوی قبولی همه شما دوستان گرامی و به امید داشتن افراد تحصیل کرده دارای علم در جامعه برای رشد این کشور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •