بازم سلام iranian__boy !
مشکل منم همین جاست ، اصلاً فرمت avi نمی خونه ، فکر کنم مینوسه باید آپدیتش کنیم !!
تنهم نذار !!!!
بازم سلام iranian__boy !
مشکل منم همین جاست ، اصلاً فرمت avi نمی خونه ، فکر کنم مینوسه باید آپدیتش کنیم !!
تنهم نذار !!!!
سلام .کسی هست به من کمک کنه .. 360 ام به لایو نمیره در قسمت تست ارور میده .. اینم تنظیماتشه .. اشکال از کجاست ؟؟؟ :
امتحان کردم . نشد ؟!!!!!
ip :192.168.1.3
SM : 255.255.255.0
GW :192.168.1.1
dns :217.219.137.4
sD :4.2.2.4 & 2.4.4.2
سلام به hps2142 جان ، گل گلاب !
ببین اگر می تونی دقیق بگو مشکلت کدوم مرحله است !؟
چون منم همچین مشکلی داشتم !
از adsl استفاده می کنی ؟
اره از adsl استفاده میکنم ..(چطور؟) .. مشکل همون مرحله ی اوله !!وقتی test conection رو میزنم ارور میده ...
یک قسمت رو ریه اتوماتیک بگزار بعد تست کن.. اگر نشد اونیکی رو اتوماتیک کن.. اگرم نشد باید چندتا مورد رو تست کنی..
Dns رو باید از شرکت بپرسی..
GW :192.168.1.1 یا GW :192.168.0.1 رو تست کن..
یوزر - پسورد رو وارد کردی..؟
سلام.بازم سلام iranian__boy !
تنهم نذار !!!!
خوب چرا آبدیت نمیکنی؟ از بن شدن میترسی؟ نه بابا بیخیال. بالاخره اگر قرار باشه هیچ اشتفاده نکنی از live پس با بن شدن هیچ فرقی نداره. تازه به این راحتی که آدم بن نمیشه.
پیشنهادم اینه که بزار xbox آپدیت شه. می ارزه به این همه دردسر.
اگر همون اول. پس تنظیمات اشتباست.سلام .کسی هست به من کمک کنه .. 360 ام به لایو نمیره در قسمت تست ارور میده .. اینم تنظیماتشه .. اشکال از کجاست ؟؟؟
. اینترنت رو share کردی بین pc و xbox؟ یا مستقیم مودم به xbox ؟ اگر share کردی که ip اشباست باید بزنی :192.168.0.1 روی pc و تو xbox 192.168.0.2 ا getway هم باید تو هر دو دستگاه 192.168.0.1 dns هم چک کن که درست باشه.
اگر هم که مستقیم زدی :
.1. اگر با user pass کانکت میشی باید اونا رو هم وارد کنی.
2.اگر user pass دادی تو مودم که احتمالا تنظیمات مودم اشتباه کردی جایی(احتمال کمه).
پیشنهاد میکنم اگر useer pass ندادی مودم این کار و انجام بده بدش راحت سیم مودم رو بزن به xbox و تمام......
مستقیم وصل کردم . اره us &pass داره ولی اونارو هم وارد کردم کار نکرد .... 192.168.0.1 رو امتحان میکنم خبرشو میدم ممنون .
dns رو پرسیدم اونو دادن ... حالا دوباره میپرسم !! باشه اون 192.168.0.1 رو امتحان میکنم ...خدایا help me
ببین یه نگاه به این بنداز داداش شاید مشکلت حل بشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
بازم سلام به iranian_boy !
چطوری پسر !
آخه نوکرتم من همین پری روز آپدیت کردم !!!
ولی نمی دونم بازم نمی خونه !!!
ببینم باسه تو می خونه ؟!
Last edited by alireza853; 08-09-2009 at 04:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)