Msba عزیز بابت Bonus Disk دستت درد نکه ممنون که لینک دادی
فقط با این سرعت ابگوشتی فکر کنم 3 روز باید دان کنم
Msba عزیز بابت Bonus Disk دستت درد نکه ممنون که لینک دادی
فقط با این سرعت ابگوشتی فکر کنم 3 روز باید دان کنم
Bonus Disk چیه؟
من خودمم درست نمیدونم ولی دارم دان میکنم تا بفهمم
اینم مطلبی که راجبش پیدا کردم
.
Introversion’s little gift to all those people who have managed to convince another person to buy
Uplink. If you email them your Worldpay Number or Address that Uplink was shipped to, and that of
another person who has bought the game, they will send you one of these little goodies. You can now
buy the disks as well for a very low price, and its well worth it if you haven’t managed to get on
through the old method.
On the CD there are Previous Versions of Uplink, including one that still has 3d graphics! There are
loads of pictures, and the music files for the game. There are lots of ideas about Uplink: Online, as well
as an Ingame history of Uplink Corp.
Also, there are pictures of the Introversion team, so those of you wondering what the guys look like,
you need the bonus diskJ.
And finally, the Gamebible. Contained on the bonus disk is Book 2, and how to get book 3, but,
surprise surprise, they are encrypted. Both books 2 and 3 have been accessed now, so some help is
available on cracking them.
دوستان اگه کسی تونست این شبکه رو کامل هک کنه لطفا منو راهنمایی کنه بد توش موندم ادمینش بد سیرشیه
Darwin Local Area Network
جزو مراحل arc اگه کمکم کنید ممنون میشم
Ar@m مشکلت با اون سرور حل شد من سروری به نام moon پیدا نکردم
Last edited by nachia; 26-09-2007 at 15:19. دليل: غلط املایی
دوستان من تو سایت رسمی uplink یه گیم جدید دیدم به اسم defcon کسی اطلاعاتی راجب اون داره
دوستان من Bonus Disk دان کردم چیز زیاد خاصی توش نبود اهنگ های بازی یکسری عکس و یکم توضیح و.....
دوستان کمک دارم دیونه میشم اینو یکی بهم کمک کنه Darwin Local Area Network ادمین نامردش کفرمو در اورده
عزيزم اینقدر پشت سر هم پست نده.در ضمن راجب تمام سوالاتی که پرسيدی ميتونی جوابشو تو اون راهنمايی که من گزاشتم پيدا کنی.
اون بازی جديد هم بورو دان کن ببين چيه به ما هم بگو
دوست عزیز mazi_z_PSP جان جواب کدوم سوالم تو اون سایت هست میشه بگی خفمون کردی با این سایت تا حالا خودت خوندیش .!؟
من میگم یکی تو هک این کمکم کنه چه ربطی به سایت داره
درضمن من هرچند ساعت میام داخل سایت و اگر مطلب جدیدی به نظرم برسه می نویسم و شما هم نمی تونی بگی من چی کار بکنم یا نکم .
و در آخر اگه می خواستم دان کنم که نمیپرسیدم نابغه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)