يك سوال؟
از يك شركت مي شه دو تا اكانت گرفت ؟
يك سوال؟
از يك شركت مي شه دو تا اكانت گرفت ؟
روی دو تا خط ؟ روی یکی فک نکنم بشه
نه روي يك خط
البته همزمان نمي خواهيم كانكت بشيم
جداگانه كانكت بشيم
به به ، به سلامتی تبریک میگم محسن خان،ایشالله روزی مدیر انجمن شدنتون
از امین نت پرسیدم گفت نمیشه دوتا اکانت برای یک خط
اقا من خلاصه ی حرف رو بگم. همیار افتضاحه چون شهر رو تبدیل می کنه به یک کافی نت! چه جوریشو من نمی دونم اما یم ip رو میده به چند نفر. میگه که 512 هست اما من توی ساعت های شلوغی با سرعتی معادل 8 دانلود می کردم که معادل سرعت خط 64 است. پس اینکه ارزون شده رو دیگه همه فهمیدن!
من الان از صبا دارم و راضی هستم. به نظرم می ارزه. فقط یک چیز جالب اینه که وقتی قراره 10 گیگ اکانت بگیری برات وارد می کنن 9999 مگا بایت که با احتساب هر گیگ 1024 جمعا 240 مگ رفته توی پا مون.
در مجموع صبا خوبه اما وای به روزی که یک مشکل براتون پیش بیاد. یک مسئول داره اول که بهت زنگ می زنه می گه من پول بنزینمو می گیرم! اخه مشکل از خودشونه بعد این اولین حرفشون اینه! تازه طرف با من قرار گذاشت که 4 بیاد بعد ساعت 8 زنگ زدم بهش که کجایی همین جوری که داشت با دوستاش می خندید گفت شما! من الان 4 راه زندانم نمی رسم بیام! یعنی آخره مسئولیت و .....
به جز مدیرش که واقعا آدم محترمی هم هست بقشون بی سوادن. منشیش کارت رو راه می ندازه یعتی شماره ی مدیر رو بهت میده! اما بقیشون فقط می تونن بهت دلداری بدن. هیچ وقت هم مشکل رو از خودشون نمی دونن! دو تا دفتر داره که جالب اینه به هر کدوم که زنگ بزنیم باید با اون یکی دفتر تماس بگیریم! به جز زمانی که بخوایم پول بدیم همیشه مسئول توی اون یکی دفتره.
در اخر هم بگم که مشکل به وجود اومدن برای خط های adsl کاملا طبیعیه توی این یک سالی که من از adsl استفاده می کنم تقریبا همه نوع مشکلی باهاش داشتم. اساسا هم مشکل ها از مخابرات پیش میاد چون بستر ها مناسب نیست. در چنین مواقعی هم جز توکل به خدا و صبر کاری نمیشه کرد. این نصیحت برادرانه رو از من قبول کنید.
ممنون
راستي چرا نمي شه ؟
از نظر فني مشكل داره
يا اينكه نمي خوان بدن ؟
از لحاظ فنی که فکر نکنم،چون آی دی یکی از دوستام رو گرفتم و راحت کانکت شدم
مثل اینکه خودشون نمی خواهن بدن
سلام می خواستم بدونم میشه ضمن داشتن adsl از دایل آپ هم استفاده کرد به نظر خودم که مشکلی نداره!
بله ،چون مودم آن و حتی کانشکن های آنها فرق دارن می توانید
البته منظورتون کانکت شدن در یک زمان که نیست؟
آره میشه از دیال آپ هم استفاده کرد به شرطی که مودم دیال آپ رو داشته باشی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)