تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 29 از 285 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من مسعودم يه پشت كنكوري
    كنكور سال 86 رو دادم
    البته از هموم اول ميخواستم بزارم واسه سال بعد
    ولي كم و بيش ميخوندم
    فقط به عنوان يه پشت كنكوري ميگم واسه كسايي كه امسال پيشند

اول اينكه طوري درس بخونين كه از درس زده نشيد خيلي ضده حاله وقتي كه از درس ضده ميشديد
    من دوبار زا درس زده شدم اولي يادم نيست ولي دومي دو هفته دوم خرداد بود كه اصلا سراغ كتاب نرفتم و همون دو هفته خيلي بهم ضرر زد . ميدونيد كه پيش تو خرداد طعطيله

دوم اينكه به خودتون فشار نياريد كه بگيد خوب امروز بايد اينقدر درس بخونم و يه برنامه برزيد كه نتونيد اجراش كنيد
    برنامه تون رو هفتگي چك كنيد نه روزانه

سوم اينكه حتما دفتر برنامه ريزي قلم چي رو بگيريد و بخوني چيزاي خوبي گفته

چهارم اينكه پيش از همه مهمتره سعي كنيد كه دو سوم در خوندن رو به پيش اختصاص بديد

پنجم اينكه سعي كنيد از عيد به بعد رو مخصوصا عيد رو بكوب بخونيد تا روزي 14 تا ر15 ساعت حتما قبوليد

من خودم دو هفته آخر خرداد رو روزي 15 ساعت ميخوندم
    سعي كنيد به خودتون اميد واري بديد و با بقيه با خوشرويي رفتار كنيد چون تو روحيه خودتون هم تاثير مگذاره

خوب مثه اينكه زياد حرف زدم حالا كه نيگاه ميكنم ميبينم بيشتر شبيه پند و نصيحت بود تا كمك به شما
    ببخشيد ديگه
    ياعلي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    یه سوال از بچه های کانونی:
    کلاس های کانون چطوره ؟ مشاوره هاش چی ؟ و کلاً چقدر تاثیر مثبت داره؟

داره خودمونی میشه S!N!STeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام بچه ها
    چه قدر درس مي خونين يهو ديوونه ميشين .
    ما كه روزي 1 ساعت هم نمي خونيم ولي شما ...............
    خوب حالا بگيد دارين ادبيات و معرف رو هم مي خونين ؟؟؟؟؟؟؟؟
    باي
    سلام به همه ی کنکوریهای عزیز
    دوست عزیز به نظر من تابستان بهترین فرصت برای جلو افتادن از رغبا می باشد. من خودم از اول تابستان هم کلاس کنکور میرم و هم شدیدا درس می خونم ( حدودا روزی 7 -8 ساعت ) چون وقتی مدرسه شروع بشه نصف وقتتون تو مدرسه میگذره و بقیه هم توی کلاس و وقت کم تری نسبت به تابستان برای درس خوندن دارید.
    در مورد سوالتون هم من ادبیات کلاس می رم وهفته ای 5 درسش رو می خونم. ومعارف هم کتاب سفید گاج رو گرفتم می خوا م توی شهریور هر روز یک درس رو بخونم که میشه 31 درس و کل دین و زندگی (2) و (3) رو توی تابستون تموم می کنم.

توصیه من به همه ی دوستان هم درد خودم : تابستان خودتو ن رو از دست ندهید حتی این یه ماه آخر رو.
    به امید رتبه های درخشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام کسی خبر داره امتحان 5 مرداد قلم چی برگزار شد یا نه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    یه سوال از بچه های کانونی:
    کلاس های کانون چطوره ؟ مشاوره هاش چی ؟ و کلاً چقدر تاثیر مثبت داره؟

این نصیحت رو از من داشته باشید، برای تمام بچه های این سایت.
    قلم چی چند چیز مثبت داره و چند چیز منفی:
    1- آزمون های قلم چی بهترین است و جامعه آماری آن بالاست و سئوالاتی تقریباً استاندارد و بهتر از سایر آزمون ها دارد. کارنامه آن دقیق ترین کارنامه است. بهتر است که در آزمونهای مهر ماه به بعد آن ثبت نام کنید، مخصوصاً اگر فارغ التحصیل هستید. البته آرمونهای جامع آزمایشی سنجش (منظورم سه آزمون بعد از عید است) هم خوب هستند.
    2- حتماً یک دفتر برنامه ریزی قلم چی بخرید و آن را تا انتها استفاده کنید.
    3- اصلاً طرف کتاب های قلم چی نروید، این نصیحت من را حتماً به یاد داشته باشید، کتاب های قلم اکثراً سئوالهای بسیار آسان دارند و باعث می شوند که اعتماد به نفس کاذب داشته باشید. اگر خواستید کتاب بخرید سراغ گاج یا اندایشه سازان بروید، البته برای هر درسی کتابی مناسب است. (البته تعدادی از کتابهای قلم چی هم مفید هستند)
    4- روی کلاسهای کانون هم خط بکشید چون اصلاً به درد نمی خورند.

اما مهمترین ویژگی کانون که اون رو از همه جا متفاوت و معروف کرده برنامه آن است. برنامه آزمونهای قلم چی بهترین برنامه ای است که می توانید داشته باشید، و این برای شخصی که نه مدرسه می رود و نه کلاس محسوس است. درسها در برنامه طوری تقسیم بندی شدند که اگر از اولین آزمون تا آخر شروع به خواندن کنید انگار نه انگار که دارید درس می خوانید، یعنی در عرض 9 ماه تمام کتابهای حجیمی که در روبرو دارید را به راحتی می خوانید. اما چیزی که مهم است اینه که با برنامه پیش روید و از آن خارج نشوید و یکی دیگه هم این که یک چیز را انتخاب کنید، یعنی یا قلم چی یا گزینه دو یا سنجش...

اگر سئوالی بود خوشحال می شوم جواب دهم.

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

قلم چی فقط و فقط و فقط مخصوص فارغ تحصیل هاست
    دوستان پیش دانشگاهی قلم چی بدبختتون می کنه
    فقط در یه صورت برید قلم چی اوم در صورتی که مطمئن باشید که روزی 7 ساعت درس می خونید در غیر اینصورت قلم چی براتون سمه

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

14 کمکم کنید لطفا

سلام بچه ها خسته نباشید
    البته چوت تازه اولشه نباید هم حتی یک ذره خسته باشیم

1- رشته تجربی هستم و می خوام یک سری کتاب آموزشی ریاضی و فیزیک هم تست و هم آموزشی بخرم
    چه انتشاراتی رو پیشنهاد می دین؟

2- من وقتی شروع به درس خوندن می کنم وسط درس خوندنم حواسم پرت می شه و می رم تو هپروت! مثلا می بینی 1 ساعت کتاب جلوم باز بوده اما 2 صفحه هم نخوندم! نمی دونم با این مشکل چه کنم. البته درسم و نمره هام هم همیشه خوب بوده اما احساس می کنم به نسبت وقتی که برای درس خوندنم صرف می کنم نتیجه کافی رو نمی گیرم. به نظرتون من چی کار کنم؟
    کمکم کنید

داره خودمونی میشه TADAIE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم امسال پیش دانشگاهی هستم ولی واقعا گیج شدم که کدوم راه رو انتخاب کنم (دبیرستان دولتی یا غیر انتفاعی) راستی آموزشگاه خوارزمی کلاسهای 3 نفره گذاشته که من می خواهم در اون شرکت کنم ولی یک نفر کم هستش. برای کسانی که میخواهند برق شریف قبول بشن سیستم خیلی خوبیه . اگه خواستین اطلاعات بیشتر بگیرین به من ایمیل بزنین تا من توضیحات کامل رو بدم.
    email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من پیش دانشگاهی حتما برو دولتی من خودم دیپلمم غیر انتفاعی گرفتم ولی واسه پیش رفتم دولتی (کنکور ازمایشی مدرستونو حتما شرکت کن ) موفق باشید.

داره خودمونی میشه TADAIE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید

1- رشته تجربی هستم و می خوام یک سری کتاب آموزشی ریاضی و فیزیک هم تست و هم آموزشی بخرم

2- من وقتی شروع به درس خوندن می کنم وسط درس خوندنم حواسم پرت می شه و می رم تو هپروت! مثلا می بینی 1 ساعت کتاب جلوم باز بوده اما 2 صفحه هم نخوندم! نمی دونم با این مشکل چه کنم. البته درسم و نمره هام هم همیشه خوب بوده اما احساس می کنم به نسبت وقتی که برای درس خوندنم صرف می کنم نتیجه کافی رو نمی گیرم. به نظرتون من چی کار کنم؟
    کمکم کنید
    کتاب هایه کانون از همه بهتره من امسال پیش بودم همه جور کتاب دیدم ولی هیچ کدوم مثل اون نبود مخصوصا کتاب های ابی و بعد عید هم کتاب زرد . موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید

کمکم کنید

1- برای فیزیک، اصلاً کتاب های قلم چی را پیشنهاد نمی کنم. کتاب فیزیک گاج را خودم خوانده بودم و آن را تضمین می کنم. اما فقط اگر خواستید بخرید حواستان باشد کتاب فیزیک پیش دانشگاهی سه جلدی را تهیه کنید و نه دو جلدی. باید تمام سئوالات آن از قبیل تالیفی و سئوالات کنکور آن را حل کنید، کمی حجم زیادی دارد اما اگر همه را حل کنید مطمئن باشید درصد کنکورتان بالای 75 خواهد شد. درسنامه ها را هم کامل بخوانید حتی اگر آن موضوع را بلد باشید. کتاب اندیشه سازان هم خیلی خوب است و نگارش و حجم آن دقیقاً مانند گاج است. به هر حال بهتر است که یکی از آنها را انتخاب کنید.
    در مورد ریاضی: اگر ریاضی تان خوب نیست، ابتدا آبی قلم چی را بخوانید، اما چه ریاضیتان خوب است و چه خوب نیست، کتاب بانک تست رضوی را حتماً بخرید. (فکر می کنم انتشارات اندیشه فائق باشد)
    برای کسانی هم که رشته تجربی نیستد کتاب های زیر مناسب است:
    هندسه تحلیلی: سطح ساده = مبتکران تالیف آقای سیدموسوی، سطح بالاتر = اندیشه سازان
    گسسته: فقط اندیشه سازان، اما به شرطی از سئوال اول تا سئوال آخر آن را حل کنید.
    هندسه پایه: اندیشه سازان

2- این مشکل خیلی طبیعی است و برای همه پیش می آید. من هم این مشکل را داشتم، اما اگر این کار را کنید خیلی موثر است:
    یک دفتر برنامه ریزی قلم چی بخرید و شروع به پر کردن آن بکنید. برای خودتان برنامه ریزی کنید، من نمی دانم که شما دانش آموزید یا فارغ التحصیل، اما اگر دانش آموزید برنامه درسی هر روزتان و در صورت امکان روزهای آینده تان را معین کنید و اینکه مثلاً می خواهید از ساعت 5 تا 6 درس 2 معارف را بخوانید. ساعت 5 شروع به خواندن آن درس کنید اما یک ساعت در کنار خود داشته باشید و ببینید که چه قدر طول می کشد تا آن درس را بخوانید. زمانی را که طول می کشد را در انتها بالای صفحه درستان یادداشت کنید، این کار دو فایده دارد، یکی اینکه در طول درس خواندن تمرکزتان بر روی درستان است و دیگری اینکه هنگام دوره کردن درس می دانید که چه قدر وقت باید بر روی درس بگذارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •