دوست گرامي اگه ممكنه ممنون ميشم يه نرم افزار واسه ترميم ريجستري معرفي بفرماييد . system mechanics واسه اين كار مناسبه ؟
با تشكر
موفق باشيد
دوست گرامي اگه ممكنه ممنون ميشم يه نرم افزار واسه ترميم ريجستري معرفي بفرماييد . system mechanics واسه اين كار مناسبه ؟
با تشكر
موفق باشيد
سلام دوستان
من چند تا دائره المعارف برای بابیلون گرفته بودم که محدودیت زمانی داشتند و الان از کار افتادن . چطور می تونم این محدودیت رو بردارم
کرک و یا سریالی برای این کار هست یا نه؟
ممنون
Babylon Pro 7.0.3.24_Patch_Under SEH Team
سلام دوستان
میشه از دیکشنری های نسخه 6 (oxford,britanica,...) توی نسخه 7 هم استفاده کرد؟
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم ( یعنی Glossaries ) ، بله میشه استفاده کنید .سلام دوستان
میشه از دیکشنری های نسخه 6 (oxford,britanica,...) توی نسخه 7 هم استفاده کرد؟
با سلام
يكي از قسمت هاي گزارشي كه دوستان از نصب پچ بابيلون در تاپيك قرار داده بودند اين مورد بود :
CRC32 check ok !
در صورتي كه وقتي پچ رو نصب مي كنم اين مورد به صورت CRC32 check failed! ميشه و مدام پيغام expired رو نمايش ميده . با نرم افزاري هم ريجستري رو ترميم كردم ولي مشكل همچنان باقيست . چون از نرم افزارهاي ديگه اي هم استفاده ميكنم و كركشون مشكله نصب مجدد ويدوز واسم مكافات عظميست . ممنون ميشم اگر واسه دوستان مقدوره بنده رو راهنمايي بفرمايند كه چطور اين مورد كه failed ميشه رو تصحيح كنم . اصلا اين مورد چي هست ؟
با سپاس
موفق باشيد
چرا من نميتونم كرك ها رو دانلود كنم؟؟؟
همش اين پيغام رو ميده
10 دقيقه هم صبر ميكنم اما بي فايدس![]()
من دیکشنری بابیلون Babylon Pro 7.0.3.24 رو دانلود کردم نصبم کردم بعد کرکشم یعنی همین که چند تا پست بالا تر گذاشته شده رو دانلود کردم و پچ کردم.
ولی از وقتی پچش رو نصب کردم کلن بابیلون اجرا نمیشه یعنی بالا نمیاد.چرا؟؟؟
باسلام دوستان
بابيلون كه م استفاده ميكنم اين ورژن هست 7.0.1.4
متاسفانه expire شده و نميتونم استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم .
من همین نسخه بابیلون رو نصب کردم و موقع نصب شماره سریال ای که درخواست کرد را از یکی ا سایتهای کرک وارد کردم و نرم افزار صحیح نصب شد ! (بدون استفاده از کرک)
نسخه های قبلی babylon که من داشتم به محض اتصال به اینترنت ؛ اکر بایلون اجرا بود ؛ اتوماتیک به سایت وصل میشد و میفهمید نرم افزار کرک شده است !سوالم اینه که کرکی که شما قرار داردید این مشکل را دارد یا خیر یعنی میتوان با این کرک از بابیلون در حین اتصال به اینترنت هم استفاده کرد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)