[quote=Hamed-Dehghani;1317734]پدرام جون
این کنجکاور یه معنا دیگه هم دراه ها !!
[/quote]
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
[quote=Hamed-Dehghani;1317734]پدرام جون
این کنجکاور یه معنا دیگه هم دراه ها !!
[/quote]
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
[quote=yamin_yekta;1319225]لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد
ممنون
پايان
موافقماسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكني
تاپيك خوب و ايده جالبيه
موفق باشيد
آدم باهال ، مهربون(!!!!!) و خوش قلب(!!؟؟؟؟) ....بگذریم ......always online
خوب نمیدونم هنوز وقت هست نقد کنم یا نه ولی من هم نقدم رو میگم
قبلش بگم اصولا" این تاپیک برای نقد کاربران هست دقت کنید نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده اینارو گفتم چون دوست ندارم این تاپیک هم مثله تاپیک نقد شخصیتها قفل بشه
حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)
تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
بقیه خصوصیاتی که از ایشون دیدم مثبته و نقدی نمیشه برا اونها گفت
درضمن من فقط تاپیکهای ایشون در متفرقه و فیلم رو دیدم
امیدوارم نقدهام سازنده باشه منتظر دفاعیه (به قول خودش ) هم هستم اگه چیزی به ذهنم اومد بازم میام
آفرين /كم كم داشتم به اين نتيجه ميرسيدم كه نقاد درست حسابي نداريم ولي اين دوستمان و چند نفر ديگر از عزيزانم اميدوارم كردند.
لازم به ذكر نيست كه خيلي از نكات منفي و مثبت را ميشه در اين تايپيك مطرح كرد بدون اينكه به فردي بر بخوره.پس از فرصت درست استفاده كنيد.از همين الان به نقد شوند بعدي تسليت ميگم چون خواب بدي براشون ديدم
![]()
طبق گفته های سیا 22 به نظر میاد ایشون در دنیای مجازی دوست های حقیقی دارن چون برخورد هاشون مجازی به نظر نمی یاد .یا اینکه در دنیای حقیقی دوست های مجازی دارن !شاید هم هردوش! ولی کلن انگار زندگی در دنیای مجازی براش خیلی جذابه (اینکه همیشه آنلاینه!). و مطالبش همیشه جدیده اما مفید هم هست یا نه میشه گفت همیشه مفید نیست وگاهی هم خیلی مفید بوده!
با مطالبی که به رنگ قرمز در اوردم کاملا موافقم دوست عزیز
اما در مورد ایشون باید اینم اضافه کرد با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.
فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد
خودشو خوب باور داره
یه کم حق به جانب حرف میزنه
با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش
یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!![]()
ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین
دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه
ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
ادم شوخ و سرزنده ا ی است
خوش مشرب هم هست
زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم![]()
Last edited by talot; 19-07-2007 at 17:32.
حرف شما رو صد در صد قبول دارم.
و باید گفت وقتشو خوب تنظیم میکنه تا به سرچ و کارهای دیگه اش برسه
فقط نمیدونم چه طور این همه وقته ازاد داره![]()
![]()
به هر حال کارشون خوب و مفیده و البته جای تشکر هم داره فقط باید بیشتر به تاپیک هاش رسیدگی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)