ممنون.
ولی نمی خوام از gdesk استفاده کنم. می خوام آیکون های خوب گوشی رو عوض کنم.
راستی چرا آواتارتون رو عوض کردید ؟ این خیلی خشنه (وحشتناکه) !؟!!
برنامه ای برای ویرایش فایلهای txt هست ؟ (sis)
ممنون.
ولی نمی خوام از gdesk استفاده کنم. می خوام آیکون های خوب گوشی رو عوض کنم.
راستی چرا آواتارتون رو عوض کردید ؟ این خیلی خشنه (وحشتناکه) !؟!!
برنامه ای برای ویرایش فایلهای txt هست ؟ (sis)
اگه منظورتون 5 تا آيکون پيش فرض پايين صفحه تاچ هست که روشش اينه:
1- دکمه جاگ ديال رو مي چرخوني تا روي يکي از آيکون ها قرار بگيره .
2- حالا more رو مي زني .
3- گزينه اول و دوم براي اين کار تعبيه شدند. اگه بخواي مثلا به جاي Main Menu يه شورتکات ديگه داشته باشي از گزينه اول يعني Replace استفاده مي کني و اگه بخواي فقط آيکون رو عوض کني از گزينه دوم Edit استفاده ميکني به اين صورت که ، بعد از زدن Edit دو تا گزينه داري اولي براي تغيير آيکون و دومي براي تغيير نام شورتکات.
4- براي تغيير آيکون بايد از قبل يه سري آيکن روي گوشي خودت داشته باشي که از اونا استفاده کني.
در مورد آواتار هم چي بگم . خوب هر کسي يه تفکري خاص خودشو داره. من کلا به اينطور تصاوير و فيلمهايي علاقه دارم. ببخشيد که اذيت شديد.
فايل txt يا sis ؟
ارادتمند
DEICIDE
اگه ممكنه اين لينك دانلود اين برنامه آپديت سرويس را برا من بزاريد همون 32 مگي يه.
ممنون.
آیکون هایی که استفاده میشه کجا گیر میاد و چه پسوندی داره ؟
اگه میشه کمک کنین ...
مرسی
سلام . اینی که میگی کجاس؟ مور رو میگم وقتی فیلیپ بازه که مور نداره. میشه بیشتر توضیح بدی؟ اصلا در مورد 990 حرف میزنین دیگهههه!!!!!
برنامه callrecorder واسه p990 هسش؟
اگه سئوال تكراري بود ، ببخشيد
فكر نكنم باشه
اين آيکن ها با پسوند PNG هستند . من خودم يه سري دارم . شما هم سرچ کن مي توني پيدا کني . اگه پيدا نکردي بگو تا برات آپ کنم. يه سر هم اينجا بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده گوشي من W950 هستش . روي 990 امتحان نکردم. ولي فکر نمي کنم که زياد تفاوتي داشته باشه. مور هم سمت راست پايين صفحه ال سي دي .
ارادتمند
DEICIDE
فايل رو از سايت خود سوني اريکسون مي توني بگيري . اينم لينکش :
ارادتمندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DEICIDE
Last edited by deicide; 01-12-2007 at 10:20.
دوستان كسي برنامه callfilter رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)