یه خبر خوب برای کسایی که فایل Cer دارن اما تاریخش تموم شده
با عقب بردن تاریخ ویندوز و BIOS میتوان دوباره از اون فایل ها استفاده کرد
البته یک بار بعد از این کار کامپیوتر رو ریستارت کنید و بعد ساین کنید.
یه خبر خوب برای کسایی که فایل Cer دارن اما تاریخش تموم شده
ممنون میشم اگه این برنامه ها رو برام ساین کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدim:352863013389593کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست همتون رو میبوسم.
خدمت شما:
Rotate me :
Smart Movie:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ACM :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ADL :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم چطور از شما سپازگذاری کنم.....
ممنون از لطف شما
دوست عزیز تمام فایلهایی رو که شما زحمت کشیدید و ساین کردید به همراه برنامه اصلیشون در گوشی ریختم و نصب کردم ولی همشون ارور داد آیا باید کار دیگه ای با این فایلها انجام میدادم؟؟؟چرا کار نکرد؟؟؟
چه اروری داد؟ به همراه فایل اصلی؟ فقط فایل ساین شده رو باید بریزی.
Last edited by alireza20202003; 19-10-2007 at 13:14.
من هم فایل ساین شده را نصب کردم ولی جواب نداد .امکان داره که خود برنامه مشکل داشته باشه؟
دوستان سلام
ممنون جناب رهنمون که به فکر ما هستیاگه کد IMEI گوشیت رو بدی، من برات فایل CER رو میفرستم...
ولی من خودم هم می تونم ساین کنم منتها مشکل ازسایته که انگار مدتیه قاطی داره هر چی فایل cer میده خرابه و نمیشه باش برنامه ساین کرد
بدین جهته که میگم فعلا نمیشه ساین کرد
برا من که همون آش و همون کاسه است چون ار قبل cer نداشتم هر چی دارم جدیدهیه خبر خوب برای کسایی که فایل Cer دارن اما تاریخش تموم شده
گفتم که فعلا هر مشکلی هست مربوط به فایل cer هست که سایت درست حسابیشو نمیدهمن هم فایل ساین شده را نصب کردم ولی جواب نداد .امکان داره که خود برنامه مشکل داشته باشه؟
علیرضا جان شما که cer میگیری برا گوشی خودت می تونی باش ساین کنی؟؟ میشه یه امتحانی بکنی؟؟؟
آره همین امروز امتحان کردم گوشیمم 5700 هستش راحت ساین می کنم . الان برای یه p990 هم امتحان کردم مشکلی نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)