ای بابا خواب کجا خیال و خاطرات کجاباشه موافقم یعنی چی ؟؟15 سال جریانش چیه؟؟؟؟گوگولی مگولی کمکم کن یاهوتو آن کن!
اصلا می خواین تمام بازی رو به صورت خواب کنم یعنی خواب میدید.؟
فرق بین این 2 رو نمیدونی ؟
باشه اون میکنم.تا ببینم چی میشه
ای بابا خواب کجا خیال و خاطرات کجاباشه موافقم یعنی چی ؟؟15 سال جریانش چیه؟؟؟؟گوگولی مگولی کمکم کن یاهوتو آن کن!
اصلا می خواین تمام بازی رو به صورت خواب کنم یعنی خواب میدید.؟
فرق بین این 2 رو نمیدونی ؟
باشه اون میکنم.تا ببینم چی میشه
با سلام عجب تاپیک پر محتوایی من کارمو شروع کردم دارم تانک رو میسازم .فعلا بای
تازه کجاشو دیدیبا سلام عجب تاپیک پر محتوایی من کارمو شروع کردم دارم تانک رو میسازم .فعلا بای
خوب شروع کن تا این سهیل بیاد
دوستان هر مدلی که ساختید نمونه عکسش رو بزارید می خوام بزارم تو سایت در ضمن با کیفیت
اینم واسه حجت خان
یه کمک جزئی برای اول سناریو پیشناهاد میکنم شما هم بخونید
نظر یادتون نرهرار فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه که باز شد سر continue بزنید بعدش
توی صفحه ی جدید یکمی صبر کنید
بعدش صفحه رو بیارید پایین اونجا هست واسه دانلود
Last edited by gogole magole; 05-06-2007 at 21:35.
خسته نباشید
می بینتم که کارتون جدی تر شده
با این که این سهیل نیست .. من زیاد تو جریان نیستم نمی دونم بی خبر رفته یا دوستان می دونند که این آقا کی میاد ؟
در ضمن این وبلاگ Studio Green خیلی خو بش ده
فقط یک پیشنهاد دارم تو نوشتن فونت های فارسی از فونت تاهوما استفاده کنید .. نمی دونم من چرا به فونت دیگه فارسی حساس هستم
موفق باشید
'گوگولی مگولی واقعا عالیه!
آقایون اعضا برای اینکه بتونن از سایت استفاده کنن باید اسم و ایمیلشو رو به همراه پاره ای از کاراشون برای من خصوصی کنن واسه قسمت اعضای سایت می خوام بعد اگه آقا سهیل تصمیم گرفت که بیاد و ان بشه انوقت با مشورت اون برای شما یوزر و پس رو می فرستیم در ضمن از همین حالا بگم که مسخره بازی در نیارید ها![]()
نظرت درباره ی سناریو چی بود؟؟؟؟؟آقایون اعضا برای اینکه بتونن از سایت استفاده کنن باید اسم و ایمیلشو رو به همراه پاره ای از کاراشون برای من خصوصی کنن واسه قسمت اعضای سایت می خوام بعد اگه آقا سهیل تصمیم گرفت که بیاد و ان بشه انوقت با مشورت اون برای شما یوزر و پس رو می فرستیم در ضمن از همین حالا بگم که مسخره بازی در نیارید ها
باشه خصوصی میدم
من خصوصی کردم ولی تیکه از کار نداشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)