تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 97 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

در مورد پتوس اگر مطمئنی کنه قرمز هستن و سطح زیرین یه حالتی مثل تار عنکبوت هستش که باید سم کنه کش رو هر دو هفته یکبار برای دو نوبت سمپاشی کنید و در این فصل هم هر یکروز درمیون غبارپاشی با آب رو فراموش نکنی .
    چون کنه قرمز بیشتر در محیط های گرم و خشک فعالیت میکنه.

در مورد لوله شدنه برگها هم ممکنه گیاهت سردش باشه

2. این کاربر از Farshid-jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

این پست رو هم که آوا جان زحمتشو کشیده بودن در مورد پوتوس هست:

پوتوس

اسم علمی: اسکینداپسوس

خانواده: آراسه aracea

سرزمین اصلی: آسیای جنوبشرقی

مشخصات گیاه:

پوتوس گیاهی است بسیار پررشد، در شرایط مناسب از در و دیوار اتاق بالا می‏رود و خود را به سقف می‏رساند. برگهایش سبز و قلبی‏شکلند و شباهت زیادی به فیلودندرون دارد. در بعضی از پوتوسها تعدادی از برگها کرم‏رنگند و یا لکه‏های سفید و کرم روی پهنک برگ وجود دارد که به زیبایی این افزوده است.

مراقبتهای لازم:

نگهداری پوتوس آسان است و حساسیت زیادی ندارد؛ به همین دلیل گیاه مناسبی است برای مبتدیها و کسانی که پرورش گیاهان آپارتمانی را تازه شروع کرده‏اند.

گرما:

پوتوس گرما را دوست دارد، متوسط درجه حرارت مناسب در زمستان 16 و در تابستان 20 تا 24 درجه سانتی‏گراد است.

عوارض ناشی از گرما:

این گل در هوای گرم ساقه‏ها خمیده و خشک می‏شوند. با انتقال گیاه به محل خنک و آبیاری به موقع می‏توانید آن را نجات دهید.

آبیاری:

پوتوس هر چند نسبت به آب زیاد حساسیتی ندارد اما بهتر است در فاصله دو آبیاری خاک را خشک نگه دارید. در تابستان هر هفته دو بار و در زمستان هر هفته یک بار آن را آبیاری کنید. در صورتی که آب زیاد به آن بدهید یا موقعی که گلدان زهکش نداشته باشد حاشیه برگها سیاه و در پهنک برگ نقاط قهوه‏ای ظاهر می‏شود. به هم خوردن فواصل آبیاری و یا رطوبت دایمی خاک موجب زرد شدن تعدادی از برگها می‏گردد. خشکی بیش از اندازه نیز همین عارضه را به وجود می‏آورد.

خاک:

خاک باغچه، ماسه و خاک برگ را به نسبت مساوی مخلوط نمایید.

تغذیه:

گیاه را از اوایل بهار تا اواسط پاییز با کودهای کمکی تقویت کنید. این کودها را به نسبت سه گرم در یک لیتر آب حل نموده و
    هر هفته یک بار مصرف نمایید. در صورتی که پوتوس با کمبود مواد غذایی روبه‏رو باشد رشد آن متوقف گشته و فاصله بین برگها زیاد می‏شود.

ازدیاد:

پوتوس به روش قلمه ساقه ازدیاد می‏یابد. قطعاتی از قسمتهای ضخیم ساقه را به طول ده سانتی‏متر جدا نموده و در آب قرار دهید، وقتی قلمه‏ها ریشه زدند آنها را به گلدان منتقل کنید.
    هر چند بهار مناسبترین زمان برای ازدیاد پوتوس است اما در داخل آپارتمان هر زمانی می‏توان آن را تکثیر نمود. (بهترین درجه حرارت برای ریشه‏زایی قلمه‏ها 21 درجه سانتی‏گراد است.)

ریزه‏کاریهای پرورش پوتوس:

1ـ پوتوس احتیاج به قیم دارد. برای اینکه گیاه به صورت بالارونده تربیت شود بهتر است آن را به نخ ببندید. یکی از روشهای معمول برای حفظ زیبایی و استحکام این گیاه استفاده از قیمهای خزه‏دار است.
    برای درست کردن این نوع قیمها به این صورت عمل کنید:
    قبل از اینکه خاک تهیه شده را در گلدان بریزید لوله‏ای را در گلدان قرار دهید ، خاک را به گلدان اضافه نموده و قسمتی از لوله را که خارج از خاک است با خزه بپوشانید.
    برای اینکه خزه روی قیم محکم شود دور آن را با نخ بافتنی بپیچید. هر وقت که پوتوس را کاشتید ساقه اصلی‏اش را به خزه ببندید. در موقع آبیاری آب را روی خزه بریزید، ساقه پوتوس را در محلهایی که روی خزه قرار دارد ریشه می‏زند، این ریشه‏ها سبب رشد بهتر و استحکام ساقه می‏گردد.
    تربیت پوتوس برای آویز:

در صورتی که از این گیاه به صورت آویز استفاده کنید نیاز به قیم ندارد. برای اینکه گلدان پوتوس پرشاخ و برگ باشد تعدادی از ساقه‏های کشیده آن را به روش قلمه تکثیر نموده و قلمه‏های ریشه‏دار را در کنار بوته مادری بکارید.

عوض کردن گلدان:

زمانی که ریشه به اندازه کافی رشد کرد گیاه را به گلدان بزرگتری منتقل کنید. برای اینکه مطمئن شوید که گیاه به گلدان بزرگتری احتیاج دارد نگاهی به کناره‏های سطح خاک و منفذ زیر گلدان بیندازید. ریشه‏های طویل از منفذ زیر گلدان و لبه‏های سطح خاک بیرون می‏زنند در این صورت گیاه به گلدان بزرگتری احتیاج دارد.
    گلدانی یک درجه بزرگتر از گلدان قبل تهیه نموده، به گیاه آب کافی بدهید، آن را وارونه کنید و ضربه‏ای به ته گلدان بزنید. گیاه با ریشه و خاکهای اطرافش از گلدان خارج می‏شوند. حالا به گلدان جدید قدری خاک اضافه نموده و گیاه را منتقل کنید.

4. این کاربر از Farshid-jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام uni
    آقا فرشید گل در مورد کنه قرمز یا کنه دو نقطه ای و یا کنه تار عنکبوتی به زیبایی پاسخ شما رو دادند . پیرو صحبتهای ایشون نکاتی رو خدمتتون عارضم : اگر دسترسی به سموم دفع آفات دارین بایستی از سم آبامکتین به میزان 0.7/1000 استفاده کنید . اگه با سرنگ 0.7 سی سی از این سم رو بکشید و با یک لیتر آب ترکیب کنید ، به این غلظت مناسب خواهید رسید . برای سمپاشی هم میتونید از آبپاشهای شیشه شور استفاده کنید و بایست محلول سمی رو به پشت برگها که محل زندگی آفت میباشد ، بپاشید . باید بدونید که شاید در نظر شما این مقدار ناچیز سم کافی به نظر نیاد و برای اینکه حسابی دخل کنه هارو بیارید از سم بیشتری استفاده کنید البته اینطوری تمام کنه هارو ازبین خواهید برد اما گل شما هم به همراه کنه ها خواهد مرد.
    لذا در استفاده از دز مناسب دقت کافی داشته باشید . اما اگه به سم دسترسی ندارید ، همونطوری که آقافرشید عزیز فرمودند ، کنه در مناطق گرم و خشک به اوج فعالیت خودش میرسه لذا اگه شما بتونی این شرایط رو ازش بگیری ، در کاهش عملکرد کنه و یا احتمالا در کنترل اون موفق خواهید بود .
    شما با یک آبپاش مرتبا بایستی روزی چندین بار برگها و مخصوصا پشت برگها رو شست و شو کنیدتا با افزایش میزان رطوبت و ازبین بردن شرایط ایده آل این آفت ، در کنترل آن موفق شوید . لازم به ذکر است ،اگر شما با لوپ پشت برگها را با دقت نگاه کنید تعداد بسیا زیاد پوره های این کنه را خواهید دید که پا جشم نمیتوان موفق به دیدن آن شد و چون در زیر تارها و در کنار رگبرگها تجمع دارند ،کشیدن دست و دستمال برای از بین بردن اونها ، کاملا بیهوده است .
    حال اگه امکان انجام هردو روش فوق را هم نداشتید ، یه پیام دیگه بگذارید تا راهنماییتون کنم که از روش قابل دسترسی دیگری بتونید استفاده کنید. البته فکر کنم مشکل کنه شما مربوط به رازقیتون باشه چون معمولا پتوس کنه نمیگیره .
    موفق باشید
    Last edited by khezr132; 19-04-2009 at 23:26.

6. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

در خصوص پتوس نگرانی شما بی مورده . تاولهای سیاهی که شما میگی محل رویش ریشه های نابجاست که در صورت قرار گرفتن در مجاورت رطوبت ، مثل قیمی که با خزه پوشیده شده باشه ، به سرعت رشد میکنه و باعث استحکام و تغذیه بوته شما میشه . پرده های نکروز شده روی دمبرگها هم مربوط به غلافی بوده که برگرو قبل از باز شدن درون خودش جای داده بوده و خشکیدن آن طبیعیست . اما در مورد نکروز شدن برگهاتون بایستی اطلاعات بیشتری به ما در مورد محل نگهداری و دما و نور و تاریخ انتقال این گلدان به این محل و .... به مابدی تا در مورد مشکلات احتمالی شما و با کمک دیگر دوستان بحث و بررسی کنیم .

8. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

واقعا ممنونم که جواب دادید
    در مورد پتوس و اون برگی که سیاه شده : راستش فقط یه برگ سیاه شده و مامانم معتقده که من دارم شلوغش میکنم این گلدون حدود 8 ماه میشه که اومده خونه ی ما . هفته ای 2 دفعه بهش اب میدم . گلدونه پرپشت و سرحالی هم هست در طول این مدت شاید 2 یا 3 تا از برگهای قدیمیش زرد شدن و افتادن که نمیدونم طبیعیه یا نه

در مورد کنه : کنه ها روی یاس و دیفن باخیا دارن زندگی میکنن ( البته شاید هم زیرشون)

در مورد سم کنه من چند جا سر زدم گفتن الان فصل کنه نیست . تیر ماه میاریم . بازم باید بگردم

من تا جایی که بتونم دارم سعی میکنم مرطوب نگهشون دارم و تمییزشون کنم تا سم پیدا کنم

بازهم خیلی خیلی متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

جناب آقا یا سرکار خانم uni
    کسیکه به شما گفته الان فصل کنه نیست احتمالا یه جایی در نزدیکی قطب شمال زندگی میکنه.
    دوست عزیز یواشکی میگم تا آقای greenhouse متوجه نشه که ممکنه عصبانی بشه و بنده رو مواخذه کنه . برای درمان موضعی و متوقف کردن فعالیت و تولید مثل شدید کنه ها شما میتونید از حشره کش سبز رنگ اتک که مخصوص دوبالان مثل مگس هست استفاده کنی. دوست گرامی مواظب باش که زیادی نزنی و از فاصله 30 سانتی بگیر و سعی کن که فقط پشت برگ رو پوشش بدی.ضمنا من بعید میدونم دیفن شما به کنه مبتلا باشه.لطفا در مورد علایمی که باعث شده شما آفت رو کنه تشخیص بدین ، بیشتر توضیح بفرمایید و اگر امکان داره از روی برگهای مبتلا یه عکس بگذارید

11. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب داستان نحوه تشخیص من :
    برگ های یاس چند وقتی بود که کمرنگ شده بودن من یکم با دقت نگاه کردم روی برگها یکی دوتا نقطه ی قرمز بود من برگو پشت و رو کردم و دیدم چیزی شبیه تارعنکبوت داره + تعداد زیادتری نقطه قرمز که وقتی بهشون دست میزنم تکون میخورن اول فکر کردم شته است بعد تو اینترنت گشتم دیدم نتیجه اش بیشتر به کنه میخوره
    در مورد دیفن هم : چند تا شاخه شو برامون اوردن . من اول حواسم نبود همین جوری گزاشتمش تو اب کنار بقیه گلدونام(اینجوری بود که یاسم مریض شد)
    فرداش دیدم ای بابا اینا که پر نقطه ی قرمزه . بردم تو حمام و شستمشون ولی هنوز چندتا دونه داره ولی کمن

در مورد عکس شرمندم دوربینم خیلی ضعیفه نتونستم عکس واضحی بگیرم
    ---
    من همه ی خونه رو بسیج کردم . برام سم مالاتیون پیدا کردن . چه کارش کنم

---
    در ضمن من خانمم
    مرسی

13. 2 کاربر از uni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه مطمئنی کنه هستش انویدور بگیر.

15. 2 کاربر از golrokh_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

uni عزیز
    از نشونه های کنه اینه که در ابتدای کار نقاط کمرنگی در روی سطح برگ ظاهر میشه که به تدریج باعث ضعیف شدن گیاه میشه و در مراحل پیشرفته برگ خاک آلود و کثیف به نظر میرسه و در نهایت باعث نابودی و ریزش برگ خواهد شد .سم مالاتیون از سموم فسفره تماسی است که برای آفات ضعیفی مثل شته هاست و برای کنه مناسب نیست . برای کنه باید از متاس یا دانیتل و یا آبا مکتین استفاده کنیدو بنده آبامکتین رو از همه بیشتر توصیه میکنم . البته اگه دسترسی نداری از همون روشی که در پست قبلی گفتم ذاستفاده کنید. سمی رو که دوست خوبم golrokh_E گفتند رو امتحان نکردم . لذا اگه ایشون توصیه کردند ، حتما اطلاعاتش رو دارند .
    Last edited by khezr132; 20-04-2009 at 23:03.

17. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 كاج مطبق

با سلام
    بنده نزديك يك سال است كه يك كاج مطبق با شرايط زير دارم :
    گياه 5 طبقه دارد و ارتفاع آن زير 1 متر است
    هفته اي يك بار يك ليوان آب مي دهم
    خاك گلدان آن هماني است كه گل فروش آماده كرده است
    كنار پنجره است
    هواي محيط نه گرم و نه سرد است.
    تاكنون كودي به آن نداده ام
    مشكل :
    گياه بنده برگهايش رشد ميكند ولي به ارتفاعش افزوده نمي شود و الآن مدت چند هفته است كه طبقه هاي پاييني آن شروع به زردشدن كرده است. در پستها خواندم كه در فصل رشد آن بايد كود مخصوص داد. كسي ميداند فصل رشدش كي است و چرا دارد زرد مي شود و چرا به طبقه هاي آن اضافه نمي شود ؟
    پيشاپيش از راهنمايي هاي دوستان سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •