تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 524 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بنده يه Script به زبان VB مي خواستم كه تاريخ هجري رو به ميلادي و بالعكس تبديل كنه
    ممنون
    دوست عزيز توي انجمن برنامه‌نويسي توي زير مجموعه ويژوال بيسيك در همين سايت تاريخ شمسي رو سرچ كنيد موارد زيادي داره ببينيد به دردتون ميخوره

جواد جان شما هم كه كار تحقيقي ميكنيد بد نيست اون موارد رو ببينيد. نكته‌اي هم جهت يادآوري و تأكيد به شما محققين عزيز بگم و اون اينه كه بعضي از اين برنامه‌ها باعث بروز مشكلاتي در نرم افزارهاي مورد استفاده شده كه حتما اطلاع داريد پس سعي خودتون رو در اصلاح اون بكنيد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ايا در اكسل تابعي هست كه نمره هر درس و تعداد واحد ان را بهش داد تا معدل گيري كنه ؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ايا در اكسل تابعي هست كه نمره هر درس و تعداد واحد ان را بهش داد تا معدل گيري كنه ؟
    بله كه هست.
    اين از ساده ترين كارهاي اكسله.
    فقط چند تا ضرب و تقسيم ساده است. ولي بايد فرمول دهي به اكسل رو بلد باشيد.
    آموزش فرمول دهي هم كه تو پست دومه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آيا راه حلي وجود دارد؟ در اكسل، اكسس يا نرم افزاري ديگر

يه فايل اكسل دارم كه يك نفر سه ستون مربوط به تاريخ يعني روز، ماه و سال رو جدا از بقيه جدول مرتب كرده(سورت كرده) يعني بقيه اطلاعات ثابت بوده و فقط اطلاعات مربوط به تاريخ مرتب شده حالا من ميخوام اين رو به حالت اول برگردونم (با توجه به اطلاعات زير)
    يه مثال ساده بزنم كه منظورم رو كامل متوجه بشين
    فرض كنيد ما در ستون نام، نام650 نفر رو در 650 رديف داريم اطلاعات ديگه از قبيل تاريخ تولد(روز، ماه، سال در سه ستون)استان تولد، شهر تولد، جنسيت و ... را در ستونهاي ديگري داريم
    حالا فرض كنيد تاريخ تولد رضا حسيني 20/7/60 ميباشد كه بعد از مرتب شدن به تاريخ 12/3/52 تغيير يافته البته بعد از مرتب شدن بقيه اطلاعات مربوط به رضا حسيني از قبيل استان تولد، شهر تولد، جنسيت و... درست مي‌باشد فقط تاريخ تولد اشتباه است

يك فايل از اين جدول كه از روي دستنويس تايپ شده روي سي دي وجود دارد(اولين نسخه تايپ شده)
    فايلي كه مرتب شده و روي كامپيوتر موجود است چند بار ويرايش شده مثلاً فرض كنيد نام افراد غلط تايپي داشته و اصلاح شده مثلا فايلي كه روي سي دي وجود دارد در رديف 10 آن نام (مجيد محمدي وجود دارد كه اين نام در دستنويس حميد بوده و اشتباهي مجيد تايپ شده) ولي فايلي كه روي كامپيوتر است اصلاح شده و اين نام درست شده
    ساده تر بگم توي رديف نام، نام بعضي از افراد اصلاح شده يعني از 650 نفر ما نام 150 نفر را در كامپيوتر اصلاح كرده‌ايم (كه تاريخ تولدها اشتباه است) ولي نام 500 نفر ديگر دقيقا مشابه فايل روي سي دي ميباشد.

دوستان اكثر مواقع آنلاين هستم اگر جايي مبهم است ميتونم به صورت آنلاين توضيح بيشتر بدم اي دي ياهو cheshgorbe و اي دي جي ميل aliali58

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی جان اگه میشه فایلت رو بزار والا که من نفیمیدم چی می خوای آخر اگه مخم درست بگه میخوای یه ستون رو که بر اساس تاریخ سرت شده رو یه حالت اول برگردونی؟
    (برای دفعه بعد یادت باشه که ادرس ها رو ارایهای بنویسی که وقتی یه ستون رو سرت میکنی بقیه ستونها نیز ردیف هاشون جابه جا بشه)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

علی جان اگه میشه فایلت رو بزار والا که من نفیمیدم چی می خوای آخر اگه مخم درست بگه میخوای یه ستون رو که بر اساس تاریخ سرت شده رو یه حالت اول برگردونی؟
    (برای دفعه بعد یادت باشه که ادرس ها رو ارایهای بنویسی که وقتی یه ستون رو سرت میکنی بقیه ستونها نیز ردیف هاشون جابه جا بشه)
    علي جان درست فهميدي به نظر خودم مثال خيلي ساده‌اي زدم بازم اگه فايل رو خواستي برات ميزارم فقط الان يه مقدار سرم شلوغه اگه نياز به فايل داري بگو برات ايميل كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان:
    چطوري تو اكسل ميتونم براي يكسري افراد ساعت و تاريخ ورود وساعت وتاريخ خروج بدم ومدت اقامت رو برام محاسبه كنه؟من اكسل تازه كارم لطفا كمكم كنيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يه فايل اكسل دارم كه يك نفر سه ستون مربوط به تاريخ يعني روز، ماه و سال رو جدا از بقيه جدول مرتب كرده(سورت كرده) يعني بقيه اطلاعات ثابت بوده و فقط اطلاعات مربوط به تاريخ مرتب شده حالا من ميخوام اين رو به حالت اول برگردونم (با توجه به اطلاعات زير)
    يه مثال ساده بزنم كه منظورم رو كامل متوجه بشين
    فرض كنيد ما در ستون نام، نام650 نفر رو در 650 رديف داريم اطلاعات ديگه از قبيل تاريخ تولد(روز، ماه، سال در سه ستون)استان تولد، شهر تولد، جنسيت و ... را در ستونهاي ديگري داريم
    حالا فرض كنيد تاريخ تولد رضا حسيني 20/7/60 ميباشد كه بعد از مرتب شدن به تاريخ 12/3/52 تغيير يافته البته بعد از مرتب شدن بقيه اطلاعات مربوط به رضا حسيني از قبيل استان تولد، شهر تولد، جنسيت و... درست مي‌باشد فقط تاريخ تولد اشتباه است

يك فايل از اين جدول كه از روي دستنويس تايپ شده روي سي دي وجود دارد(اولين نسخه تايپ شده)
    فايلي كه مرتب شده و روي كامپيوتر موجود است چند بار ويرايش شده مثلاً فرض كنيد نام افراد غلط تايپي داشته و اصلاح شده مثلا فايلي كه روي سي دي وجود دارد در رديف 10 آن نام (مجيد محمدي وجود دارد كه اين نام در دستنويس حميد بوده و اشتباهي مجيد تايپ شده) ولي فايلي كه روي كامپيوتر است اصلاح شده و اين نام درست شده
    ساده تر بگم توي رديف نام، نام بعضي از افراد اصلاح شده يعني از 650 نفر ما نام 150 نفر را در كامپيوتر اصلاح كرده‌ايم (كه تاريخ تولدها اشتباه است) ولي نام 500 نفر ديگر دقيقا مشابه فايل روي سي دي ميباشد.

دوستان اكثر مواقع آنلاين هستم اگر جايي مبهم است ميتونم به صورت آنلاين توضيح بيشتر بدم اي دي ياهو cheshgorbe و اي دي جي ميل aliali58
    سلام
    موقعي كه يكي از ستون ها رو سورت مي كنيم نبايد بقيه ستون ها به هم بريزه مگر اين كه اشتباهي در روش سورتينگ انجام بديم.

حالا كه به هم ريخته، كار، يه كم سخت ميشه. ولي دو حالت داره:
    اول اين كه شما، يه فيلد مثل شماره ملي داشته باشي كه اصلاحات هم نداشته، كه بتوني هر دو فايل رو بر اساس شماره ملي سورت كني و اونوقت تاريخ تولدها رو از فايل اول به فايل دوم Copy/Paste كني.

ولي حالت دوم اينه كه چنين فيلدي نداشته باشي. اونوقت، به نظر من بهترين راه اينه كه فايل اوليه و فايل فعلي رو بر اساس نام و نام خانوادگي (يا بر اساس 2 پارامتر ديگه) سورت كنيم، بعد، تاريخ تولدها رو از فايل اول به دوم Copy/Paste كرده و بعد هم، دونه دونه مرور كنيم ببينيم درست شده يا نه. طبيعتاً وقت گيره ولي بهتر از اينه كه بخوايم همه رو از اول بنويسيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان:
    چطوري تو اكسل ميتونم براي يكسري افراد ساعت و تاريخ ورود وساعت وتاريخ خروج بدم ومدت اقامت رو برام محاسبه كنه؟من اكسل تازه كارم لطفا كمكم كنيد.
    من هم عضويت شما رو تبريك ميگم
    اين كار، در اكسل، آسان هست و فقط كافيه، ستون اول رو به صورت ساعت و تاريخ ورود، ستون دوم، ساعت و تاريخ خروج و ستون سوم حاصل تفريق دو ستون قبل تنظيم بشه. براي اين كار، شما بايد اولاً فرمول نويسي در اكسل و ثانياً قالب بندي خانه ها رو بلد باشيد.

شما نگفتيد كه اختلاف رو بر حسب چه واحدي ميخوايد، اما به فرض اين كه بر حسب ساعت و دقيقه بخوايد، اگر تاريخ ورود و خروج، مشابه باشه، از همون روشي كه ورديست گفت عمل مي كنيد. در غير اين صورت، كافيه خانه اول و دوم رو طبق فرمت زير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و خانه پاسخ رو طبق فرمت زير تنظيم كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی جان دقیقاً کار جواد رو باید انجام بدی و
    از این یه بعد یادت باشه که در آخر همه ستونها یه ستون درست کنی که از اعداد 1 شروع به شه تا به هر جا که آخرین رکورد رو داری مثلاً1 تا 650 . حالا هر موقع این ستونهات بعداً اشتباهی سرت شد شما کافیه یه بار عمل سرت رو رو این ستون انجام بدی و گزینه EXPAND THE SELECTION رو انتخاب کنی.این کار باعت میشه تا همه ستونهاا به حالت اول برگرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •