[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
![]()
[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
![]()
آقا كسي از Level Editor براي اين بازي خبر نداره ؟
تام رايدر 5 كه يه Level Editor داشت .
سازندگان بازي ما چرا از LEVEL EDITOR تام رايدر استفاده نمي كنند ؟
ستون اولی رو با پرش باید بگیری . بعد میپری روی دیوار پشت سرت. بعد یک پرش به سمت بالا میزنی و دیورار بالاتر رو میگیری بعد هم میپری رو ستون ها از اونجاهم که راه کاملا مشخصه !
یکم نگرانم اخه با همین مشخصات نتونستم رزیدنت اویل 4 رو بازی کنم.![]()
ببینم چی میشه!!!![]()
متشکر![]()
![]()
سلام بلیکم
منم دو روزه دارم این بازی رو میکنم خیلی حال میده
الان تو یکی از مراحلش موندم
البته همچینم نموندما ولی خوب خواستم یه مشورتی کرده باشم
اون یارو دایی ناصر بزرگه هست که میاد اون کوچولو ها رو میخوره ها ، من میخوام اون رو بکشم بدون اینکه جونم کم بشه باید چکار کنم؟
من تونستم نصف جونش رو بگیرم ولی اون کل جونم رو گرفت
ببینید اول باید بهش تیر بزنیم تا اون خط پایینیه پر بشه بعد یکمی از جونش کم میشه ولی بعدش حمله میکنه به طرفم که به هیچ وجه نمیتونم از دستش در برم و جونم کم میشه
حالا من چکار کنم؟
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 16-06-2007 at 19:55.
ببین دوست عزیز . این اویل 4 کلا با هرچی 128 مشکل داره .
اون هم MX 4000 .
ولی این بازی رو به احتمال 90% میاره .
1- وقتي به طرفت مياد مي توني راست كليك رو نگه داري و يكي از جهات رو بگيري و بعد Shift رو بگيري تا به كنار بپره و در اين حال بايد صبر كني تا هدف قرمز بشه و شليك كني تا جونش كم شه.
2- مي توني در جلوي او چيزهاي خاردار بايستي تا وقتي مياد اين كار رو بكني تا به اونها بخوره و جونش زياد كم بشه.![]()
سلام
وای پس پدرم در میاد تا این رو بکشمش
ترینر نداری برای این مرحله بهم بدی؟![]()
من چند تایی تست کردم ولی همشون یا از بازی میندازنم بیرون و ارور dont send میدند و یا اصلا کار نمیکنند
چیزی تست شده نداری؟
من حال ندارم زیاد با این یارو دایی ناصره کل بندازم واسه همین میخوام زود ردش کنم
مرسی
![]()
ببين برو كناره اون چيزا هست كه كناره ديواره همونجا بچسب تكون نخور هي بهش تير بزن بكش من اينجوري كشتمش
بسیار ممنون Endwar عزیز...میگم من یه جای دیگه گیر کردم.. حیف که این روز ها امتحان دارم و اصلا وقت ندارم در مورد بازی فکر کنم... تا یه جایی گیر کردم باید از یه نفر سوال کنم.. توی نسخه Legend بازی رو یه تیکه خودم تموم کردم... یادش بخیر.. حالا بگذریم... عکسرو ببینید میفهمید کجا هستم... باید روی کدوم ستون ها بپریم تا به اون بالا برسیم..؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)