فكر نكنم SAP2000 و Safe و ... از چند هسته اي ها استفاده كامل كنه. بنظر من E6750 خوبه و بالاتر از حد نياز هم هست.

فكر نكنم SAP2000 و Safe و ... از چند هسته اي ها استفاده كامل كنه. بنظر من E6750 خوبه و بالاتر از حد نياز هم هست.

سلام
1 - آیا Core 2 با Dual Core فرق داره؟
2 - آیا مقدار کش پردازنده رو میتونیم بفهمیم؟

بله فرق دارند. dual core ها در واقع همون pentium D هستند و core 2 duo ها هم cpu هاي جديد اينتل هستند كه معماري ساخت اونها با dual core ها كلي فرق ميكنه .
core 2 duo ها هم مصرف و هم كارايي بهتري نسبت به pentium D ها دارند در حالي كه pentium D ها مصرف انرژي بالايي دارند و گرماي زيادي توليد ميكنند.

حميد جان ..
متاسفانه پاسخي كه داديد اشتباه است . اگر دقت مي كرديد چندين دفعه اين سوال در فروم پرسيده شده و جواب هم داده شده ..
========
Dual Core يعني دو هسته اي - هر پردازنده اي كه دو هسته اي باشه ميشه Dual Core چه از خانواده Core 2 باشه چخ خانواده Pentium D /.
بعبارتي Dual Core اسم خانواده نيست . براي مثال به پردازنده هاي Athlon 64 X2 هم ميگن Dual Core .
=========
مقدار كش پردازنده رو هم از جداول معرفي شده در اينترنت مي توني ببيني و هم از طريق نرم افزار CPU-z /.
موفق باشي /.

دوستان امروز که داشتم توو چند تا سایت ریویو میگشتم یه جیزی نظرمو جلب کرد
نمیدونم چرا این سایتها توو ریوویو e6550 رو تست نمیکنن مثل اینکه اصلا اونو به رسمیت نمیشناسند
ایا این cpu مشکل خاصی داره ؟
آخه توو همه ی تست ها E 6300 و E6400 و E6700 و .. همش بوودن الا این E6550
شما میدونین دلیلش چیه ؟

احتمالا تستها قدیمی بودند. چون E6300/6400/6600/6700 خیلی زودتر از E6850/6750/6550 به بازار اومدند.

البته معني لغوي dual core طبق گفته شما يعني : دو هسته اي . و به همه CPU هاي دو هسته اي اعم از pentium d ، core2 duo ، athlon 64 x2 اطلاق ميشه . ولي عرفا و به طور خاص در بازار pentium D ها رو با نام dual core ميشناسند .حداقل تو بازاري كه من سر و كار دارم اينطوري است(مشهد) .من فقط خواستم اون چيزي كه تو بازار هست رو به دوستمون بگم.
حالا اگه اشتباه ميكنم بگيد؟
البته شما استاد ما هستيد و اگه اينطوري كه شما مي فرماييد ، باشه .من كاملا قبول دارم .

سلام حميد جان ..
بله درست مي گيد كاملا . اين يك اصطلاح بازاريه كه به غلط رايج شده . مثل همون اصطلاح Full Cache كه اون هم به غلط رايج شده بود .
چون اصطلاح فني نيست و بصورت نادرست تو بازار رايج شده بنابراين واضحه كه دچار اشكاله و بايد تغيير كنه. حداقل بين دوستاني كه اينجا هستن بايد مورد توجه قرار بگيره ./
شما لطف داري حميد جان ..
موفق باشي /.

ببخشید با 250 تومن پول واسه یه سیستم، سی پی یو چی بگیرم بهتره؟ Amd دو هستهای 64 بیت پیشنهاد دادن بهم

اگه 250 تومن فقط برای CPU می خواین هزینه کنین بدون شک بهترین انتخاب Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz هست که 4 هسته ای هست.فقط قیمتش کمی بالاتره ، حدود 270-280 تومن.ولی با این قیمت بهترین انتخابه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)