آقا شنیدم که reloaded هم کرک داده من الان دارم گیم رو update میکنم version 1.0.0 هستش...
اینم لینکشمشکل اینه که فیلتره و گرنه تستش میکردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا شنیدم که reloaded هم کرک داده من الان دارم گیم رو update میکنم version 1.0.0 هستش...
اینم لینکشمشکل اینه که فیلتره و گرنه تستش میکردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این حرف خیلی عالی بود.بزارید کرک بیاد بعد در مورد کرک و سیستم مورد نیاز صحبت کنید!!! دیگه به topic این ابر بازی رحم کنید!!!
کاش اینو توی tag تاپیک می نوشتید : دی
من اتفاقا همینو میخواستم بگم.
توی تاپیک همچین بازی ابر شاهکاری به بحث های تخصصی باید بپردازیم نه چیزایی مثل کرک و سیستم مورد نیاز.
اینجوری که می خواد پیش بره الکی به صفحه های تاپیک با این چیزا اضافه میشه و هیچ چیز درست و حسابی گفته نمیشه. توی تاپیک این بازی های خیلی بزرگ دیگه از این کارا بخواید بکنید هیچی از انجمن بازی باقی نمی مونه...
من خودم صبرمی کنم کرک سالم اومد بازیو می خرم.
Last edited by vahidgame; 28-07-2010 at 13:34.
سلام
آقا بازی آمده هنوز یانه.
توی بخش بازی هاست یعنی اومده دیگه!!! دیروز ریلیز شد اما فعلا کرک قطعیش نیومده یه یک هفته ای فکر کنم طول بکشه که بیاد توی بازار با کرک درستسلام
آقا بازی آمده هنوز یانه.
اینجا یکی لینک دانلود بازی رو گذاشته به نظرتون نسخه beta نیستش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من کرک reloaded رو تست کردم و خیلی خوب هم جواب داد...
ولی یه مشکلش که خودش هم نوشته اینه که فقط یه تعدادی از قسمتهای بازی رو اجرا میکنه مثلا skirmish هارو نداره...
خب سایت ها مث اینکه کم کم دارن به این بازی امتیاز میدن.
سایت GamingHeaven به بازی امتیاز 94/100 رو داد.
در این نقد اشاره شده که این بازی یکی از مدعیان اصلی برای برنده شدن جایزه بهترین بازی سال هست.
نقد این بازی رو از این لینک می تونید بخونید که نقد کاملیه که همراه با ویدئو هم هستش:
خوب دوستانی که هنوزم دارند این بازی رو می کنند می شه قشنگ بگند داستان starcraft 1 دقیق چی بود و الان این بازی ادامه اون هست موضوعش چطوریه؟
من قدیم این بازی رو کردم داستانش یادم رفته جدیداً هم بدون توجه به داستان فقط یه دور بازی رو تموم کردم!
حی علی الجواب
یک سایت که 5 ماموریت ابتدایی بازی رو رفته 180 عکس از اون گذاشته که از خود بازی و همین طور cut scene های بازی هستش.
از اینجا می تونید اونارو مشاهده کنید:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)