تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 29 از 358 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه مسئله خفن !!!
    1-زمان فرعون حضرت موسی بوده دیگه خوب !!!
    اونها هم به خدایان متعدد اعتقاد داشتند (که شما می گین احتمالا همون فضایی ها بودند !!)
    حالا این وسط اگه بد نبوده چرا حضرت موسی می گفته اون اشتباه !! یعنی یه چیزی (بر اساس فرض ها) در کار اون فضایی ها اشتباه دیگه !!!
    ================================================== ======================
    2-در ضمن این حرفی هم که تازگی ها می زنن که انسان ساخته دست اوناست من همینجا لعنت می فرستم بر گویندش !!! چون هدفش اصلا از این موضوع علمی نیست !!! کاملا سیاسی برای از بین بردن اعتقاداته !!
    ================================================== ======================
    3-راستی تمام اینها به کنار !!!
    احتمال اینکه اینان انسانهایی از آینده باشند بیشتره !!! چون اونا می دونستن افکار مردم الان چطوریه !! پس با ظواهر مورد نظر میان که ما فکر کنیم بله اینا یوفو ان ! از عمد هم یه کارایی می کنن (نشانه هاشون) که بازم فکر کنیم و مطمئن بشیم که یوفو ان !
    حالا که همه مطالب رو احتمالاته این که از همه بیشتر می خوره بی واقعیت !!
    1-موسی به مردم نمی گفته که خدایان بدن بلکه میگفته نباید اونها رو بپرستید و اینکه اونا خدا نیستن
    2-اینم یه حرفیه
    3-منم همین نظر رو دارم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

باز شما جو گیر شدین رفتین سراغ مذهب؟؟!!

به شما هم باید تذکر بدم ؟... شما که دیگه باید نمونه باشید که ؟!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باز شما جو گیر شدین رفتین سراغ مذهب؟؟!!

به شما هم باید تذکر بدم ؟... شما که دیگه باید نمونه باشید که ؟!!
    والا مرتضی جان ما هرچقدر میخوایم چیزی در مورد دین نگیم نمیزارن
    میدونی که کی رو میگم

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا مرتضی جان ما هرچقدر میخوایم چیزی در مورد دین نگیم نمیزارن
    میدونی که کی رو میگم
    بابا وقتی که انسان از اول خلقتش با دین درگیر بوده همیشه و همجا دین حضور داشته !!! چرا باید چشم پوشی بشه !! در ضمن این مطلبی که گفتم چه ربطی داشت به اعتقادات فلان و اسلام و این چیزا !!! ما اگه به خواهیم معادلات پیامبران رو کنار بزاریم خیلی چیزا برامون گنگ تر میشه !!
    ================================================== ===============
    آره سعید جان منظورم همون بود نمی گفتن بدن ولی قبولشون هم نداشتن !!! شاید وابستگی ایجاد می کرده و البته معلوم هم بوده که اونها خدای ما نبودند !!

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

در ضمن این حرفی هم که تازگی ها می زنن که انسان ساخته دست اوناست...
    من نمي خوام بحث ديني كنم ولي در اين مورد بخصوص كاملا اشتباه چون سوال مطرح ميشه كه اونا ساخته دسته كي هستند....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بابا وقتی که انسان از اول خلقتش با دین درگیر بوده همیشه و همجا دین حضور داشته !!! چرا باید چشم پوشی بشه !!
    جلاالخالق ... اینو دیگه از کجا اوردی ؟...

ببین دوست من ... یه جور دیگه فکر می کنیم ... شما وقتی صحبت از دین می کنید می شه یه چیزی به نام اعتقاد ... نه تجربه ... نه علم ...

اینجا محیط علمیه ... پس نه اعتقادی ...

اگه شما بگی من به فلان اعتقاد دارم و یکی دیگه بیاد بگه من به فلان ... خوب مشکلی وجود نداره جز اینکه شما ها با هم اختلاف عقیده دارین ...

اما تو بحث علمی همه چی قابل ازمایش و تجربیه ... یعنی می شه تجربه اش کرد ... حرف کسی اگه حرف علمی باشه هم برای من و هم برای شما قابل درکه و اگه شما قبولش نداشته باشید باید مدرک علمی بیارید ... که قابل درک و تجربه باشه نه چیزی که فقط معتقدین بهش و بس ...

منظور اصلی از وارد نشدن به بحث مذهبی ... نه رد مذهبه نه جلوگیری از اظهار عقیده ... تنها نمی خوایم از بحث علمی جدا بشیم ... چون به نظرم علم تنها زبونیه که منو شما می تونیم روش بحث کنیم نه عقیده .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جلاالخالق ... اینو دیگه از کجا اوردی ؟...

ببین دوست من ... یه جور دیگه فکر می کنیم ... شما وقتی صحبت از دین می کنید می شه یه چیزی به نام اعتقاد ... نه تجربه ... نه علم ...

اینجا محیط علمیه ... پس نه اعتقادی ...

اگه شما بگی من به فلان اعتقاد دارم و یکی دیگه بیاد بگه من به فلان ... خوب مشکلی وجود نداره جز اینکه شما ها با هم اختلاف عقیده دارین ...

اما تو بحث علمی همه چی قابل ازمایش و تجربیه ... یعنی می شه تجربه اش کرد ... حرف کسی اگه حرف علمی باشه هم برای من و هم برای شما قابل درکه و اگه شما قبولش نداشته باشید باید مدرک علمی بیارید ... که قابل درک و تجربه باشه نه چیزی که فقط معتقدین بهش و بس ...

منظور اصلی از وارد نشدن به بحث مذهبی ... نه رد مذهبه نه جلوگیری از اظهار عقیده ... تنها نمی خوایم از بحث علمی جدا بشیم ... چون به نظرم علم تنها زبونیه که منو شما می تونیم روش بحث کنیم نه عقیده .
    با اون حرفت نتیجه می گیریم که بله شما ................................ Holidays !!!!!!
    نمیدونم پس واسه چه میگن حضرت آدم !!! من بگم ناراحت نمی شید : یک حقیقتی که من اینجا دارم می بینم چون هیچ کدوم از کسایی که می گن دین اعتقاد(فقط) هست فقط و فقط دین رو شنیدن و به حالت طوطی وار هم شنیدن !!! پسر جون دین خودش end علمه مخصوصا اسلام !!! حالا این مشکل شماست که اصلا دوست ندارین طرف دین برین (این حقیقت رو قبول کنین) , چون یه فکرهای عجیب غریبی می کنین !!! خوبه که ثابت شده که خیلی از حرفهای اسلام و پیامبر ها و اماما همه علمی بوده !! خوبه اماما صدر اسلام منبع نشر علم بودن !! حالا این مشکل آدمهای اون موقع بوده که اینقدر کم از این منابع به این سرشاری استفاده نکردن و نشر نکردن در کتاب ها .. که حالا شما اومدی این حرف رو می زنی !!! این دیدگاهی که می گن بحث دینی نشه : اصلا بحث شما کجاش علمی بوده !!!! شما از اول نشستین دارین می گین این شواهد خوب شواهد که چی کجاش علمیه الان بحث شما فقط حالت نقل خبر داره !!! نشون بده !!! کو ؟!!! کجاش علمیه هیچ تحلیلی من اینجا نمی بینم !!! بعدش من موندم آیا واقعا اگه کسی اینجا چیزی داره , تحلیلی بکنه (اصلا صلاحیت داره ؟؟؟) که گفته کارش می تونه علمی باشه !!!
    ================================================== ========
    این مسئله چون از یه لحاظهای مهمه نباید مسائل دینی ازش جدا بشه چون اگه کسی که کلا چیزی درباره مسائل ندونه ممکنه از دین بی دین بشه یا هیچ وقت دنبال دین نره !!! چیزی که همه ی انسانهای عالم اتفاق نظر دارن که برای انسان اعتقاد داشتن به خدا لازمه !!! (شما می گید خدا و قبول دارین ولی دین که ماله خداست می گید نه !!!! بحث نشه )
    بنده خدا من که نمی گم بشنیم درباره دین بحث کنیم , من می گم باید دیدگاه دین رو هم در نظر بگیریم !!! چون دین (حداقل اسلام) خیلی کمتر از انسان ها و کتاباشون توش خطا و اشتباه است !!!
    =================================================
    نه مثل اینکه باید یه چند تا مثال کوچیک رو یاد آور بشم درباره دین !!!!! دین اعتقاد دیگه , ها , این بخون بعد بگو فقط یه اعتقاده :
    واسه چی اسلام گفته قبل خوردن قضا یا آب یا هر کدوم از نعمت ها نام خدا رو بکار ببرید یا ازش قدر دانی کنید ... نتیجه علمی : همین چند وقت پیش شهادت آب پخش نشد !!!! دیدین که با استفاده از نام خدا چقدر شکل مولکول های آب عوض شد !!!!
    واسه چی اسلام گفته برای نماز(عبادتش - که خودش لازم نداره , همش واسه ما فایده داره) اول وضو بگیرید !! اونم در ساعت های خاص ... نتیجه علمی : در اون ساعت هایی که برای وضو اعلام شده ! انرژی کیهانی (که باز خودش بحث زیادی داری کاملا علمی) از نواحی که شما داری وضو می گیری جذب بدنت میشه ! (در ضمن این جاهایی که در وضو استفاده می شه بعضی هاش چاکرای های (می تونی خودت بری سرچ کنی دربارش) مهمه بدنه !! که آب باعث می شه وضعیت بهتری پیدا کنن !
    یا فواید روزه !!! یا عبادت(من می گم این عبادت روش خیلی کم تحقیق علمی شده و همه فقط می دونن بشینن این کتاب دعا رو بخونن خوبه!!) یا یا یا !!!!!!!
    با این حرفهایی که شما دارید می زنید معلومه که از اصلا نمی دونید چی هست .... همون حرف مردم رو فقط شندید !!!!
    ================================================== ========================
    دین درباره تک تک مشکلات و مسائل اساسی توضیح داده فقط باید خودت بفهمی !!! که گفته این تفکری که بعضیهاتون می گید : (( یه چیزهایی هست که خدا نمی خواد انسان بدونه !!! = یا هر چیزی شبیه به این)) درسته ؟؟؟؟
    Last edited by djmd; 27-07-2008 at 07:05.

8. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با اون حرفت نتیجه می گیریم که بله شما ................................ Holidays !!!!!!
    نمیدونم پس واسه چه میگن حضرت آدم !!! من بگم ناراحت نمی شید : یک حقیقتی که من اینجا دارم می بینم چون هیچ کدوم از کسایی که می گن دین اعتقاد(فقط) هست فقط و فقط دین رو شنیدن و به حالت طوطی وار هم شنیدن !!! پسر جون دین خودش end علمه مخصوصا اسلام !!! حالا این مشکل شماست که اصلا دوست ندارین طرف دین برین (این حقیقت رو قبول کنین) , چون یه فکرهای عجیب غریبی می کنین !!! خوبه که ثابت شده که خیلی از حرفهای اسلام و پیامبر ها و اماما همه علمی بوده !! خوبه اماما صدر اسلام منبع نشر علم بودن !! حالا این مشکل آدمهای اون موقع بوده که اینقدر کم از این منابع به این سرشاری استفاده نکردن و نشر نکردن در کتاب ها .. که حالا شما اومدی این حرف رو می زنی !!! این دیدگاهی که می گن بحث دینی نشه : اصلا بحث شما کجاش علمی بوده !!!! شما از اول نشستین دارین می گین این شواهد خوب شواهد که چی کجاش علمیه الان بحث شما فقط حالت نقل خبر داره !!! نشون بده !!! کو ؟!!! کجاش علمیه هیچ تحلیلی من اینجا نمی بینم !!! بعدش من موندم آیا واقعا اگه کسی اینجا چیزی داره , تحلیلی بکنه (اصلا صلاحیت داره ؟؟؟) که گفته کارش می تونه علمی باشه !!!
    ================================================== ========
    این مسئله چون از یه لحاظهای مهمه نباید مسائل دینی ازش جدا بشه چون اگه کسی که کلا چیزی درباره مسائل ندونه ممکنه از دین بی دین بشه یا هیچ وقت دنبال دین نره !!! چیزی که همه ی انسانهای عالم اتفاق نظر دارن که برای انسان اعتقاد داشتن به خدا لازمه !!! (شما می گید خدا و قبول دارین ولی دین که ماله خداست می گید نه !!!! بحث نشه )
    بنده خدا من که نمی گم بشنیم درباره دین بحث کنیم , من می گم باید دیدگاه دین رو هم در نظر بگیریم !!! چون دین (حداقل اسلام) خیلی کمتر از انسان ها و کتاباشون توش خطا و اشتباه است !!!
    =================================================
    نه مثل اینکه باید یه چند تا مثال کوچیک رو یاد آور بشم درباره دین !!!!! دین اعتقاد دیگه , ها , این بخون بعد بگو فقط یه اعتقاده :
    واسه چی اسلام گفته قبل خوردن قضا یا آب یا هر کدوم از نعمت ها نام خدا رو بکار ببرید یا ازش قدر دانی کنید ... نتیجه علمی : همین چند وقت پیش شهادت آب پخش نشد !!!! دیدین که با استفاده از نام خدا چقدر شکل مولکول های آب عوض شد !!!!
    واسه چی اسلام گفته برای نماز(عبادتش - که خودش لازم نداره , همش واسه ما فایده داره) اول وضو بگیرید !! اونم در ساعت های خاص ... نتیجه علمی : در اون ساعت هایی که برای وضو اعلام شده ! انرژی کیهانی (که باز خودش بحث زیادی داری کاملا علمی) از نواحی که شما داری وضو می گیری جذب بدنت میشه ! (در ضمن این جاهایی که در وضو استفاده می شه بعضی هاش چاکرای های (می تونی خودت بری سرچ کنی دربارش) مهمه بدنه !! که آب باعث می شه وضعیت بهتری پیدا کنن !
    یا فواید روزه !!! یا عبادت(من می گم این عبادت روش خیلی کم تحقیق علمی شده و همه فقط می دونن بشینن این کتاب دعا رو بخونن خوبه!!) یا یا یا !!!!!!!
    با این حرفهایی که شما دارید می زنید معلومه که از اصلا نمی دونید چی هست .... همون حرف مردم رو فقط شندید !!!!
    ================================================== ========================
    دین درباره تک تک مشکلات و مسائل اساسی توضیح داده فقط باید خودت بفهمی !!! که گفته این تفکری که بعضیهاتون می گید : (( یه چیزهایی هست که خدا نمی خواد انسان بدونه !!! = یا هر چیزی شبیه به این)) درسته ؟؟؟؟
    دوست عزیز شما که دین رو اینطوری فهمیدی به کسی ربطی نداره ...

اصلا شما فکر کن ما ضد دین هستیم و می خوایم ریشه ی دین رو از جا برداریم ...

اما چیزی که هست اینه ... اگه همه ی مردم جهان یهدین رو قبول کردن بعد بیا با اون برای بقیه ثابت کن ... اصلا من مسلمون نیستم تو چطور می تونی برای من با آیه قرآن ثابت کنی ؟

اما علم چیزیه که زانو طرف رو خم میکنه ... نمی تونی بگی نه ...

متوجه شدی ؟

اگر هم بحث علمی نشده بخاطر بعضی از این بحث های مذهبیه که راه افتاده ...
    در ضمن بحث علمی هم شده بود اما مثل اینکه شما بخش مذهبیش رو فقط میدید !!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بابا دوست من ... داغ کردیا !!!

شما که اینقدر دین رو خوب فهمیدی ... این رو هم تو قران نخوندی که زود قضاوت نکنید؟؟؟؟

می خواید من هم براتون مثالهایی بیارم که نشون بده قران و امام و پیامبر حرفهایی زدن که هنوز هم بشر بهش نرسیده؟... من کی گفتم دین رو بزاریم کنار ؟... من که گفتم دین هیچ ربطی به این مسایل نداره؟

ببین عزیز ...

اینکه از روی دین پیش بری و مسایل رو حل کنی ... راهی جز به ناکجا اباد نداره ... فکر بشر محدود به تجربه و زمان ... حرف خدا نا محدود ... من حرفی ندارم که همه حرفهای قران و معصوم درسته ... ولی جناب عالی اگه برداشت درستی از اون حرف نداشته باشی و راه به جای درست نبری کی می تونه تظمین کنه؟

اما تو راه علمی ... اگه خلاف قوانین علمی که می شناسیم پیش بریم ... کاملا مشخصه و می شه راه رو شناخت ... هر چند درسته که این علم محدود و تجربیه ... ولی شما و من می تونیم غیر این هم انجام بدیم؟

اینکه تا الان علمی نبوده ... رو قبول ندارم ... مگه غیر اینه که گفتم و گفتیم که شواهدی علمی بیارید که بگه این یوفو ها وجود دارن ؟... منظور از شواهد چیزی غیر تجربی نبوده ؟... چیزی که نشون بده قابل ازمایشه ... یا منطقیه ...

شما می گید ... یوفو وجود داره ... ولی من نمی تونم بهتون نشونش بدم ... من بهتون می گم همین الان پشت سرتون یه گرگ نشسته ولی من نمی تونم نشونتون بدم ... فکر می کنید حرف من و شما فرقی می کنه؟

شما می گید یوفو اومده و داره روی ما ازمایش می کنه ... اونم از دورانی بسیار دور ... من می گم به نظرتون منطقی میاد یوفوی که این همه راه رو اومده ... اینقدر هم پیشرفته بوده ... هنوز بعد از قرن ها داره ازمایش می کنه ؟... به نظرتون منطقیه که یوفو خودش رو این همه مدت از ما مخفی کنه؟

پس نگید بحث علمی نیست ...

اگه هم فکر می کنید حرف من علمی نیست ... براش دلیل علمی بیارید ... من هم قبول می کنم ... ولی شما برای حرفی که من می زنم و اتفاقا تجربی هم هست ... دلیل دینی و مذهبی میارید که بستگی به اعتقاد طرف داره ...

این بستگی نه اینکه قبول یا رد حرف دین باشه .. منظور درک هر کس از اون موضوعه ... مثلا شما از یه جمله قران برداشت می کنید یوفو وجود داره ... من نمی تونم درک کنم ... اخرش هم شما زور بزنید به جایی نخواهیم رسید ...

پس بحث مذهب در اینجا گره ای رو باز نمی کنه ...

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ... من هم مثل شما و حتی شاید بیشتر از شما به مذهب و دینمون اعتقاد دارم ... اما چون می دونم بحثش رو بیارم ... باعث می شه هر کسی یه درکی از موضوع بکنه ... اینکار رو بی فایده می دونم ...

اما .......

بنده به عنوان همکار انجمن نجوم و اختر شناسی ... تابع قوانین هستم ... طبق قوانین انجمن موضوعات علمی بحث مذهبی ممنوع می باشد ... خواه بحث رو پیش ببره خواه نبره ... بحث مذهبی نباید انجام بشه ...

قانون قانونه ... مذهبی که شما هم بهش افتخار می کنید گفته تابع قوانین باشید ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا من یه بخش حرفام کلی بود با کس خاصی طرف نبودم !!!
    دوما محمد حسین جان چرا اینطوری فکر می کنی !!! اینا چی بود به من ربط دادی !!! بعدش هم این همه آدم غیر مسلمون خارجی چطوری مسلمون شدن !!! دیدن تمام آیات قرآن حقه و همش هم راه علمی هم داره !!! عمرا یه غیر مسلمون بیار من حداقل تفکرشو عوض می کنم !!!
    ================================================== ============================
    بابا من نمی گم فقط قرآن و دین !!!
    من می گم : علم + دین !!!
    باز شما می گید : علم فقط !!!
    به نظرام این دو از هم جدایی نا پذیرن هر کدوم بدون اون یکی فایده ای نداره !! چه علم چه دین !! دینی که بی علم باشه بدرد لای جرز می خوره !! علمی هم که به دون توجه به دین باشه !! آخرش انسانو به پوچی می رسونه <<--- چیزی که در جوامع غربی (حتی شرقی) زمانهایی دیده شده !!!
    Last edited by djmd; 27-07-2008 at 21:56. دليل: مکمولات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •