تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 105 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

بازم سلام

ببخشید که من انقدر سوال دارم. راستش من حدود یک سال هست که یک یوکا از یکی از دوستانم هدیه گرفتم. وقتی گلدان را گرفتم اوضاع خوبی نداشت مخصوصا گلدانش خیلی کوچک بود. من خاک و گلدان رو عوض کردم و به این ترتیب هم رشدش خوب شد و هم خیلی سرحال شد. ولی الان حدود 3 ماهه که پشت برگاش قرمز می شه و بعد از یه مدت هم اول زرد و بعد خشک می شن. با یه گلفروش مشورت کردم گفت که خاکش رو عوض کن و خاک سبک بریز و از غذای گیاه هم استفاده کن. این کارو کردم حدود یک ماه و نیم پیش. با اینکه مشکل تخفیف پیدا کرده و دیگه برگها زرد و خشک تمی شن ولی همچنان قرمز میشن.
    اگر می شه راهنمایی کنید که چی کار باید کنم. چون فکر می کنم بیماریش درمان نشده. یه دنیا ممنون می شم اگر کمکم کنید تا نجاتش بدم.
    -
    سلام دوباره
    در تاپیگ نگهداری از گیاهان آپارتمانی مطالب مفیدی در باره خاک گلدان و سایر مواردش خواهید یافت.
    اما در مورد یوکای شما، اگر چنانچه مشکل شما به همین نا مناسب بودن خاک ربط داشته که برطرف هم شده،
    (منظورم اینه که فرض میکنیم الان در حال حاضر دیگه گلدان شما مشکلی نداره)، باید توجه داشته باشید که از زمانی که گیاه شما باکمبود یا مشکلی مواجه میشه تا زمانی که نشانه هایی از اون مشکل به شما نشان میده مدت زمان نسبتا زیادی طول میکشه. یعنی وقتی شما علایم و نشانه هایی میبینید در واقع خساراتی به گیاه شما وارد شده و شما تازه الان متوجه شده اید. خوب،شما مشکل را برطرف کرده اید،به همین شکل مدتی هم طول خواهد کشید تا گیاه علایم رفع مشکل را بروزدهد. ضمن اینکه در بسیاری مواقع بازگشت قسمتهای زیان دیده به وضع عادی امکان پذیر نیست و تنها شاهد برگهای جدید سالم خواهید بود.
    خوب حالا نظر شخصی من اینه که این مشکل شما ربطی به خاک نداره.(ضمن اینکه این احتمال را منتفی نمیدانم وهمیشه برای گلدانها استفاده از کودهای مخصوص گلدان را توصیه میکنم).فکر میکنم که یوکای شما یا قارچ داره یا یه حشره ای از پشت برگها نیشش میزنه و شیره اش را میمکه.اگر جای نیش زدگی پیدا نمیکنید و چیزی شبه به پنبه یا کفک سفید یا نقطه های سیاه نمیبینید،این احتمالها منتفی هستند و به استفاده از کود در زمانهای توصیه شده ادامه دهید.
    موفق باشید.

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام
    من مدتی قبل، تقریبا قبل از عید بود که این گیاه را که در آب ریشه دار شده بود از یکی از دوستان گرفتم و کاشتم و رشد بسیار سریعی داشته است. ولی خوب اسمش را نمی دانم و نمی دانم شرایط نگهداریش چی هست؟

ممنون می شم که در موردش توضیح بفرمایید. این گیاه رونده است و رشدش برای من بسیار عجیب است .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

با سلام
    من مدتی قبل، تقریبا قبل از عید بود که این گیاه را که در آب ریشه دار شده بود از یکی از دوستان گرفتم و کاشتم و رشد بسیار سریعی داشته است. ولی خوب اسمش را نمی دانم و نمی دانم شرایط نگهداریش چی هست؟

ممنون می شم که در موردش توضیح بفرمایید. این گیاه رونده است و رشدش برای من بسیار عجیب است .

سلام حمید خان
    این برگ خیلی شبه به چند تا گیاه هست اما خیلی دقیق نمیتونم نظر بدم. شبیه اینا هست=کلماتیس،پیچ ساعتی،مو چسب، سیسوس،پاپیتال.اگه نمیگفتین که رونده هست به یقین میگفتم که عنبر سائل هست اما لیکوئید امبر( عنبر سایل) رونده نیست و درخت هست.ببینم ریشه نابجا ( چسبونک)هم بر روی دیوار ایجاد کرده یا نه؟
    میشه لطفا یه عکس واضح از ساقه ای که برگ داشته باشه از ناحیه روس سطح خاک بذارین؟ فکر میکنم به احتمال زیاد باید پاپیتال یا پیچ ساعتی باشه.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض

سلام
    در مورد ریحان ..در واقع جمع شدن برگها ربطی به اون حشرات ریزی که روی خاک دیده اید ندارد.اونها در داخل خاک یا روی خاک زندگی میکنند مگر اینکه حامل شته های گلدان شما باشند.. اما اگر به پشت سطح برگهای جمع شده بدقت نگاه کنید حتما چیزی خواهید یافت که به این مشکل ربط دارد!از فروشگاههای مربوطه سم برای شته بخواهید.بدقت زیر سطح برگها را سمپاشی کنید.
    در مورد تره هم فکر میکنم(مطمئن نیستم) کم نوری باعث علفی شدن تره بشه.همینطور زهکش نا مناسب.
    موفق باشید.
    سلام آقای امین رخ
    واقعا متشکرم که این قدر با صبر و حوصله به کسانی که تنها یک نام از اونها می بینید کمک می کنید

راستش من برگ ریحانها را خیلی دقیق نگاه کردم ولی چیز خاصی ندیدم ولی متاسفانه انگار داره مشکل جدی می شه چون دیدم دو تا از برگها حالت جویده شدن پیدا کردن نمی دونم آیا این به مشکل قبلی ربطی داره یا نه؟ می شه لطفا راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام آقای امین رخ
    واقعا متشکرم که این قدر با صبر و حوصله به کسانی که تنها یک نام از اونها می بینید کمک می کنید

راستش من برگ ریحانها را خیلی دقیق نگاه کردم ولی چیز خاصی ندیدم ولی متاسفانه انگار داره مشکل جدی می شه چون دیدم دو تا از برگها حالت جویده شدن پیدا کردن نمی دونم آیا این به مشکل قبلی ربطی داره یا نه؟ می شه لطفا راهنمایی کنید؟
    اختیار دارین دوست عزیز.
    آیا ممکنه یه عکس بزارین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت استاد گرامی جناب امین رخ

این عکس رو از نمای کلی گرفتم فکر کنم مشخص تر باشد.

Last edited by hamidma; 24-05-2008 at 18:43.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام حمید جان
    شرمنده ام اما نمیدونم این چه گیاهی هست و برای من هم خیلی جالبه که بدونم چیه. امید وارم دوستان دیگه بدونن. آیا دوستتون هیچ اسم محلی یا چیز دیگه بهتون نگفته؟.ببینم اون دوست شما از این گیاه گل هم گرفته یا نه؟ تمام این عکس از یک بوته هست یا چند تا بوته بغل هم کاشته اید؟تمام این رشد مال امسال بوده؟در عکس دیده میشه که با نخ هدایتش کرده اید، آیا خودش هم میتونه به دور نخ بپیچه یا به دیوار بچسبه یا نه؟ چسبونک یا بازوی پیچنده( مثل انگور) داره یا نه؟ببخشید که سوالهام زیاد شد اما دوست دارم یک دید جامع ازش داشته باشم. ممنونم و موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

راستش این گیاه چند تا هستند که کنار هم کاشته ام. بله همین امسال قبل از عید کاشتم و خیلی کوچک بودند و سریع رشد کردند. نه حالت پیچیدن و یا چسبانک ندارند و باید خودم دور طناب بپیچونمشون. در مورد اینکه گل داده یا نه باید بپرسم.

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برای توت فرنگی (که در گلدان کاشته شده) چه خاکی و چقدر نور نیاز است؟
    اگر ممکنه اطلاعات کاملی درباره این گیاه به من بدید.
    با تشکر

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    من میخوام در منزلمون گوجه فرنگی بکارم ولی شرایط مورد نیازش رو نمیدونم. (آب، خاک، نور و...)
    برای بذر از این بذرهای اصلاح شده که دورش مواد غذایی داره و گرده(شبیه توپه) و برای گلخانه استفاده میشه میخوام بگیرم. همچنین میخوام در گلدان بکارم.
    حالا اگه ممکنه بگید که گلدان باید چقدر باشه و به چه خاکی و به چه نوع کودی نیاز داره؟
    ورمی کمپوست چطوره؟
    یا کود آلی گرانوله گوگرد دار؟
    یا حتما باید کود حیوانی مثلا گاو باشه؟
    لطفا کمک کنید. با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •