-
سلام دوباره
در تاپیگ نگهداری از گیاهان آپارتمانی مطالب مفیدی در باره خاک گلدان و سایر مواردش خواهید یافت.
اما در مورد یوکای شما، اگر چنانچه مشکل شما به همین نا مناسب بودن خاک ربط داشته که برطرف هم شده،
(منظورم اینه که فرض میکنیم الان در حال حاضر دیگه گلدان شما مشکلی نداره)، باید توجه داشته باشید که از زمانی که گیاه شما باکمبود یا مشکلی مواجه میشه تا زمانی که نشانه هایی از اون مشکل به شما نشان میده مدت زمان نسبتا زیادی طول میکشه. یعنی وقتی شما علایم و نشانه هایی میبینید در واقع خساراتی به گیاه شما وارد شده و شما تازه الان متوجه شده اید. خوب،شما مشکل را برطرف کرده اید،به همین شکل مدتی هم طول خواهد کشید تا گیاه علایم رفع مشکل را بروزدهد. ضمن اینکه در بسیاری مواقع بازگشت قسمتهای زیان دیده به وضع عادی امکان پذیر نیست و تنها شاهد برگهای جدید سالم خواهید بود.
خوب حالا نظر شخصی من اینه که این مشکل شما ربطی به خاک نداره.(ضمن اینکه این احتمال را منتفی نمیدانم وهمیشه برای گلدانها استفاده از کودهای مخصوص گلدان را توصیه میکنم).فکر میکنم که یوکای شما یا قارچ داره یا یه حشره ای از پشت برگها نیشش میزنه و شیره اش را میمکه.اگر جای نیش زدگی پیدا نمیکنید و چیزی شبه به پنبه یا کفک سفید یا نقطه های سیاه نمیبینید،این احتمالها منتفی هستند و به استفاده از کود در زمانهای توصیه شده ادامه دهید.
موفق باشید.