تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 542 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

سلام به همه
    من 4 روز رفتم ماموريت به سايت سر نزدم چه خبر شد
    امروز بعد از گذشتن 7 ماه از داشتن N95 من دپرس شدم با ديدن اين نظرات !!!
    بچه ها ي بحثي رو بزاريد كه چه تدابيري ميشه ديد واسه اينكه اين گوشي خز نشه ، من هر گوشي مي خرم بعد از 6 يا 7 ماه خز ميشه دوباره من N95 خريدم كه ظاهرا همه عاشقش شدن - داشتن اين گوشي واسه من ديگه بعد از 7 ماه لذتي نداره اما قول مي دم تا 3 ماه ديگه دست همه باشه .
    تو رو خدا كمك كنيد من چي بگيرم كه كسي نره بخره و قابليت هاي كامل N95 رو داشته باشه

مطلب بعد : امروز به من خبر دادن n95 شده 650 هزار تومن - اولين جمله اي كه به دوستم گفتم اين بود كه " خوب گوشي منو ديگه بفروش " - بعد توجيه شدم و اميدوار ديدم خوبه شما هم بدونيد
    موضوع اين هست كه چين هم شروع به توليد N95 با Lable‌ كشور فنلاند كرده ، و دوستم گفت ظاهر گوشي كاملا با گوشي من از حيث كيفيت رنگ و جنس فرق داره و من امبدوار شدم

مطلب بعدي كه مي خوام اشاره كنم موضوع گارانتي بود كه در يكي از تاپيك ها ديدم
    نظر شخصي من در خصوص گارانتي كاملا متفاوت با دوستان هست و عرض مي كنم گوشي هاي بدون گارانتي و گوشي هاي گارانتي دار هيچ فرقي با هم ندارند و هيچ خدماتي به جز نرم افزار به شما نمي دهند كه اين خدمات نرم افزار رو با قيمتي خيلي كمتر از گارانتي ميشه گرفت .
    دوستان من اگر همه تهيه گوشي هاي گارانتي دار رو رها كنيم و خريد اين دسته از گوشي ها رو تحريم كنيم كمپاني ها ديگه اينقدر پو رو نمي شن كه با اختلاف 200 هزار تومن گوشي وارد بازار بكنن و سود كلان .
    در ايـــــــــران گــــــــــــــــــــــــ ـــارانتـــــــــــــــــ ــــــــــــــــي مفهومــــــــــــــــــــ ـــــــــ نـــــــــــــــــدارد.
    اين كمپاني ها فقط به قصد سود اسم گارانتي رو رو خودشوم مي گذارند و تماما در راس به سران مملكتي ارتباط دارند براي كسب سود زيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــاد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا ارزون ترین رجیستر شدش که من امروز دیدم 1380000 بود.
    علی جان شما که 95 داری،این سوالو تا فردا صبح جواب بده حیاتیه.gps گوشی مختصات جغرافیایی دقیق رو اعلام میکنه یا نه؟یعنی بجز نشان دادن موقعیت روی نقشه،طول و عرض جغرافیایی رو هم میشه فهمید؟مثلا برای اندازه گرفتن فاصله ی دو نقطه؟
    والا من با gps تو ايران كار نكردم يعني نتونستم ولي تو انگليس و دبي كه تست كردم دقيق بود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام به همه
    در ايـــــــــران گــــــــــــــــــــــــ ـــارانتـــــــــــــــــ ــــــــــــــــي مفهومــــــــــــــــــــ ـــــــــ نـــــــــــــــــدارد.
    .
    احسنت گل گفتي

نظر شخصي بنده در مورد گارانتي: عزيزان ابزارآلات ماشين ها و دستگاههايي كه در داخل توليد و مونتاژ مي شن به كدوم قسمت گارانتيشون بايد و شايد عممل مي كنن كه به اون دستگاهي كه از خارج وارد شده عمل كنند؟ پس گارانتي در ايران مفهوم ي ندارد ولي .. اما
    به نظر من گوشي اي كه گارانتي اصلي مي شه و قيمتش مثلا 100 تومن گرون تره از قبل پول قطعه ي خرابشو (در صورت وقوع) مي گيرن پس در اين مورد مشكلي نيست ولي اوني رو كه گارانتي مي كنن قبلا توسط شركت چك مي شه بررسي مي شه بعد كه ديدن ايرادي نداره سپس گارانتيش مي كنن وگرنه در اين صورت خودتون بهتر مي دونين مخصوصا گوشي هاي سري ان و سوني اريكسون چيني خيلي خرابي دادن كه همشونم اكثرا بي گارانتي هستند. چون اگه چك نشن شركت گارانتي كننده دو روزه ورشكت مي شه

من خودم صددرصد مي دونم كه هيچ جاي گوشي در گارانتي تو ايران قابل تعمير نيست مگه اينكه سوكت خور باشه و تعوض بشه خلاصه گارانتي يعني كشك يعني دروغ يعني عوام فريبي ولي خوب به نا به دلايل بالا كه ذرك كردم خريد گوشي گارانتي دار فقط به خاطر همين موضوع الزاميه نه به خاطر خدمات پس از فروش (اين نظر شخصيه) و بخصوص گارانتي اتصالات كارش بدك نيست مثلا نوشته تعويض مي كنه ولي خوب اونم يه چنددرصد امكانش هست چون اينا زرنگ تر از اين حرفان كه تعويض كنن

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

دوست من با توجه باينكه اگر واسه گوشي مشكلي پيش بياد هيچ خدماتي به تو نمي دن به همون دلايلي كه گفتيم ، چطور شركت برشكست ميشه ؟ اينا كه خدماتي نمي دن كه بخواهند برشكست بشوند
    تاكيد مي كنم گوشي هاي گارانتي دار هم چك مني شود و صرفا به بهانه چك ار آكبند خارج شده و حتي لوازم جانبي اطراف گوشي هم برداشته ميشه !!!
    اشتباه نكنيد دوستان !! گوشي اي كه هيچ خدماتي واسش داده نميشه در آينده ،براي چي قبلش بايد تست بشه ؟
    فقط لطفا خريدن گوشي گارانتي دار رو تحريم كنيد تا شركت هاي داخلي و مافيايي داخلي وابسته به سران از اين كه الام هستند پولدار تر و پورو تر نشوند - مرسي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب یعنی Gps تو ایران کار نمیکنه؟؟؟
    من گوشی رو به خاطر Gps گرفتم!(راستی گرفتمش،خاکی،670 تومن!)
    تو رو خدا یکی به من بگه Gps تو ایران کار میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه alireza999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب یعنی Gps تو ایران کار نمیکنه؟؟؟
    من گوشی رو به خاطر Gps گرفتم!(راستی گرفتمش،خاکی،670 تومن!)
    تو رو خدا یکی به من بگه Gps تو ایران کار میکنه یا نه؟
    مبارک باشه.
    از کجا گرفتی؟ چرا مشکی نگرفتی قیمتش فرق داشت - رجیستره؟
    من تو مشهد قیمت گرفتم 1.200000تومان بود!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

دوستان عزيز در قسمت دوم پست 281 هم در اين تاپيك اشاره كردم اين گوشي توسط چين هم توليد شده ،كه از نظر كيفيت كاملا متفاوت هست با نمونه Finland - دقت كنيد نمونه چيني در بازار 650 هزارتومن هست و نمونه فلاند 870 هزار تومن - در ضمن قيمت هاي اعلام شده براي گوشي رجيستر نشده است گوشي رجيستر شده 1100000 تومان بدون گارانتي ، و با يكسال گارانتي پوچ اتصالات 1،200،000 و با گارانتي بي معني 3 ساله اتصالات 1500،000 هست .
    مواظب باشيد گوشي چيني نخريد
    در ضمن جواب عرشيا رو هم بدم - دوست عزيز اگه يكمي پستهاي قبلي منو و ديگر دوستان رو ديده بودي مجددا سوال نمي كردي
    من عرض كردم فقط موقعيت رو در شهر تهران به لحاظ وجود نقشه نشون مي ده - فقط و فقط - بايد Map Loader‌رو دانلود و روي گوشيت بريزي و نقشه تهران رو جداگانه از نوكيا بگيري و اونم نصب كني . نقشه ديگر شهرهاي ايران هنوز آماده نيست اما در صورتي كه نقشه باشه ديگر شهرها هم فعال هست .
    عرض و ظول جغرافيايي رو نمي ده بهت .
    در ايتاليا در تمام مسيرها فعال و نقشه موجود بود و من استفاده كردم در ايران هم فقط در تهران " چون نقشه ناقص تهران وجود داره " كار مي كنه
    من فردا ماموريت دارم به جنوب اگر نتونستي كار كني باهاش همين حا بگو ؛ دوشنبه برگشتم توضيح مي دم !!!
    Last edited by keivan58; 12-06-2007 at 16:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

كيوان عزيز دو تا سؤال اولا فرق گوشي چيني با فنلايد رو از كجا بفهميم؟ (به جز قيمت) شايد چينيشو به جاي اصل بفروشن
    دوم اينكه اونايي رو كه مثلا گارانتي اتصالات مي ده كه چيني نيستن؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست من با توجه باينكه اگر واسه گوشي مشكلي پيش بياد هيچ خدماتي به تو نمي دن به همون دلايلي كه گفتيم ، چطور شركت برشكست ميشه ؟ اينا كه خدماتي نمي دن كه بخواهند برشكست بشوند
    تاكيد مي كنم گوشي هاي گارانتي دار هم چك مني شود و صرفا به بهانه چك ار آكبند خارج شده و حتي لوازم جانبي اطراف گوشي هم برداشته ميشه !!!
    اشتباه نكنيد دوستان !! گوشي اي كه هيچ خدماتي واسش داده نميشه در آينده ،براي چي قبلش بايد تست بشه ؟
    فقط لطفا خريدن گوشي گارانتي دار رو تحريم كنيد تا شركت هاي داخلي و مافيايي داخلي وابسته به سران از اين كه الام هستند پولدار تر و پورو تر نشوند - مرسي
    دوستان در مورد اين ديگه نمي شه چيزي گفت كاملا فرمايش متينه

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

كيوان عزيز دو تا سؤال اولا فرق گوشي چيني با فنلايد رو از كجا بفهميم؟ (به جز قيمت) شايد چينيشو به جاي اصل بفروشن
    دوم اينكه اونايي رو كه مثلا گارانتي اتصالات مي ده كه چيني نيستن؟؟؟
    با سلام من هم همین سوالو داشتم چجوری می تونیم بفهمیم چینیه یا فنلاندی لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •