تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 61 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 606

نام تاپيک: هر کی میخواد یک رمان باحال بخونه بیاد تو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOOSHIN_29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[quote=saiz;1540448]Noshine aziz man be shakhse hamishe be donbale payane khoob va lezat bakhsham az oayane bad khosham nemeeyad va hamishe romani ro ke mikham bekhoonam aval miporsam ke aya payanesh gham angize ya shad baaad romano mikhoonam albate bejoz in yeki(sheytan kist) chon man inaro daryafrt mikardam yavash yavash baad az 7-8 ghesmat too in roman ghargh shodam vali az shansam payanesh khoob bood

من مخالف پایان خوب نیستم. من اصولا با پایان مخالفم.البته اینم یک سبکی است و نفی نمیکنم. فقط نظرم رو گفتم. شاید چون کتاب تو سبک مدرن زیاد خوندم دیگه نوشته های کلاسیک راضیم نمی کنه
    شاید علت اینه که مردم ما هنوز به پایان باز عادت نکردند

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

نوشین جان..از اینکه نظرهاتو گفتی خوشحال شدم این توجه وعلاقه ی تورو می رسونه اما من سبک کلاسیک می نویسم یعنی سبکهای دیگه رو دوست ندارم در تمام دنیا از صد داستان وفیلم نود و نه تا با پایان خوب تموم میشه چون یکی وقتی زندگی خوبی داشته مردم مثل یک قرمان بهش نگاه می کننند و دوست دارند بدونند چکارها کرده و چطور موفق شده و در حقیقت باید یاد بدیم با نگاه کردن به نیمه ی پر لیوان زندگی بسازیم وتصمیم بگیریم یعنی با آموزش زیبایی ها!من چیزهایی نوشتم که فکر کردم اگه واقعی بود خدا هم همین کار رو میکرد!مرگ دیرمی از جهت
    اینکه پیش خانواده اش بره و از طرفی فدای پرنس بشه تا خوبی های اونو جبران کرده باشه بنظرم عالی بود مساله
    ویرجینیا نبود...رسیدن پرنس وویرجینیا به هم به این خاطر بود که هر دو مثل هم بودند وطبق قانون کشش دو انسان
    شبیه هم همدیگه رو جذب می کنند در ضمن تو باید خودتو بذاری جای شخصیتها!این رمز منه!!!!!!!تو اگه ویرجینیا
    بودی چکار می کردی؟در مرز بی آبرویی وناراحت کردن پدر بزرگت هستی از طرفی از همه خسته شدی همه جا تو رو
    یاد پرنس می اندازه و شنیدی پرنس به براین ومادرش چه چیزها گفت ...پس به سرت می زنه برگردی
    می گی باز زندگی قبلی بهتر بود...حالا اگه جای پرنس بودی؟تو هم خسته شدی و همه جا تورویاد دیرمی می اندازه
    مادرت ازدواج کرده و بخاطر تجاوز به دختر پاکی که دوستت داره و توهم می دونی دوستش داری پشیمونی و سعی
    می کنی جبران کنی...چه راهی برات می مونه غیر از ازدواج با اون...در جایی دور از اطرافیان که ویرجینیا هم راحت
    و خوشحال باشه توجیه کردن کارها برای خواننده آرامش می ده و باید یک نویسنده ی خوب کارهاشو توجیه کنه اگه
    نکنه نشون میده توجیه نداره پس نویسنده ی ضعیفیه!!!!!!در رانده شدگان باز طبق قانون "جای شخصیتها بودن" عمل
    کردم کریس چکار می تونست بکنه؟خدا با استیو که دنبال فرصت می گشت چکار می کرد؟درمورد شاون باید بگم یک
    تجربه بزرگ داشتم ما یک دوستی داشتیم که مثل شاون ظریف و زیبا بودیک روز که بابام داشت می اومد مانتو وروسری سر کرد نشست توی جمع دخترها بابام تا ساعتها نفهمید پسره با بابام گپ زد تا بابام رفت!!!!!!!!من هیچ
    چیز غیر طبیعی در این نمی بینم در هر صورت سعی کردم چیزی رو که به ذهنم درست ومنطقی بیاد بنویسم البته
    که طرز نگرش افراد فرق می کنه در هر صورت ممنونم که نظرت رو گفتی...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

اول از همه size جان فارسی ننوشته بودی حرفهای تورو پاک کردند!!!!!!!!!امیدوارم یک فکری بکنی جون ممکنه بازم پاک کنند!!!!!!!غیر از اون رانده شدگان در همین تاپیک گذاشته شده از صفحه ی بیست شروع می شه اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اما من سبک کلاسیک می نویسم یعنی سبکهای دیگه رو دوست ندارم در تمام دنیا از صد داستان وفیلم نود و نه تا با پایان خوب تموم میشه چون یکی وقتی زندگی خوبی داشته مردم مثل یک قرمان بهش نگاه می کننند و دوست دارند بدونند چکارها کرده و چطور موفق شده و در حقیقت باید یاد بدیم با نگاه کردن به نیمه ی پر لیوان زندگی بسازیم وتصمیم بگیریم یعنی با آموزش زیبایی ها!من چیزهایی نوشتم که فکر کردم اگه واقعی بود خدا هم همین کار رو میکرد!
    البته که نویسنده تویی و مهم اینه که تو چی دوست داری
    فکر می کنم فرق اساسی من و تو در اینه که تو برای دل خودت می نویسی ولی من به داستان نویسی به دید یک تخصص نگاه می کنم
    اهمیت نمی دم که داستانم دیگران رو خوشحال کنه
    بیشتر خوشحال می شم اگه باعث بشه ذهن خواننده درگیر بشه و به فکر فرو بره
    و اصولا به نظرم دیگه دوره ی کلاسیک سراومده البته نفی نمی کنم
    هر کسی ازاده اونطور که دلش می خواد بنویسه
    فکر نمی کنم پایان باز معنیش این باشه که نویسنده خودش هم نمی دونه یا توجیهی نداره
    در هر صورت ادعایی ندارم و فقط نظرم رو گفتم ......ببخش اگه صریح بود

داره خودمونی میشه mr.pejiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان بجای اینکه دربه در دنبال رمان بگردید یه سری به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزنید
    هر نوع رومانی بخواید توش داره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

آخه چی بگم؟آهان در مورد یک چیزی می خواستم باهاتون مشورت کنم...من می خوام چهارمین کتابم رو شروع کنم
    فقط از نظر حجم وحشتناک خواهد شد تقریباً هجده نفر شخصیت اصلی می شه که هر کدوم داستان بزرگی خواهد
    داشت از طرفی می تونم به سه داستان کوتاه تر تقسیم کنم یعنی شخصیتها و موضوعاتشون جدا بشه وبه هم ربطی نداشته باشه بنظر شما کدوم بهتره؟داستانهای کوتاه و یا یک داستان بزرگ؟!شما دوست دارید کدوم رو بخونید؟
    بزرگ خسته کننده می شه یا برعکس جذابتر می شه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخه چی بگم؟آهان در مورد یک چیزی می خواستم باهاتون مشورت کنم...من می خوام چهارمین کتابم رو شروع کنم
    فقط از نظر حجم وحشتناک خواهد شد تقریباً هجده نفر شخصیت اصلی می شه که هر کدوم داستان بزرگی خواهد
    داشت از طرفی می تونم به سه داستان کوتاه تر تقسیم کنم یعنی شخصیتها و موضوعاتشون جدا بشه وبه هم ربطی نداشته باشه بنظر شما کدوم بهتره؟داستانهای کوتاه و یا یک داستان بزرگ؟!شما دوست دارید کدوم رو بخونید؟
    بزرگ خسته کننده می شه یا برعکس جذابتر می شه؟
    به نظر من اگه می تونی ارتباط محکم بین سه داستان برقرار کنی این کار رو بکن
    یعنی طوری که برای فهمیدن هر کدوم لازم باشه دو داستان دیگه رو هم بدونی
    ولی اگه ارتباطشون ضعیفه و اصلا با هم برخورد ندارن سه تا جدا بنویس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

بله همه ی شخصیتها با هم در ارتباطند ذاتاً داستان در مورد یک هنرستان که این هجده نفر شاگردان و استادها رو تشکیل می دند منتها داستان خیلی شلوغ و طولانی می شه و من می ترسم گیج کننده و خسته کننده بشه و saiz عزیز من امید و علاقه ای به چاپ شدن کتابم در ایران ندارم در هر صورت سانسور می کنند و این منو دیونه می کنه و من نمی تونم با این فکر به راحتی چیزهایی رو که دوست دارم بنویسم

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من توضيحات رو خدمت دوست عزيزي كه مشكل تايپ فارسي داشتن عرض كردم خصوصي.

ساير دوستان هم لطف كنند و اين مساله رو رعايت بفرمايند.

تاپيك ويرايش شد

تشكر و ارزوي موفقيت

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز داستانت را خوندم هر دو تا را عالي بود از تلاشت ممنون ايا داستان ديگه اي در نظر داري بگذاري يا نه
    من تازه عضو شدم ففقط به دليل خواندن داستان شما وهميشه ان را به عنوان مهمان مي خواندم
    اگه در نظر اري يكي از داستانهايت را بگذار يكي از انها را كه معرفي كرده وقسمتي از ان را گذاشته بودي عالي بود منتظر داستانه ونوشته هاي تو وساير دوستان هستم
    در مورد دو داستاني كه نوشته بودي من از شخصيت پرداز ي داستان رانده شدگان خيلي خوشم امد به خصوص سايمن
    منتظرم با تشكر اميدوارم كه بتواني ان را به چاپ برساني ممنون از تلاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •