سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
یه سی دی و یه سوئیچ بهم داده
ولی هیچ کدوم از او درها باز نیست
باز هم یادم رفته باید چیکار کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
یه سی دی و یه سوئیچ بهم داده
ولی هیچ کدوم از او درها باز نیست
باز هم یادم رفته باید چیکار کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
اون سی دی مال یک اتاقه که توش کامپیوتر داره اونو که بزارید یک در باز میشه که اگه اشتباه نکنم در مبارزه با نیمسیس بود
اول بايد بري فاضل آب بعدش برو اولين اتاقي كه واسه سيو هست. از اونجا نمونه آب رو بردار و برو زيرزمين سويچ رو بنداز كارتش شارژ بشه بعدش بردار نگهش دار. بعد نمونه آب رو بنداز روي دستگاه تست آب و تنظيم كن تا يه قفل در باز بشه. دقت كن كه اون در دو تا قفل داره كه فقل دوم رو بايد بري طبقه بالا توي اتاقي كه بخار آب مياد. سي دي رو بردار گلوگه مگنام بساز برو به جنگ نميسيس و غيره
اگه دستگاه تست آب رو بلد نيستي بگو تا برات همه كدهاش رو بزارم. ولي همه لطفش اينه كه خودت حلش كني. بهترين قسمت بازي همين دستگاه تست آب هست. حل كردنش خيلي حال ميده. مثل باز كردن قفل قاب صندوق پول هست.![]()
سلام
با تشکر از جوابتون
ولی دوست عزیز این کارهارو انجام دادم دوتا قفل اون دره هم باز شده ولی وقتی داخلش میشم به یه در میرسم که اون قفله و نمیدونم اون سوئیچ و سی دی رو باید چیکار کنم یعنی یادم رفته
باز هم تشکر میکنم
خوب سي دي رو بزار روي ديوار كنار همون در كه قفل هست. يه دستگاه يخچال هم بغلش هست.
منم همین یه مدت پیش برای بار nـم بازیو رفتم. انصافا حال داد.
سلام
با تشکر از راهنماییتون
تمومش کردم
ولی تا اونجا که من یادم میاد وقتی تو پلی استیشن بازی رو تموم میکردیم یه سیو میکرد و اسلحه جدید بهت میداد
ولی الان که بازی رو تموم کردم هیچ اتفاق خواصی نیفتاد
اگه رفقا سیو اسلحه بی نهایت رو دارن لطف کنن ممنون میشم
باز هم از لطفتون متشکرم
مگه از نسخه پي سي استفاده نميكني؟ بعد از تموم شدن ميخوايي چي بشه؟ لباسها كه از اول هستن. مد مرسناريز هم كه با يه فايل ديگه اجرا ميشه. ديگه چيزي نموند كه به عنوان جايزه بده. فقط ميمونه اپيلوگ كه بعد از هر بار يه دونه ميده.به نظر من با ePSXe 1.6 برو ببين كيفيت واقعيش چيه.
سلام دوست عزیز
بیشتر منظور من اسلحه بود اونم از نوع بی نهایت
میخواستم ببینم چطوری میشه بدستش آورد
یا اگه سیوش را دارید لطف کنید.
باز هم متشکرم
شما باید نسخه ی Mercenaries رو بازی کنید تا پول بدست بیارید و بتونید اسلحه های بینهایت رو بخرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)