تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 43 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 430

نام تاپيک: Babylon || آرشــــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها از بابیلون استفاده نکنید چون ثابت شده که جاسوسیهایی میکنه از کامپیوتری که این نرم افزار روش نصبه و سایت بزرگ سافتگذر این نرم افزار رو از لیست نرم افزارهاش پاک کرد.
    با تشکر.
    سلام. پس اگه ممکنه جایگزینی براش معرفی کنید و اینکه اگر روی درایوی باشه که از اونجا به اینترنت متصل نشیم که مشکلی پیش نمی یاد؟
    من یه مشکلی با بابیلون دارم و اون اینه که بخش ترجمه متنش به فارسی کار نمی کنه. یعنی اگر متنی رو بخوام ترجمه کنم یا اینکه یک کلمه فارسی رو بخوام به انگلیسی ترجمه کنم، تاریخچه ای از اون لغت رو پیدا نمی کنه و فقط می تونه کلمه ای رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کنه. پس اینهمه قابلیت بابلیون در چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بپرسم که مشکل ocr (شناسایی لغات توسط بابیلون) که در ویندوز 7 مشکل داشت، حل شده در ورژن های جدید یا نه؟

من وقتی باهاش کار میکردم درست نمیتونست لغاط رو تشخیص بده.
    من آخرین ورژنش رو دانلود کردم تست کردم اما همون مشکل رو داره

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بچه ها از بابیلون استفاده نکنید چون ثابت شده که جاسوسیهایی میکنه از کامپیوتری که این نرم افزار روش نصبه و سایت بزرگ سافتگذر این نرم افزار رو از لیست نرم افزارهاش پاک کرد.
    با تشکر.
    کی همچین حرفی زده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه مشکلی با بابیلون دارم و اون اینه که بخش ترجمه متنش به فارسی کار نمی کنه. یعنی اگر متنی رو بخوام ترجمه کنم یا اینکه یک کلمه فارسی رو بخوام به انگلیسی ترجمه کنم، تاریخچه ای از اون لغت رو پیدا نمی کنه و فقط می تونه کلمه ای رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کنه. پس اینهمه قابلیت بابلیون در چیست؟
    نرم افزار کرک شده همه قابلیت های نرم افزار با لایسنس اصل رو نداره. ما که هر ماه کرک یا لایسنسش شناسایی می شه باید دنبال یه جدید بگردیم یا هفته ای یه بار مثلن ری اینستال کنیم. با هزار زور و زحمت سرپا نیگه ش می داریم. شمام دلت خوشه ها! چه انتظاراتی داری!!!

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نرم افزار کرک شده همه قابلیت های نرم افزار با لایسنس اصل رو نداره. ما که هر ماه کرک یا لایسنسش شناسایی می شه باید دنبال یه جدید بگردیم یا هفته ای یه بار مثلن ری اینستال کنیم. با هزار زور و زحمت سرپا نیگه ش می داریم. شمام دلت خوشه ها! چه انتظاراتی داری!!!
    من اولین بارم که از این دیکشنری استفاده می کنم. از نارسیس استفاده می کردم. راستی این چه طوره؟ الان پیداش کردم:
    GoldenDict 0.9.0 with Farsi English Arabic German Russian Swedish Glossary
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dreamland
    Guest

1 Babylon Pro 8.1.0 r16 Full

Babylon Pro 8.1.0 r16
    کد:
    کرک صد در صد تست شده برای Babylon Pro 8.1.0 r16
    کد:
    پلاگین دیکشنری پیشرفته انگلیسی به فارسی با توضیحات اضافه و کلمات مشابه
    کد:
    پلاگین دیکشنری انگلیسی به فارسی برای ویندوزهای فارسی
    کد:
    پلاگین دیکشنری فارسی به انگلیسی
    کد:
    دانلود تمام لغت نامه های فارسی
    کد:

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

من بای بیلونم ریجستریش تموم شد کامپیوترم رو ناقص کرد پاکم نمی شد اونقدر ناجور شد که ویندوز عوض کردم...

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کی همچین حرفی زده؟
    خیلی وقت پیش این حرف پیش اومد.البته بحث بیشتر داخل ایران بود و خیلی هم سیاسی بود.بخاطر همین من بی توجه بودم ولی ارتباطش با اینترنت رو با فایروالم قطع میکردم اما نمیدونم چجوری باز آپدیت میشد و پیغام میداد.روی سیستمم نود32 با فایروال اوتپست نصب بود ولی از طرف خود ویندوز(7) پیغام اومد که این نرم افزار ADWARE هستش.من هم سریعا پاکش کردم.تا الان هم هرچی سرچ میکنم نمیتونم بفهمم بالاخره بهش اعتماد کنم یا نه!خیلی دوسش دارم اما چون پرداختهای الکترونیکی و... دارم می ترسم دوباره بنصبم.

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من امروز دیدم وقتی بابیلون رو میخوام استفاده کنم یه همچین پیغامی میده! نزدیک یه ساله دارم با بابیلون کار میکنم این مشکل اولین باره پیش اومده. لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. من انقدر به این نرم افزار وابسته شدم کهبدون اون اصلا نمیتونم با ویندوز کار کنم!!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من امروز دیدم وقتی بابیلون رو میخوام استفاده کنم یه همچین پیغامی میده! نزدیک یه ساله دارم با بابیلون کار میکنم این مشکل اولین باره پیش اومده. لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. من انقدر به این نرم افزار وابسته شدم کهبدون اون اصلا نمیتونم با ویندوز کار کنم!!

برای من هم از دیروز این پیغام رو میده. عجیبه چندین ماه کار کرد ولی یکدفعه از دیروز اینجوری شده.
    چکار کنیم . نسخه ی جدید تر با کرک جدید موجود هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •