سلام
ممنون rez227 جان
البته ما تاپیک آموزشی در این مورد زیاد داریم
---------------------
امین جان
امیر جان
هر طور صلاح میدونید با این تاپیک برخورد بشه
قفل
ادغام با تاپیکهای موجود
...
【ツ】
سلام
ممنون rez227 جان
البته ما تاپیک آموزشی در این مورد زیاد داریم
---------------------
امین جان
امیر جان
هر طور صلاح میدونید با این تاپیک برخورد بشه
قفل
ادغام با تاپیکهای موجود
...
【ツ】
سلام
ببخشید من یه سوالی داشتم در مورد زیرنویس ها در km player
من یه زیرنویس فارسی دانلود کردم ولی توی پلیر خرچنگ غورباقه نشون میده.راهی هست که درست نشون بده؟
ممنون
توی کنترل پنلتون و قسمت regional language برید و بعد هم advanced و تمام arabic ها رو تیک بزن.
cd ویندوز هم دم دستت باشه.
یه ریست هم باید بکنی. همین![]()
ممنون.ولی اینی که شما می گی منظورتون همون ایجاد فارسی کنار ساعت کامپیوتر هست دیگه که با شیفت و آلت زبان عوض میشه؟
اگه اینه که من اینو انجام دادم
نه بابا !
این کار رو که من در بالا گفتم انجام بدین بعد نوشته های فارسی هم که زیرنویس هم از جمله اونهاست درست نمایش داده میشه.
پس اینطور.
حالا تو ویستا چی کار کنیم؟
چجوری زیرنویسهای با فرمتbup رو به srt تبدیل کنم؟
مشکل من اینه که زیر نویس فارسی بعضی از فیلم ها رو فقط در dvdplayer و با زدن دکمه subtitle میتونم ببینم .
اما میخوام این زیر نویس رو در کامپیوتر داشته باشم. حالا به نظر شما چطوری میتونم این فرمت از زیرنویس رو به صورت فرمت srt داشته باشم .ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی یه سوال دیگه؟ میخوام زیر نویس فارسی به فیلم بچسبونم با Corel VideoStudio 12 نتونستم. یعنی زیر نویس srt رو که فارسی بود(همون عربی خودمون!!) توی برنامه به خط میخی پشتو !!!(خراب) نشون میداد. اینم توضیح بدید .ممنون.
srt که نمیشه فقط می تونی زیرنویس sub رو ازش استخراج کنی آموزشش هست با vobsub برای هارد ساب هم روش های دیگه ای هست به تایپیکش یه نگاه بنداز
چجوری و با چه برنامه ای میشه زیرنویس sub/idx یا sup رو به srt تبدیل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)