آموزشو دقیق خوندم
فایل exe رو هم اجرا کردم do it رو هم زدم
810 رو میخوام وصل کنم
رجیسترش هم اصلیه
cid49
red
آموزشو دقیق خوندم
فایل exe رو هم اجرا کردم do it رو هم زدم
810 رو میخوام وصل کنم
رجیسترش هم اصلیه
cid49
red
لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید . شاید به نتایج درخشانی در مورد قابلیت والکمن سونی اریکسون رسیدیم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم درایور کارت گرافیک و کارت صدا و مودم و این چیزاست...
یوهوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو
درست شد دیگه روشن نشد و یه لوگ کامل رفت از بس ذوق کردم اومدم همین الان خبرشو دادم
امیدوارم تا آخرش بره .
ببین من ویندوز سرویس پک 2 نصب کردم . قبل از اینکه هیچ چیز دیگه نصب کنم اعم از چیپست درایور یا گرافیک و مودم و صدا و مادر بورد .... هیچی هیچی . ویندوز خام خام . فون ایکس رو اجرا کردم کابلو زدم ازم دراایور یو اس بی خواست . بهش دادم ( اون دومیه که معرفی کردید) درست شد عین ماه شناخت.
نمیدونم یا ایراد از ویندوز بود یا درایور هایی که همراد سی دی مادر بورد نصب میشه . آخه مادر بورد من گیگا هست و خودش خود به خود کلی درایور نصب میکنه . شاید نا سازگاری اینا بوده .
هرچی بود دیگه داره کار میکنهههه![]()
![]()
![]()
![]()
-------------
Last edited by POWER_CASE; 18-04-2007 at 16:21.
سلام دوستان برای دومین بار گوشیم حک شد !!!!
حالا یه چیزی .. همین طور که میدونید من با درایور جدید usb هم گوشیم روشن میشد و با سیستم خودم نمیتونستم گوشیمو هک کنم چون بعد از 15 دقیقه روشن میشد و میبردم با سیستم داداشم که شبیه سیستم من بود هک میکردم و گوشیم روشن نمیشد و دفعه اول هم با سیستم داداشم هک شد.. تا اینکه دیروز من با سیستم خودم برنامه xs++ رو امتحان کردم جالب اینجاست که ذرایور usb رو سیستم من با برنامه xs alpha نصب بود ولی من زمانی که خواستم یا xs++ گوشیم رو وصل کنم از من درایور usb خواست...و من ادرس درایور جدید رو دادم و گوشیمو اتارت کردم و در عرض 1 ساعت هک شد....
حالا اینو میخوام بگم که دوستانی که مشکله روشن شدن دارن ا..اگه با xs alpha روشن میشد ایندفعه با xs++ امتحان کنن که مثل من دوباره باید usb درایور رو نصب کنن چون برنامه ازشون میخواد اگر هم دیدید که نشد من فکر کنم با نصب ویندوز Xp جدید ( ترجیحا sp2 ) و نصب usb driver جدید مشکلشون حل بشه !!!!
چون بعضی از دوستان هم با xs و هم با xs++ با usb driver قدیمی گوشیشونو وصل کردن و الان که میخوان درایور جدید بهش بدن باز مشکل ایجاد میکنه ولی کسانی که هنوز یکی از این ذو برنامه رو امتحان نکردن حالا هر کدوم که باشه میتونن با همون برنامه امتحان کنن و سیستم دوباره لزشون usb driver میخواد که ایندفعه درایور جدید رو بهش بدید ببینید چه طور میشه !!!!!!!!!11
دوست گلم: حرف L از محذوفات زبان انگلیسی در بعضی جاهاست.. مثل کلمه و در کلمات فارسی خواندن "و" خونده نمیشه و در انگیسی هم مثل کلمه Talk (با تلفظ تاک)یا Walk (واک) این حرف L خونده نمیشه و تلفظ درستش واکمن هستش...
یا علی
و اگر ذوستمون این مورد رو رعایت کنه دیگه گوشیش روشن نمیشه......![]()
شرمنده . اشتباه شد . دیگه بیشتر از این خوار و خفیفمون نکن....![]()
نمیشه ه ه ه ...
از بس با این برنامه و درایور و اینا کلنجار رفتم دچار افسردگی شدم ...![]()
.
هیچ جوری نمیشه ...
Last edited by lonelinesspains; 18-04-2007 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)