تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 91 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من همون اول اوله بازي گير كردم بايد چيكار كنم ؟؟
    همونجا كه يه مرد پشت ميزه باهاش حرف ميزنم چي ميگه ؟؟ بايد چيكار كنم ؟؟
    پشت سرمم يه دره كه بستست !!!
    چیز عجیبی نیست، این مرحله یکی از سخت ترین مراحل بازیه و خیلی ها اینجا موندن و دیگه نتونستن بازی رو تموم کنن. من پیشنهاد می کنم که اصلاً به قسمت تنظیمات کیبورد بازی نرید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من همون اول اوله بازي گير كردم بايد چيكار كنم ؟؟
    همونجا كه يه مرد پشت ميزه باهاش حرف ميزنم چي ميگه ؟؟ بايد چيكار كنم ؟؟
    پشت سرمم يه دره كه بستست !!!
    دوست عزیز با کلید f با فروشنده صحبت کنید و با موس روی نوشته ها کلیک کنید تا به شما ماموریت بده ودر براتون باز بشه
    Last edited by khorh; 03-06-2007 at 14:40.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من باید طومار امضا کنیم که قسمت اول بازیو حذف کنن تا لا اقل از شر این سوال خز راحت شیم.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

به نظر من باید طومار امضا کنیم که قسمت اول بازیو حذف کنن تا لا اقل از شر این سوال خز راحت شیم.
    با نظرت موافقم ....
    اینایی که اول بازی فرتی گیر میکنن عجب آی کیویی دارنها

یه روز به یکی میگن که کار کردن با کامپیوتر رو بلدی ؟!
    میگه : آره بابا خدای کامپیوترم
    میگن : پس بلدی چجوری باید خاموش روشنش کرد ؟!
    میگه : گفتم خدای کامپیوترم ، ولی نه دیگه اینقدر

من تو کف موندم که اینهمه استعداد فعال و پتانسیل اینها چرا تاحالا کشف نشده بودش

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با نظرت موافقم ....
    اینایی که اول بازی فرتی گیر میکنن عجب آی کیویی دارنها

یه روز به یکی میگن که کار کردن با کامپیوتر رو بلدی ؟!
    میگه : آره بابا خدای کامپیوترم
    میگن : پس بلدی چجوری باید خاموش روشنش کرد ؟!
    میگه : گفتم خدای کامپیوترم ، ولی نه دیگه اینقدر

من تو کف موندم که اینهمه استعداد فعال و پتانسیل اینها چرا تاحالا کشف نشده بودش
    بهتره بجای مسخره کردن دیگران اونارو راهنمایی کنیم یه ضرب المثل قدیمی میگه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بهتره بجای مسخره کردن دیگران اونارو راهنمایی کنیم یه ضرب المثل قدیمی میگه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است!
    من با شما موافقم اما دوستان قبل از پرسیدن هر سوالی باید یه مقدار فکر بکنن یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

یه گیمر برای بازی کردن احتیاج داره که انگلیسی حالیش بشه
    صبور باشه
    به اعصابش مسلط باشه
    آی کیوش بالا باشه
    بخواد که از آی کیوش استفاده کنه
    و ... ... ...
    وقتی هم که میان تو تاپیک بازی حتما" زحمت بکشن و چند صفحه ای از پستها رو بخونن که شاید به جوابشون برسن .
    ... ... ...
    وقتی یک سری ها دوست ندارن که یه سری به تنظیمات کیبوردشون بزنن و حوصله ندارن جریان بازی رو بفهمن و انگلیسیشون هم خوب نیست و ... خب معلومه که شونصد تا پرسش دیگه هم میکنن ...
    کد اون دره چیه ؟! ....
    اون علامته چیه که گوشه تصویر هی میادش ؟....
    فلان جا گیر کردم ...
    راه خروجی کدومه ؟!...
    فشنگهام تموم شده ، چیکار کنم ؟! ....
    و ...
    صد تا پرسش الکی دیگه ، چرا ؟! چونکه نمیخوان مغزشونو بکار بندازن و از امکانات بازی استفاده کنن ... آخرش هم اینکه مسخره نمیکنم کسی رو ، بهشون متلک میگم که شاید مغزشونو بکار بندازن .

تنظیمات کیبورد رو که تو همه بازیها داریم ، پس اگه اول هر بازی یه سر بهش بزنیم میفهمیم که چی به چیه ، .... تمام بازیهای " شخص اول" هم که شبیه همه و تنظیماتشون هم خیلی شبیه همه ، فقط باید مغز رو بکار انداخت ...
    شما هم بجای اینکه تو روی من وایسی و جواب منو بدی برو به اونهایی که زورشون میادش برن و چند تا پست قبل تر رو بخونن بگو ، تا الان خود من کم کم 4 بار تو پست هام گفتم که این کلید " اف" برای اکشن استفاده میشه و چند بار دیگه هم بقیه دوستان گفتن ، ولی خب خیلی ها تنبل هستند دیگه !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه گیمر برای بازی کردن احتیاج داره که انگلیسی حالیش بشه
    صبور باشه
    به اعصابش مسلط باشه
    آی کیوش بالا باشه
    بخواد که از آی کیوش استفاده کنه
    و ... ... ...
    وقتی هم که میان تو تاپیک بازی حتما" زحمت بکشن و چند صفحه ای از پستها رو بخونن که شاید به جوابشون برسن .
    ... ... ...
    وقتی یک سری ها دوست ندارن که یه سری به تنظیمات کیبوردشون بزنن و حوصله ندارن جریان بازی رو بفهمن و انگلیسیشون هم خوب نیست و ... خب معلومه که شونصد تا پرسش دیگه هم میکنن ...
    کد اون دره چیه ؟! ....
    اون علامته چیه که گوشه تصویر هی میادش ؟....
    فلان جا گیر کردم ...
    راه خروجی کدومه ؟!...
    فشنگهام تموم شده ، چیکار کنم ؟! ....
    و ...
    صد تا پرسش الکی دیگه ، چرا ؟! چونکه نمیخوان مغزشونو بکار بندازن و از امکانات بازی استفاده کنن ... آخرش هم اینکه مسخره نمیکنم کسی رو ، بهشون متلک میگم که شاید مغزشونو بکار بندازن .

تنظیمات کیبورد رو که تو همه بازیها داریم ، پس اگه اول هر بازی یه سر بهش بزنیم میفهمیم که چی به چیه ، .... تمام بازیهای " شخص اول" هم که شبیه همه و تنظیماتشون هم خیلی شبیه همه ، فقط باید مغز رو بکار انداخت ...
    شما هم بجای اینکه تو روی من وایسی و جواب منو بدی برو به اونهایی که زورشون میادش برن و چند تا پست قبل تر رو بخونن بگو ، تا الان خود من کم کم 4 بار تو پست هام گفتم که این کلید " اف" برای اکشن استفاده میشه و چند بار دیگه هم بقیه دوستان گفتن ، ولی خب خیلی ها تنبل هستند دیگه !!!
    آخه قربون شکلت من کی باشم که بخوام تو روی شما یا کسی دیگه ای وایستم شما درست میگید ولی خوب بازهم دلیل نمیشه اینطوری جوابشون بدیم که دیگه سراغ تاپیک نیان بجای 10 خط متلک زدن تو 1 خط جوابشون بدیم بهتره
    از دست من هم ناراحت نشو باشه
    شما هم دوست عزیز لطف کنید اول صفحات قبل را مطالعه بکنید اگر به جوابتون نرسیدت بعد سئوال کنید منظورم شخص خاصی نیست ولی بعضی ها عادت کردن همچی رو آماده و بدون زحمت بدست بیارند.
    Last edited by khorh; 04-06-2007 at 13:55.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عیب نداره حالا از این به بعد بچه ها سعی کنن یه گشتی تو پستا بزنن بعد سوال کنن.
    ما واسه این گیر دادیم که حداقل این سوال 5 بار پرسیده شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

آخه قربون شکلت من کی باشم که بخوام تو روی شما یا کسی دیگه ای وایستم شما درست میگید ولی خوب بازهم دلیل نمیشه اینطوری جوابشون بدیم که دیگه سراغ تاپیک نیان بجای 10 خط متلک زدن تو 1 خط جوابشون بدیم بهتره
    از دست من هم ناراحت نشو باشه
    دوست گرامی از من بدل نگیر ، یه خورده اونشب زیادی تندی کردم ، از دست شما ناراحت نشدم ، بهر حال

شما هم دوست عزیز لطف کنید اول صفحات قبل را مطالعه بکنید اگر به جوابتون نرسیدت بعد سئوال کنید منظورم شخص خاصی نیست ولی بعضی ها عادت کردن همچی رو آماده و بدون زحمت بدست بیارند.
    خب حرف منهم همینه که شما گفتین ، فرقش اینه که من یخورده بهش پر و بال دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •