خوش به حالتون ،من که بابام نمی ذاره بخرم![]()
بچه ها جایی آشنا ندارید که بتونم قــــــــــــسطی بخرم
خوش به حالتون ،من که بابام نمی ذاره بخرم![]()
بچه ها جایی آشنا ندارید که بتونم قــــــــــــسطی بخرم
x360 core : 330 T
Hard Disk 20G : 96 T
باید با این دوربین از خودت عکس بگیری و جای چهره شخصیت بازی بزاری
برای هر بازی هم نمیتونی مثلا برای بازی Rainbow Six : Vegas میتونی
قیمتش هم فکر کنم حدود 30 تومان باشه
اگه موزیک های خود هارد را میخوای بریزی به دلیل کپی رایت نمیشهنوشته شده توسط mohsen-zero
من نمی توانم با منوی اکس باکس کار کنم لطفلا میشه راهنمایم کنیم.
من نمیتونم موزیک داخل میمورییم بریزم اگر میشه بهم یاد بدید یا برام بنویسید
درست متوجه منظورت نشدم
یکم واضح تر سوالت را بیان کن
موفق باشید![]()
سختی یا آسونی بازی کردن با دسته بستگی به خود گیمر داره که حرفه ای باشد یا مبتدیمن هم مثل شما فکر میکردم تا 2 هفته پیش میخواستم یه pc برا برادرم بگیرم که باهاش بازی کنه ولی گفت یه 360 میخوام الان بعضی وقتا که بازی میکنم اونطور که با pc حال میکردم 360 همچین حالی بهم نداد البته نمیگم بده چون من با دسته یکم سخت بود بازی کردن برای من چون من هم خیلی وقته که با کیبورد و ماوس بازی میکردم
اما pcبازها هم میتونند با خرید یه لوازم جانبی به نام XFPS 360 با موس و کیبورد بازی کننند و دیگر هیچ مشکلی نداشته باشند![]()
مموری هم 64 مگابایتش 37 تومان هست![]()
که به توصیه من اگر هارد دیسک 20 گیگابایت با قیمت 95 بخرید خیلی خیلی بهتره
موفق باشید![]()
اگر میشه لطفلا بهم بگین که چطوری میشه با اکس باکس 360 رفت اینتر نت و چطوری میشه صوتی یا شعر داخل میموری ریخت
چه قیمته این موس و کیبورد؟
با موس وكيبورد كامپيوتر خودتون.![]()
امکانش هست؟
با سلام به دوستان,
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من hd tv 1080p با پورت hdmi دارم و میخوام بهترین تصویر رو از 360 داشته باشم باید elite رو بگیرم؟ با درایور samsung هست؟ کپی خور میشه؟ به نظرتون تا کی افت قیمتیشو میکنه؟ صبر کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنین
mamooli bekhar alit faghat rangesh siahe
va 120 gb hard dare
mamooli 20 vali age hard mohem barat nist mamooli bekhar ke copy khore
shayad to elit biyan dastkari konan copy khor nashe
گفتم که باید XFPS 360 بگیرید و موس و کیبورد رو به XFPS 360 وصل کنید و حالشو ببرید![]()
کیفیت بازیها به مدل کنسول نیست و کیفیت همه مدلها یکی هست و به تلوزیون شما بستگی دارد که HD-TV باشد یا SD-TV یا شما میتوانید برای خرج کمتر یه مانیتور LCD بگیریدبا سلام به دوستان,
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من hd tv 1080p با پورت hdmi دارم و میخوام بهترین تصویر رو از 360 داشته باشم باید elite رو بگیرم؟ با درایور samsung هست؟ کپی خور میشه؟ به نظرتون تا کی افت قیمتیشو میکنه؟ صبر کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
Elite هم زیاد به صرفه نیست اما خیالتو راحت می کنه که منفجر نشه!
اون هم فکر کنم با دو درایو عرضه بشه (فکر کنم ، اطلاعات زیادی در مورد این مدل ندارم)
این مدل ایلایت هم کپی خور شده
افت قیمت اصلا معلوم نیست کی میشه اما حداقل یک ماه دیگر شاید این اتفاق رخ بدهد چرا که Wii ارزان هست سونی هم تصمیم گرفته ps3 رو ارزون تر کنه اون وقت باید مایکروسافت هم وارد عمل بشه
صبر کنی بهتره چون الان بازیه جدیدی هم نیومده و اگر ارزان بشه و تو قبلش خریده باشی خیلی افسوس می خوری
موفق باشی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)