تقریبا از تمام سایتهایی که به صورت فلش فیلم پخش میکنه میشه فیلم دانلود کرد , به هیچ نرم افزار خاصی هم احتیاج نداره ( حین دانلود نه ولی برای تبدیل چرا ) . روشش یه ذره مفصله که تو بحث تاپیک هم نیست .
تقریبا از تمام سایتهایی که به صورت فلش فیلم پخش میکنه میشه فیلم دانلود کرد , به هیچ نرم افزار خاصی هم احتیاج نداره ( حین دانلود نه ولی برای تبدیل چرا ) . روشش یه ذره مفصله که تو بحث تاپیک هم نیست .
دیگه کم مونده سامسونگ 2 میلی متریش رو تولید کنه![]()
شهاب پس چی شد ؟؟؟؟ اگه میتونی برای اف 700 رو بزار
لینک رو بذار من دانلود میکنم ( از هر سایتی بود فرقی نمیکنه )
حتی جی اس ان آرنا ؟؟؟؟!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه از این سایت که نمیشه دانلود کرد.
مگه بتونی بری توی کل تمپروریت رو بگردی!!!!
دیگه وارد جزئیاتش نشید , هر کی بخواد براش توضیح میدم چطوری میشه .
کل تمپروری رو که زیر رو رو کنی فقط یه فایل با پسوند tmp میتونی پیدا کنی که به مفت نمیارزه . نه میشه کپی کرد , نه تبدیل کرد , نه اینکه مستقیم بدون تبدیل استفاده کرد . خلاصه اصلا به درد نمیخوره .
Last edited by CD-RW; 07-07-2007 at 10:09.
پس چی گفتی که لینک بدید تا دانلود کنم. از هر سایتی هم که بود فرقی نداره ؟؟؟؟!!!
این هم لینک برای دانلود , برید حالشو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با کیفیت بالا ) با حجم 27387 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با کیفیت پایین ) با حجم 12655 کیلوبایت
خلاصه شرمنده یه ذره دیر شد , به خاطر اینه که باید هم حجم فایل رو کم میکردم هم کیفیت حفظ میشد .
در ضمن چون حجمش خیلی زیاد بود مجبور شدم به 3GP تبدیل کنم , امیدوارم همه گوشی ها بتونن نشون بدن .
ولی هر کس اصل فایل رو میخواد باید صبر کنه یه خط سرعت بالا تر گیرم بیاد .
همون رو هم که گذاشتی ممنون .فقط دانلود نشد . توی سایت 4share میزاشتی خیلی بهتر بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)