تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 106 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .
    ببین بگذار اول درباره ی چیزی که مطمعنم بگم و اون اینکه...طرف ببخشیدا چرت محض گفته...سریال اصل به هیچ عنوان سریالش نمی پره..مگه اینکه کسی از قصد با باکس چنجش کنه...

نمی دونم چرا همچین حرفی بهت زده؟
    چند تا سوالمو جواب بده:
    گوشیت گارانتی داره؟چه گارانتی؟ایا مغازه ایی که بردی همون جایی بود که ازش گوشیتو خریدی؟
    اگه گارانتی داره...اونجا که رفتی نمایندگیه اون گارانتی بود؟

چیزی که به نظرم می رسیه اینه که..گوشیت چنج شده بوده و به نام اصل بهت دادن...اما حرفهای این طرف واسم عجیباه..چرا راستش رو نگفته
    جواب سوالامو بده بهتر بشه نظر داد
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

lotfan dar mored tamirat goshiha bishtar matlab roye site bezarid ! tank .....u !!!! h
    چشم...سعی می کنم..مطلب در این باره نوشتن کمی سخت تره...اما بازم چشم
    فقط زحمت بکش...پستت رو ویرایش کن...همهی پست اول صفحه رو که نباید اینجوری نقل قول کنی...هم چهره ی خوبی نداره..هم اینکه بارگذاری صفحه رو به تاخیر می اندازه
    در ضمن لطفا فارسی.....
    مرسی
    شاد باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

QVGA Quarter (Video Graphics Array
    اندازه صفحه ی ۲۴۰*۳۲۰ پیکسلی که اندازه آن یک چهارم سایز ۴۸۰*۶۴۰ می باشد . در کل می توان گفت که گوشی های تلفن همراه با تفکیک بالای تصویر از این استاندارد در صفحه نمایشگر های خود بهره می برند ، یعنی سایز صفحه نمایشگر آن ها ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد .
    این واژه در مورد ابعاد عکس دوربین تلفن همراه نیز به کار می رود یعنی اگر دوربین یک گوشی تلفن همراه QVGA باشد ، اندازه عکس آن ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد

سایت افتاب

شاد باشید دوستان من
    ايول عزيزم اينو خوب اومدي ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .
    اين دوست عزيز گرامي كه در قسمت گارانتي صادقانه فعالين ميكنند شكر ميل فرمودن .mldne جان از طرف من با پشت دست با هر چهار تا انگشت بزنيد توي دهن اين دوست عزيز گراميمون .
    Last edited by nakhordemast; 07-05-2007 at 00:12.

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

14 سلام بهنام

میخواستم ببینم که کی وقت داری،تو بنویس کی میتونی بیایی.
    یک سوال دیگه هم داشتم اون یارو گو شیم رو با باکس فلش کرد،ایا سریالش پریده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میخواستم ببینم که کی وقت داری،تو بنویس کی میتونی بیایی.
    یک سوال دیگه هم داشتم اون یارو گو شیم رو با باکس فلش کرد،ایا سریالش پریده؟
    لطفا این صحبت ها رو دیگه با پیغام خصوصی دنبال کنید..نه تو تاپیک
    خوب یعنی خودت نمی دونی پریده یا نه؟اگخ پریده باشه که الان تو شبکه فعال نیستی
    احتمالا اون موقع که گوشی دستش بوده...چون چنج بوده سریالش پریده...بعد دوباره یه سریال دیگه بهش داده تا بیاد تو شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گارانتي داره گارانتي پارس تل بعدم جايي كه بردم نمايندگي گارانتي گوشي بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بعد من نمي فهمم مگه گوشي فلش مي شه سريالش تغيير نمي كنه من تو سايت سوني با سريال گوشي رجيستر كردم پذيرفت . راه ديگه اي نداره بفهمم اصل است يا نه آخه مگه نمي گن موقع خريد چك كنيد من كه چك كردم سه تا سريال يكي بود پس ديگه چه جوري يعني هيچ راه معتبري نيست كه آدم ببينه كلاه سرش رفته يا نه حتماً بعد از خريد يا با آپديت كردن مشخص مي شود ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بعد من نمي فهمم مگه گوشي فلش مي شه سريالش تغيير نمي كنه من تو سايت سوني با سريال گوشي رجيستر كردم پذيرفت . راه ديگه اي نداره بفهمم اصل است يا نه آخه مگه نمي گن موقع خريد چك كنيد من كه چك كردم سه تا سريال يكي بود پس ديگه چه جوري يعني هيچ راه معتبري نيست كه آدم ببينه كلاه سرش رفته يا نه حتماً بعد از خريد يا با آپديت كردن مشخص مي شود ؟
    ببین اگه اصل باشه...امکان نداره عوض شه...مگه اینکه از عمد با باکس...سریالشو عوض کنن..این کارم زمانی انجام میدن که...گوشی قاچاق هست و تو شبکه فعال نیست...سریال چنج می کنن تا فعال شه
    اره دیگه به هیچ وجه به چک کردن 3 سریال نمی شه بسنده کرد....لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که سریال اصل به نظر برسه
    خوب واسه همین پرسیده بودم دیگه..معلوم شد دیگه...با گفتن این حرف نخواسته بفهمی که بهت همون اول سریال چنج داده و کلی روش خورده...به هر حال اصل و قاچاق 50 تومنی فرقشون هست دیگه
    اگه بهت چیز دیگه ایی می گفت خودش لو می رفته و ...
    واسه همین چرت گفته تا کلاهبرداری اولی شو درست کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین اگه اصل باشه...امکان نداره عوض شه...مگه اینکه از عمد با باکس...سریالشو عوض کنن..این کارم زمانی انجام میدن که...گوشی قاچاق هست و تو شبکه فعال نیست...سریال چنج می کنن تا فعال شه
    اره دیگه به هیچ وجه به چک کردن 3 سریال نمی شه بسنده کرد....لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که سریال اصل به نظر برسه
    خوب واسه همین پرسیده بودم دیگه..معلوم شد دیگه...با گفتن این حرف نخواسته بفهمی که بهت همون اول سریال چنج داده و کلی روش خورده...به هر حال اصل و قاچاق 50 تومنی فرقشون هست دیگه
    اگه بهت چیز دیگه ایی می گفت خودش لو می رفته و ...
    واسه همین چرت گفته تا کلاهبرداری اولی شو درست کنه
    100 درصد
    __________________________________________________ ______________________

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •