تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 34 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باسلام
    باتشکر ازدوست عزیز استاکس نت سول دیگر من درخصوص عوارض اولیه ویروس است
    1 - با توجه به اینکه درهمه منابع ذکر شده که علائم اولیه ویروس شبیهه سرما خوردگی است، ایا ویروس بیماری سرما خوردگی ایجاد می کند ویا فقط علائم اولیه آن بابیماری سرما خوردگی یکی است ، وایا آبریزش بینی وگرفتگی بینی که ازعلائم خاص سرما خوردگی است امکان بروزش درهنگام آلودگی به ویروس HIV وجوددارد ؟
    2 - آیا گلو نیز همانند سرما خوردگی چرک می کند ویا فقط درد خواهد داشت؟
    3 - منبع تغذیه ویروس HIV آیا خون است ویا ازسایر مایعات بدن نیز تغذیه می کند؟
    4 - درتاپیک ها خواندم که درشرایط آزمایشگاهی ویا درخون مرطوب ویروس می تواند تا مدت زمان محدودی زنده بماند. آیا فقط همراه با خون شرایط موقت زندگی برای ویروس وجود دارد یاباسایر ترشحات بدنی نیز ویروس می تواند بطور موقت درخارج ازبدن حتی برای چند ساعت زنده بماند؟
    5- ویروس فوق ایا دراثر تماس با هوا ونور درخارج ازبدن نمی تواند زندگی کند ویا به شرایط محیطی خاص داخل بدن وابسته است وآیا درمحیط های خارج ازبدن امامرطوب وبدون نور وهوا (که بخشی ازمشخصات داخل بدن است )می تواند زنده بماند
    Last edited by mosa_kei; 28-03-2012 at 07:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

علایمش تقربیا مثل آنفلانزاست اما توجه داشته باشین گاهی اوقات ورود ویروس ایدز به بدن هیچ علامتی نداره و شخص تا مدتها متوجه نمیشه
    منبع تغذیه اچ آی وی گلبولهای سفید هست
    شما بهتره 6 ماه دیگه یه تست آنتی بادی بدین و اگه خیلی عجله دارین 2 هفته بعد از رفتار پرخطرتون یه تست P24 بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باتشکر ازدوست متعهد سایت ، استاکس نت
    لازم به توضیح است که پرخطرترین رفتاری که من درزندگیم داشتم استفاده ازدستگاه تست خون وشک به سوزن های آن است البته هرچند که شک بیش ازاندازه نیز خود رفتار پرخطری است .
    نگرانی شدید من انتقال ویروس از طرق دیگر به غیر ازروابط جنسی ویا استفاده ازسرنگ مشترک می باشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

خوب ضرر نداره یه تست بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام دو ماه پیش یک رابطه جنسی داشتم که از کاندوم استفاده کردم ولی با اون خانم که احتمال میدم به ایدز مبتلا باشه یعنی مطمئن نیستم ایدز داشته باشه لب گرفتم و حتی واسه 10 ثانیه الت تناسلی ایشون رو خورم بعد از اون رابطه 6 هفته بعد یعنی حدود 50 روز بعد یک گلو در د گرفتم که یک روز بعد به ابریزش بینی تبدیل شد ولی تب و اسهال و استفراق نداشتم یعنی بیماری شدیدی نبود ! در ضمن من در بچگی لوزه ام رو بیرون اوردم میخواستم بدونم من که لوزه ندارم بازم زیر گلوم متورم میشه یا نه چون مال من متورم نشد احتمال اینکه من به بیماری ایدز مبتلا شده باشم چقدره و اینکه بعد 4 روز اون گلو درد و ابریزش بینی با خوردن دارو بهبود پیدا و کرد والان که 10 روز میگذره هم هیچ نشانه ای از گلو درد و یا جوش پوستی ندارم ممنون میشم بگین در صد اینکه من به ایدز مبتلا شده باشم چقدر هستش ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام دو ماه پیش یک رابطه جنسی داشتم که از کاندوم استفاده کردم ولی با اون خانم که احتمال میدم به ایدز مبتلا باشه یعنی مطمئن نیستم ایدز داشته باشه لب گرفتم و حتی واسه 10 ثانیه الت تناسلی ایشون رو خورم بعد از اون رابطه 6 هفته بعد یعنی حدود 50 روز بعد یک گلو در د گرفتم که یک روز بعد به ابریزش بینی تبدیل شد ولی تب و اسهال و استفراق نداشتم یعنی بیماری شدیدی نبود ! در ضمن من در بچگی لوزه ام رو بیرون اوردم میخواستم بدونم من که لوزه ندارم بازم زیر گلوم متورم میشه یا نه چون مال من متورم نشد احتمال اینکه من به بیماری ایدز مبتلا شده باشم چقدره و اینکه بعد 4 روز اون گلو درد و ابریزش بینی با خوردن دارو بهبود پیدا و کرد والان که 10 روز میگذره هم هیچ نشانه ای از گلو درد و یا جوش پوستی ندارم ممنون میشم بگین در صد اینکه من به ایدز مبتلا شده باشم چقدر هستش ممنون
    شما چطور احتمال میدی طرف ایدز داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شما چطور احتمال میدی طرف ایدز داره؟
    خوب اون یه زن هرزه بود و از اونایی که با مرد های زیادی رابطه جنسی دارن دوما بخاطر این بیماری چند روز به شک افتادم که شاید طرف ایدز داشته و به من انتقال پیدا کرده درضمن اولین تماس جنسی من بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب اون یه زن هرزه بود و از اونایی که با مرد های زیادی رابطه جنسی دارن دوما بخاطر این بیماری چند روز به شک افتادم که شاید طرف ایدز داشته و به من انتقال پیدا کرده درضمن اولین تماس جنسی من بود
    بلاخره هر کاری روشی داره
    شما هم صبر کن تا دکتر به سایت بیاد و کمک شما کند وراهنمایی لازم.

سعی نکن زیاد به خودت استرس وارد کنی. در دراز مدت باعث مشکلات روحی و وسواس در شما میشه.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان نمیشه احتمالی را ذکر کرد . تنها راه انجام آزمایش برای رسیدن به تشخیص می باشد .
    ولی نهایتا با اوصافی که شما می فرمایید احتمال بسیار پایین می باشد

10. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان نمیشه احتمالی را ذکر کرد . تنها راه انجام آزمایش برای رسیدن به تشخیص می باشد .
    ولی نهایتا با اوصافی که شما می فرمایید احتمال بسیار پایین می باشد
    من فقط چند ثانیه اول رابطه فقط 10 ثانیه الت رو خوردم و در حین رابطه هم نهایت 10 ثانیه در تموم مدت هم از کاندوم استفاده کردم من بعد از 50 روز گلو درد گرفتم که بعد از یک روز گلوم خوب شد و ابریزش بینی داشتم که اونم طولی نکشید بعدشم فقط راه بینیم یه دو روزی بسته بود اسهال سرفه استفراق برفک دهانی هم نداشم لوزه هم که میگم بیرون اوردم نمی دونم اگه لوزه رو بیرون بیارن بازم غدد لنفافی زیر گردن بزرگ میشه با نه ولی واسه من بزرگ نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •