سلام
miro هم جالب و قوی هست و ادعاش اینه که هر فرمتی رو باز می کنه ! تا حالا هم اینطوری بوده و من هر چی رو بهش دادم با بهترین کیفیت پخش کرده !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
miro هم جالب و قوی هست و ادعاش اینه که هر فرمتی رو باز می کنه ! تا حالا هم اینطوری بوده و من هر چی رو بهش دادم با بهترین کیفیت پخش کرده !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین فایل سورس خوبه
تغییرش نده
کارهای دیگه رو انجام بده
وووواااااااااا
بیاضی جان تو هنوز هستی داداش...
بابا خیلی دلمون واست تنگیده . .. کجائی بابا
اون سایت روهم خوندم ودستوراتش روکه انجام دادم وارد vi شد بعدش هم چون گفته بودید اون ادرسهاروننویسید ننوشتم
احتیاج نیست دیگه کاری انجام بدید
فقط
su
apt-get update
بعد برنامه سیناپتیک رو باز کنید و هر برنامه ای رو که خواستید نصب کنید فقط با تیکشو بزارید و apply رو بزنید (قبلش به اینترنت وصل باشید)
سلام مجدد
دستور رو که زدم کلی لیست بازشد وشروع کرد به چک کردن وبعد یه ستاره تو ی پانل به وجود اومد بازش که کردم لیستی از برنامه های قابل اپدیت شدن روبهم داد ولی هیچ کدومش شبیه سپانتیک نبود وهیچ جایی از منوها این سیناپتیک روندیدم.....
سلام پارمیس برای کار با سیناپتیک برو به منوی سیستم بعد administration بعد synaptic
رو میبینی
مرسی
این همون add -emove خودمون بود ولی یه مشکل دیگه
برای خوندن فیلم های با فرمت dat کدوم یک ازبسته ها روباید نصب کنم؟؟؟
ffmpeg
.................
پارمیس شما برای گرفتم برنامه MPLAYER به همراه کدک ها از اینترنت هم میتونی بگیری به صورت apt-get. من با apt-get اشنایی ندارم ولی فکر کنم اینطوری باید باشه:
apt-get install gsmplayer
یا
apt-get gsmplayer
با این کار هم خود برنامه هم کدک ها نصب میشن خود به خود. لا اقل در yum که اینطوری هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)