عکسی که برای خدمت لازمه باید چطوری باشه؟
من در آموزشی عکس 3*4 گرفتم ( با اتیکت مرکز آموزش و بدون درجه ) این عکس رو قبول میکنن؟
عکسی که برای خدمت لازمه باید چطوری باشه؟
من در آموزشی عکس 3*4 گرفتم ( با اتیکت مرکز آموزش و بدون درجه ) این عکس رو قبول میکنن؟
سلام دوستان
کسی درمورده تلو در پادگان 01 اطلاعات داره ؟؟
16ام میریم تلو .. چی لازمه ؟؟ چقدر میمونیم ؟؟ چه کارایی انجام میدیم؟؟
ممنون میشم جواب بدید
ج بدین دااا![]()
سلام اخوی
ممنون از راهنماییت.
بنده مدرک لیسانس دارم .
فقط مشکلی که هست من در کودکی حدود 5سالگی عمل کردم و مدرکی برای اینکه من این مشکل راداشتم ندارم ، باید باز به بیمارستانی ک من را عمل کرد مراجعه کنم؟
بعد درجه باید عکس جدید با درجه همراه با رسته و... بگیرین.
پرونده پزشکی احتمالا در بیمارستان موجود باشه، اگه جواب سربالا دادن میتونی یه پول چایی و... بدی که بین پرونده های قدیمی بگردن.
بايد عكس جديد با درجه اى كه در امريه ذكر شده بگيريد
تلو دو تا سه روز خواهيد بود ، بهتون ميگن چه چيزى لارمه كه به همراه داشته باشيد سعى كنيد البسه گرم و تنقلات به همراه داشته باشيد.
در كميسيون اگر لازمه باشه عكسى يا ازمايشى انجام بشه شما را به بيمارستان ناجا معرفى مى كنند به عبارتى به مداركى كه شما همراه داسته باشيد توجه زيادي نمى كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بازديد كننده هميشه هست و منحصر اموزشى نيست و حتى بعد از تقسيم در يگان نيز بازديد كننده خواهد امد بعضى وقت ها با اعلام قبلى و گاهى سرزده اما نكته مهم اينه كه هميشه چه در اموزشى و چه يگان گوشزد مى كنند كه يك سرى موارد رو از. جمله استحقاقى ميزان حقوق سلسله فرماندهى رو بايد بدانيد و در اموزشى نيز موارد رو كه اموزش مى دهند نيز مهمه ، اگر بازديد كننده سوالى از سربازى بپرسد و ان را نداند از ديد بازديد كننده كوتاهى از فرمانده و سرگروهبان يگان است اما از ديد فرمانده يگان مشكل از طرف سربازه و ان را تنبيه و توبيخ مى كنند
2*3 باید باشه یا 3*4 ؟
دفترچه مرخصی یه سرباز رو دیدم عکس 2*3 چسبونده بود
٤*٣ ، در پادگان ها عكاسى هست كه مى تونيد در انجا عكس رو تهيه كنيد
عکس رو حتما باید در پادگان گرفت ؟؟؟؟
یا بعد از اتمام آموزشی مهلت بین معرفی به یگان هم میشه گرفت در جایی دیگر ؟
این عکس برای معرفی به یگان لازمه ؟ و حتما باید دوره آموزشی تحویل داده بشه ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)