بچه ها من چند وقتیه شبها دقیقا سر ساعت 1 چیز پی ان ام قطع میشه و دیگه هم وصل نمیشه تا صبح...مشکل از چی می تونه باشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها من چند وقتیه شبها دقیقا سر ساعت 1 چیز پی ان ام قطع میشه و دیگه هم وصل نمیشه تا صبح...مشکل از چی می تونه باشه؟
اگر کسی به این تاپیک سر زده برای دونستن کیفیت اینترنت شاتل من راستش از کیفیت اکو بی خبرم اما سرویس آرت شون از سر ساعت 1 شب دقیقا یک اینترنت دایل آپله من با یک دوست دیگه هم مرکز مخابراتیش با من فرق داره وایشون هم اتفاقا سرویس آرت رو داره چک کردم اونم دقیقا همین مشکل رو داره که با توجه به پول زیاد برق اصلا روشن گذاشتن کامپیوتر با یه همچنین سرعتی پول هدر دادن محضه چه برسه هزینه سنگین اشتراک سرویس آرت.
کاش منطقه ما شرکت دیگه ای هم سرویس میداد راحت می شدیم.پشتیبانی هم که طفلک ها جوابی ندارن
اقا قرار بذاریم همه بچه های مشهد پاشیم بریم سعدی - پارس گستر - شاتل ، اونجا خیلی محترمانه اعتراض کنیم و اگه قبول نکردن همگی سرویس هامون رو باطل کنیم .
چرا الان که غرفه دارن نریم نمایشگاه که هم آبروشون بره هم مردم بیچاره بفمن از کی میخوان سرویس یگیرین.
الان دقیقا شب 15 میه که دانلودم روی 6 فیکس شده،چقدر بدبخت شدیم از هر چند شب یک شب سرعت خوبه تازه اگه همون شب هم دانلود کنی تا چند وقت محدود میشی.
از طرف خود شاتل بسته می شه و چیز جدیدی نیست
چون از این راه می شد تمام محدودیت هایی که شاتل گذاشته که دانلود نکنیم رو دور بزنی
چه جالب...من اکو 128 دارم...سرعتم الان رو 60 فیکس شد.کاش هیچ وقت کم نمیشد....
فک کنم منطقه ما چند روز اوضاش خوب بمونه
شبای قبل که از 10 الی 15 بالاتر نمیرفت و خیلی شاهکار میکرد می رسید به 30...40![]()
مال منم همینطور. شما کجایی؟ من مشهدم
سلام
من فرشچی ام سرعتم هم روی 30 تا حداکثر40
128 اکو با 256 خیلی متفاوته از چه لحاظ ؟؟
مرسی
من تقریباً از کاربرای قدیمی شاتل محسوب میشم که تا جایی که من یادمه این شرکت هر چند وقت یکبار میاد و یه سری محدودیت ایجاد میکنه یعنی کارشه نمیتونه چند ماه یه سرویس درست حسابی بده ...
در ضمن اون کسایی که از شهرستان هستند بد نیس بدونن مقر شاتل توی استانا هیچ کارس هر اقدامی که به وجود میاد از بالا یعنی تهران میاد نه جای دیگه ای !!!
فقط یه سوالی که داشتم اینه که آیا بقیه شرکت های ADSL هم مثل Shatel هر روز یه محدودیت جدید میزاره و کاربراشو Limit میکنه اگه کسی مطلع هست لطفاً بگه ....
تایید میشه. چند روزیه که اینطوری شده.
DC و Time out هم دوباره زیاد شده و فایل هات قابلیت resume نداشته باشن عمرا دانلود نمیشن.
من الان با چیز پی ان دارم با 60 تا میگیرم (آرت 1) بدون اون با 21 میگیره
هم اکنون 354 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 354 مهمان)