مزیت نداره، همونه فقط محدود شده به وصل شدن به ایرانسل، مگه قفلشو باز کنی
مزیت نداره، همونه فقط محدود شده به وصل شدن به ایرانسل، مگه قفلشو باز کنی
سلام دوست گرامی
گوشی سامسونگ مدل Galaxy A5 2016 SM رو از نزدیک دیدم که اینترنت 4g+ داشت
سرعت دانلود دیشب من برای دومین روز پیاپی اومد زیر 1 مگ - حدود 800 کیلوبایت !!! ممنون 4جی !
یه بسته کم حجم بگیر ببین توی روز هم سرعتت پایینه یا نه
من تعجب ميكنم از دوستان من تو كرج مهرشهر هستم سرعتم از دو سال پيش حدود ٤٠ تا بوده وهيچ فرقي نكرده نه بيشتر شده نه كمتر و دانلودم با سرعت حدود ٥ مگابايت در ثانيه است گاهي به زير ٤ هم ميره ولي هميشگي نيست در ضمن روز و شب هم فرقي نميكنه
تعجب نداره. سرعت 4g حتی منطقه به منطقه - خونه به خونه فرق میکنه . اون کاربر از شیرازه پس کاملا واضحه که وضعیت با شهر دیگه ای مثلا کرج قابل مقایسه نیست .
متاسفانه اصلا ایرانسل پیگیر پهنای باند دکل ها نیست فقط دکل رو نصب میکنه حالا چه اون مناطق 10 نفر جمعیت داشته باشه چه 1000 نفر ! ( به خاطر همینه پوشش از همه اپراتور ها بیشتر در حال حاضر ، بعدا صداشون در میاد از بس همینجوری دکل زدن - تو یکی از مناطق به فاصله هر 70 متر یک دکل زدن 3 دکل بقل هم ! سرعت هر کدومش حدود 10 مگابایت بود در 24 ساعت )
شانستون هست که منطقه شما کمتر از نت استفاده می کنن اینجا سرعت یکدفعه میره روی 2 بعد میره روی 500 کیلوبایت ولی میانگین همون 800 تا هست چندبار بهشون اطلاع دادم هیچ اتفاقی نیافتاد
خونه به خونه هم ما راضی هستیم الان در منطقه ما متری سرعت و ثبات نت فرق میکنه از بس لوازم استفاده شده در دکل ها کیفیت خوبی دارن !
بله منطقه ما کلا پهنای باندش خیلی کمه توی روز حدود 1.5 هست
قبلا در روز حدود 4 مگابایت بود در شب بین 3 تا 3.5 مگابایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)