من رفتم نظام وظیفه ی شهرستانون از اونجا پرسیدم .
من رفتم نظام وظیفه ی شهرستانون از اونجا پرسیدم .
پس من واقعا استرس این امتحانو نداشته باشم ؟ یعنی تنبیهی چیزی نداره؟ کشکه؟
والا من واسه کنکور امتحان دادم انقدر استرس نداشتم که واسه این لعنتی دارم.
همش کشکه! خیالت راحت راحت باشه. من آموزشی 02 ارتش بودم، اونجا بعضی از گروهانا در طول مدت آموزشی امتحان میگرفتن و هرکی نمرش کم بود بهش مرخصی آخر هفته نمیدادن و اینم سخت گیری فرمانده گروهانشون بود چون بعضی از گروهانا اصلا امتحان نمیگرفتن و بعضیا هم خیلی راحت از کنار امتحان میگذشتن. امتحان آخری هم دقیقا فرمالیته هست و تاثیر خاصی واسه خود شما نداره، شاید واسه خود پادگان داشته باشه ولی واسه تقسیم سرباز تاثیری نداره. انقدم اینا میگن مهمه و تهدید میکنن واسه اینه که همینطوری میگن مهمه هیچکی نمیخونه وای به حال روزی که سرباز رو برای خوندن به حال خودش بزارن!!
سلام
هرچه سریعتر هرجایی که فکر میکنی خوبه و میتونی برو پذیرش بگیر و از بند پ استفاده کن!، منم مازاد بودم روز اعزام از ساعت 7 صبح تا 1:30 منتظر موندم آخرش افتادم مشگین شهر نیروی انتظامی
سلام دوستان.این بازدیدکننده که هی هی میگن میاد.اصلا میاد؟از همه میپرسه یا فقط گروه نمایشمون؟
از اون درسایی که گفته شده هم میپرسه؟عجب شیر
Last edited by mojtaba_1993; 30-03-2015 at 16:03.
سلام به همه دوستان
یه قابلیتی داره تاپیک ها ، که میشه تاپیک رو بر اساس نام کاربری جستجو کنی و پست های خودت ( یا یه کاربر مشخص ) رو توی اون تاپیک ببینی .
من الان این تاپیک سربازی رو براساس نام کاربری خودم جستجو کردم ، و کلی خاطره برام زنده شد !!!
من اعزامی اردیبهشت 90 بودم . آموزشی 01 تهران . دوره کد توپخانه اصفهان . یگان 55 هوابرد شیراز .
فقط یه نصیحت . سخت نگیرید و سعی کنید بهتون خوش بگذره .
همین
سلام دوست عزیز
منم 01 هستم و اسفند 93 هم اعزام شدم
میخواستم بپرسم تقسیمات 01 به چه صورته؟ منی که هیچ شرایط خاصی ندارم و پارتی هم ندارم چقدر احتمال داره شهر خودم (تهران) بیفتم. اصلا عاقبت خوبی در انتظارم هست؟
رشتم مکانیکه و احتمال دوره کد خوردنم هم زیاده
سلام
من 1-2 اعزامم. اموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش پادگان 01 تهران. امکان داره کسی که اموزشی تو نیرو زمینی بوده موقع تقسیم بندازنش نیرو دریایی؟ یا اینکه تا اخر خدمتش باید تو نیرو زمینی بمونه؟من تک پسر هستم و اینطور که من شنیدم تک پسرا رو بعد اموزشی شهر خودشون میندازن ولی رشت نیرو زمینی نداره بجاش نیرو دریایی داره. واسه همین کلی استرس دارم، لطفا اگه کسی اطلاع داره جواب بده.
سلام دوستان
من بعد عید باید برم دنبال کارای خدمت که بریم شرشو کم کنیم ، من بخاطر جثه بدینم که لاغرم فکر کنم جز لاغری مفرط باشه ، نمیتونم فعالیت زیاد انجام بدم .و در بچگی هم باد فتق را عمل کردم ولی یک مقدار واریکوسل دارم ولی دکتر گفت حاد نیست ولی باید رعایت بکنی تا پیشرفت نکنه.
خواستم بپرسم برای اینکه در خدمت به مشکل برنخورم، این را قبل خدمت در دفترچه بنویسم و دنبال کمسیون پزشکی برای معافیت رزم برم یا نه؟
خير تغيير نيرو از سخترين و محال ترين كارها در ارتش است نه تنها براى سربازان بلكه براى پرسنل كادر ، شما در نزديك ترين استان به گيلان كه نيرو زمينى داشته ياشد تقسيم مي شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)