تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2897 از 4428 اولاول ... 1897239727972847288728932894289528962897289828992900290129072947299733973897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,961 به 28,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    دوستنا یک نرم افزار بود برای نمایش میزان مصرف ورودی و خروجی و نمایش اون کنار ساعت ویندوز بود اسمش چی هست؟ چون ویندوس عوض کردم الان حضور ذهن ندارم که دانلود کنم اگر میشه لطف کنید بگید ممنون میشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یعنی اینا حتی سرعت 15 کیلوبایتم به آدم روا ندارن؟؟؟!!
    .... والا من هنوز تو محدودیت مرحله ی اولم!!! سرعتم یک مگه و فرق خاصی با قبل از محدودیت نداره!!! رفتم تو محدودیت مرحله ی دوم خبرتون میکنم!
    128 داشتم 10 روز نشد رفتم تو محدودیت... سوزوندمش این رو گرفتم .. 45 تومن دادم گفتم المپیک باش نگاه میکنم. حتی 5 دقیقه هم نتونستم المپیک ببینم بس که سرعت تک کانکشن داغون بود.. حالا که المپیک تموم شده سرعت سینگل کانکشنم درست شده...

راستی دقت کردی این چیزی که میگی میانگینش دقیفاً میشه 15 کیلوبایته؟ شاید سرعت رو درست مانیتور نمی کنی و به نظرت اینجوری میاد ...... ولی اگه واقعاً اینطوری باشه صد در صد باگ جدید سیستم محدودیته.... منتها ایندفعه به نفع خودشونه!!
    با IDM مانیتور نمیکنم سرعت دقیقا میره رو 30 و بعد 0 میشه
    شاید این وضعیت رو فقط برای 128 گذاشتن چون سرعت 15 واقعا افتضاحه و امکان پریدن مشتری هست!
    و یه ترفندی هم زدن که با سرعت 30 مشتری نتونه دانلود کنه و اگه کنه قطع و وصل شه!

اگر فقط برای 128 نباشه احتمالا شما که 256 داری بعد از اتمام حجم میری رو 30 و بعد میری رو 60 و بعد اگر به دانلود ادامه بدی قطع و وصلت میکنند
    خلاصه اینکه لطفا زوم کن رو این قضیه و اطلاع بده

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

پارس آنلاین: اشتراک اینترنت باید یک به هشتاد باشد!

آی‌تی ایران: مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفته‌اند درباره پهنای باند بنویسند.

کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت می‌کرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرم‌افزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود می‌کنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرم‌افزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص می‌دهند و باید اینها را مدیریت کنیم.

وی ضمن انتقاد به صحبت‌های نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته می‌شود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم می‌شود.

وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکت‌های ISP در جهان یک به هشتاد است.

وی از راه‌اندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.

دوستان با دیدم این خبر خواستم با همتون اظهار تاسف کنم و هم دردی بنده را بپذیرید

اخه چطوری شما به این بی سوادها پول میدید که از سر شکم سیری چنین مزخرفاتی را تقدیمتون می کنند

یک خورده هم دلم براتون میسوزه من که پارس انلاینی نیستم ولی شما ها که دارید به این اقا پول میدید و شکمشش را چنین سیر کردید بیاد شرفتون بیافتید

خود دانی
    Last edited by italodance; 25-02-2014 at 12:57.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت شبانه بشدت افضاح شده اصلا دیگه نمیشه چیزی دانلود کرد قبلا 14 گیگ میگرفتم بعد شد 5 گیگ الان دیگه یه گیگ هم نمیشه. بابا اخه این چه وضعیته چرا اینقد گند میزنن به این خراب شده من که حسابی ناراضیم تازه دو مگ هم دارم به اصطلاح !!!!

5. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سرعت شبانه بشدت افضاح شده اصلا دیگه نمیشه چیزی دانلود کرد قبلا 14 گیگ میگرفتم بعد شد 5 گیگ الان دیگه یه گیگ هم نمیشه. بابا اخه این چه وضعیته چرا اینقد گند میزنن به این خراب شده من که حسابی ناراضیم تازه دو مگ هم دارم به اصطلاح !!!!
    واقعا از اومدن به پارس پشیمونم ، دانلود از سرور خارجی تک کانکشن ، مولتی ، چندلینک همزمان و .... نهایت 90 کیلوبایت ! صد رحمت به همون صبانت!

7. این کاربر از man69s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان با دیدم این خبر خواستم با همتون اظهار تاسف کنم و هم دردی بنده را بپذیرید

اخه چطوری شما به این بی سوادها پول میدید که از سر شکم سیری چنین مزخرفاتی را تقدیمتون می کنند

یک خورده هم دلم براتون میسوزه من که پارس انلاینی نیستم ولی شما ها که دارید به این اقا پول میدید و شکمشش را چنین سیر کردید بیاد شرفتون بیافتید

خود دانی
    آقای باشرف
    شما خودت به کدوم بیشرفی پول میدی؟
    البته
    شاید داخل نیستی و یحتمل از سرویس دهنده های معمول استفاده نمیکنی!
    اما بهرحال اگر به هیچکدوم از از ISP ها هم پول نمیدی، دقیقا چقدر هزینه میکنی
    و از اونجایی که دلسوز هستی به ما بگو با چه تکنولوژی ای به اینترنت متصل هستی و نهایتا شکم چه کسی رو سیر میکنی؟

بنده خیلی ناراضی هستم از پارس افلاین و به دنبال اینترنت بهتر با بهایی ارزانتر هستم اما لحن شما بسیار جالب بود!

10. 8 کاربر از Arash Behroozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

تایید میشه شدیدا
    بابا ۱۴ گیگ هم نمیخوایم ۷ گیگ عادی رو که دیگه باید دانلود کنیم :(

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

کسی تا حالا سایتی رو زده باز کرده بعد به جای باز شدنه سایت صفحه تبلیغاتی پارس آنلاین بیاد؟
    من یه صفحه رو باز کردم اول تبلیغ پارس آنلاین اومد بعد رفرش زدم تا سایت اصلی بالا بیاد

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با IDM مانیتور نمیکنم سرعت دقیقا میره رو 30 و بعد 0 میشه
    شاید این وضعیت رو فقط برای 128 گذاشتن چون سرعت 15 واقعا افتضاحه و امکان پریدن مشتری هست!
    و یه ترفندی هم زدن که با سرعت 30 مشتری نتونه دانلود کنه و اگه کنه قطع و وصل شه!

اگر فقط برای 128 نباشه احتمالا شما که 256 داری بعد از اتمام حجم میری رو 30 و بعد میری رو 60 و بعد اگر به دانلود ادامه بدی قطع و وصلت میکنند
    خلاصه اینکه لطفا زوم کن رو این قضیه و اطلاع بده
    قبل از تموم شدن سرویسم یه 5-6 ساعتی تو محدودیت بودم...در کل معمولی بود و یه 300 مگی دانلود کردم... سرعت دقیقاً 36 کیلوبایت بود که ظاهراً 6 کیلوبایت به 256 نامحدود دارن حال میدن.. چون 128 محدودیتش رو 15 کیلو بایته!!!!(6 کیلو بایت!!!!! حالا هی بگید پارس بده....شرف نداره....فلانه....بهمانه.... ) ولی این حالتی که میگی هم دو بار برام پیش اومد...یعنی هی میرفت رو 60 بعد میرفت رو 0...اصلن تقریباً قطع بود!!! یه دفعه مودم رو خاموش روشن کردم درست شد.... یه دفعه دیگه هم که اینجوری شده بود فایرفاکس رو باز کردم اومدم برم تو گوگل به جاش یهو یه صفحه از خود پارس اومد درباره ی جایزه منصفانه و از این چیزا. بعدش دیگه درست شد!!(فکر کنم همون توش گیر کرده بود....)

در ضمن ظاهراً آپلود توی جایزه مصرف منصفانه حساب نمیشه!

در کل به نظر من میاد که این مشکل بیشتر یه باگ سیستم کنترل پهنای باند پارس باشه... به نظر من به پشتیبانی زنگ بزنید اعتراض کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •