با IDM مانیتور نمیکنم سرعت دقیقا میره رو 30 و بعد 0 میشه
شاید این وضعیت رو فقط برای 128 گذاشتن چون سرعت 15 واقعا افتضاحه و امکان پریدن مشتری هست!
و یه ترفندی هم زدن که با سرعت 30 مشتری نتونه دانلود کنه و اگه کنه قطع و وصل شه!
اگر فقط برای 128 نباشه احتمالا شما که 256 داری بعد از اتمام حجم میری رو 30 و بعد میری رو 60 و بعد اگر به دانلود ادامه بدی قطع و وصلت میکنند
خلاصه اینکه لطفا زوم کن رو این قضیه و اطلاع بده
پارس آنلاین: اشتراک اینترنت باید یک به هشتاد باشد!
آیتی ایران: مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفتهاند درباره پهنای باند بنویسند.
کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت میکرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرمافزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود میکنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرمافزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص میدهند و باید اینها را مدیریت کنیم.
وی ضمن انتقاد به صحبتهای نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته میشود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم میشود.
وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکتهای ISP در جهان یک به هشتاد است.
وی از راهاندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.
دوستان با دیدم این خبر خواستم با همتون اظهار تاسف کنم و هم دردی بنده را بپذیرید
اخه چطوری شما به این بی سوادها پول میدید که از سر شکم سیری چنین مزخرفاتی را تقدیمتون می کنند
یک خورده هم دلم براتون میسوزه من که پارس انلاینی نیستم ولی شما ها که دارید به این اقا پول میدید و شکمشش را چنین سیر کردید بیاد شرفتون بیافتید
خود دانی
Last edited by italodance; 25-02-2014 at 12:57.
سرعت شبانه بشدت افضاح شده اصلا دیگه نمیشه چیزی دانلود کرد قبلا 14 گیگ میگرفتم بعد شد 5 گیگ الان دیگه یه گیگ هم نمیشه. بابا اخه این چه وضعیته چرا اینقد گند میزنن به این خراب شده من که حسابی ناراضیم تازه دو مگ هم دارم به اصطلاح !!!!
واقعا از اومدن به پارس پشیمونم ، دانلود از سرور خارجی تک کانکشن ، مولتی ، چندلینک همزمان و .... نهایت 90 کیلوبایت ! صد رحمت به همون صبانت!
بنده dumeter و netspeedmonitor رو پیشنهاد می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای باشرف
شما خودت به کدوم بیشرفی پول میدی؟
البته
شاید داخل نیستی و یحتمل از سرویس دهنده های معمول استفاده نمیکنی!
اما بهرحال اگر به هیچکدوم از از ISP ها هم پول نمیدی، دقیقا چقدر هزینه میکنی
و از اونجایی که دلسوز هستی به ما بگو با چه تکنولوژی ای به اینترنت متصل هستی و نهایتا شکم چه کسی رو سیر میکنی؟
بنده خیلی ناراضی هستم از پارس افلاین و به دنبال اینترنت بهتر با بهایی ارزانتر هستم اما لحن شما بسیار جالب بود!
تایید میشه شدیدا
بابا ۱۴ گیگ هم نمیخوایم ۷ گیگ عادی رو که دیگه باید دانلود کنیم :(
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
کسی تا حالا سایتی رو زده باز کرده بعد به جای باز شدنه سایت صفحه تبلیغاتی پارس آنلاین بیاد؟
من یه صفحه رو باز کردم اول تبلیغ پارس آنلاین اومد بعد رفرش زدم تا سایت اصلی بالا بیاد
![]()
قبل از تموم شدن سرویسم یه 5-6 ساعتی تو محدودیت بودم...در کل معمولی بود و یه 300 مگی دانلود کردم... سرعت دقیقاً 36 کیلوبایت بود که ظاهراً 6 کیلوبایت به 256 نامحدود دارن حال میدن.. چون 128 محدودیتش رو 15 کیلو بایته!!!!(6 کیلو بایت!!!!! حالا هی بگید پارس بده....شرف نداره....فلانه....بهمانه....) ولی این حالتی که میگی هم دو بار برام پیش اومد...یعنی هی میرفت رو 60 بعد میرفت رو 0...اصلن تقریباً قطع بود!!! یه دفعه مودم رو خاموش روشن کردم درست شد.... یه دفعه دیگه هم که اینجوری شده بود فایرفاکس رو باز کردم اومدم برم تو گوگل به جاش یهو یه صفحه از خود پارس اومد درباره ی جایزه منصفانه و از این چیزا. بعدش دیگه درست شد!!(فکر کنم همون توش گیر کرده بود....
)
در ضمن ظاهراً آپلود توی جایزه مصرف منصفانه حساب نمیشه!
در کل به نظر من میاد که این مشکل بیشتر یه باگ سیستم کنترل پهنای باند پارس باشه... به نظر من به پشتیبانی زنگ بزنید اعتراض کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)