تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2897 از 3195 اولاول ... 18972397279728472887289328942895289628972898289929002901290729472997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,961 به 28,970 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

درسته و من هم همیشه خودم گیم هامو نصب میکنم...
    اما ایشون گفتن فقط 1 بازی... دیگه واسه یه بازی تاثیر خیلی ناچیزه...

یعنی ، 1 دفعه اجرای یک بازی ، درایوو میپوکونه هیچ ، RROD هم میکنه؟؟؟ : )) جللخالق
    من نگفتم تو یه اجرا میزنه مثلTNTخونه میپوکه ولی خوب بحث قشنگ و لازمه بود که در خلل سوال ایشون شد ونتیجه های خوبی در پی داشت

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خوب این داشبرد آخری رو که ندارید؟
    ببینید یه سری مشکلات هست که نمیشه دلیل درست و حسابی براش آورد و احتمال میدم مشکل شما هم اون نوع باشه.
    ببینید یه چند ساعت کنسول رو خاموش کنید و هیچ کاری ازش نکشید و دوباره با یه بازی های دیگه تست کنید.اگه مشکل حل نشد شاید به لنز درایو مربوط باشه ولی خوب چون که بعد اجرا میشه ممکنه بهش مربوط نباشه که به نظرم مربوط نیست.
    اگه میتونه اون بازی هارو جای دیگه هم امتحان کن و بازی های دیگه ای رو هم رو کنسولت تست بکن.ولی پیشنهادم اینه که کلا یه چند ساعت خاموشش کنی گرما بعضی وقتا این مشکلات رو پیش میاره.
    امروز زیاد ازش کار کشیدی؟
    مشکل از همون گرما بود الان دوباره چند ساعتی بازی کردم ولی دوباره این مشکل پیش نیومد حالا نمیدونم شاید اون موقع خیلی داغ کرده بوده!!!

یه سوال کینکت بجز اینکه از USB بکشیش بیرون راه دیگه برای خاموش کردنش هست ..؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از همون گرما بود الان دوباره چند ساعتی بازی کردم ولی دوباره این مشکل پیش نیومد حالا نمیدونم شاید اون موقع خیلی داغ کرده بوده!!!

یه سوال کینکت بجز اینکه از USB بکشیش بیرون راه دیگه برای خاموش کردنش هست ..؟
    ُSettings>System>kinect setting<sensor<off
    اینجوری خاموش میشه.

4. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

سلام
    من 3 ماه پیش xbox slim 250 خریدم از اون موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه 1ماه پیش بازی mortal dc un که میذاشتم xbox هنگ میکرد گفنم شاید dvd خراب شده گذشت تا هفته پیش bettle 3 خریدم dvd که گذاشتم این error بم داد Unrecognized Disc - This disc is unreadable 1.clean the disc with a soft cloth 2.restart the consol بعد dvd mortal هم دوباره گذاشتم این دفعه هنگ نکرد همین error داد اگه میشه کمکم کنید

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام
    من 3 ماه پیش xbox slim 250 خریدم از اون موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه 1ماه پیش بازی mortal dc un که میذاشتم xbox هنگ میکرد گفنم شاید dvd خراب شده گذشت تا هفته پیش bettle 3 خریدم dvd که گذاشتم این error بم داد Unrecognized Disc - This disc is unreadable 1.clean the disc with a soft cloth 2.restart the consol بعد dvd mortal هم دوباره گذاشتم این دفعه هنگ نکرد همین error داد اگه میشه کمکم کنید
    خوب این جزو بازی هایی هست که قفل جدید رو داره.برای اجراش هم بایدlt+2ویاlt+3داشته باشی.
    ورژن فریم ویر و داشبردتون چیه؟

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه دیسکت مشکل امنیتی داشته باشه و یا LT ورژن خاصی بخواد معمولاًٌ یا میگه Disk not authorized و یکدفه از بازی میپره بیرون و یا میگه Disk not Supported

این اررور به خاطر مشکل خود دیسک بازی هست. Mortal Combat که بعید میدونم XGD3 باشه. بازیای XGD3 که نیاز به LT 2 به بالا دارن اینا هستن:
    Driver: San Francisco
    Dead Island (some are XGD2)
    Warhammer 40000: Space Marine
    Rise of Nightmares (Kinect)
    Gears Of War 3
    X-Men Destiny
    NBA 2K12
    RAGE
    Dark Souls
    Ace Combat: Assault Horizon
    Forza 4
    Batman: Arkham City
    The Adventures of Tintin: The Game
    Sonic Generations
    Battlefield: 3
    CoD: MW3
    Metal Gear Solid HD Collection,
    GoldenEye 007: Reloaded,
    Just Dance 3,
    Halo: Reach (XGD3 beta
    Skyrim
    Saints Row
    Assassins Creed Revelations
    NFS: The Run
    پس اجرا نشدن Mortal Combat احتمالاً به خاطر خراب بودن دیسک هست. برای تستش میتونی ببینی که میتونی تو هارد یا USB نصبش کنی بدون مشکل یا نه.

اما BattleField نیاز به LT2 داره حداقل ( اگه اپدیت جدید داشبورد رو نریختی هنوز و به لایو هم وصل نشدی )
    و باید روی دیسک Verbatim اصل رایت بشه با رایتر مخصوص.
    Last edited by sony_W810i; 01-01-2012 at 08:10.

9. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه دیسکت مشکل امنیتی داشته باشه و یا LT ورژن خاصی بخواد معمولاًٌ یا میگه Disk not authorized و یکدفه از بازی میپره بیرون و یا میگه Disk not Supported

این اررور به خاطر مشکل خود دیسک بازی هست. Mortal Combat که بعید میدونم XGD3 باشه. بازیای XGD3 که نیاز به LT 2 به بالا دارن اینا هستن:
    Driver: San Francisco
    Dead Island (some are XGD2)
    Warhammer 40000: Space Marine
    Rise of Nightmares (Kinect)
    Gears Of War 3
    X-Men Destiny
    NBA 2K12
    RAGE
    Dark Souls
    Ace Combat: Assault Horizon
    Forza 4
    Batman: Arkham City
    The Adventures of Tintin: The Game
    Sonic Generations
    Battlefield: 3
    CoD: MW3
    Metal Gear Solid HD Collection,
    GoldenEye 007: Reloaded,
    Just Dance 3,
    Halo: Reach (XGD3 beta
    Skyrim
    Saints Row
    Assassins Creed Revelations
    NFS: The Run
    پس اجرا نشدن Mortal Combat احتمالاً به خاطر خراب بودن دیسک هست. برای تستش میتونی ببینی که میتونی تو هارد یا USB نصبش کنی بدون مشکل یا نه.

اما BattleField نیاز به LT2 داره حداقل ( اگه اپدیت جدید داشبورد رو نریختی هنوز و به لایو هم وصل نشدی )
    و باید روی دیسک Verbatim اصل رایت بشه با رایتر مخصوص.

من بازی Gears Of War 3 Batman: Arkham City بدون هیچ مشکلی بازی میکنم mortal یدفعه اینطوری شد mortal گذاشتم واسه نصب وسط نصب can't read this disc داد

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

خوب این جزو بازی هایی هست که قفل جدید رو داره.برای اجراش هم بایدlt+2ویاlt+3داشته باشی.
    ورژن فریم ویر و داشبردتون چیه؟

ورژن فریم ویر LT2+

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازی Gears Of War 3 Batman: Arkham City بدون هیچ مشکلی بازی میکنم mortal یدفعه اینطوری شد mortal گذاشتم واسه نصب وسط نصب can't read this disc داد

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

ورژن فریم ویر LT2+
    بازیه شما بد رایت شده.دیسک بازی رو عوض کنید مشکلتون برطرف میشه.

12. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

داشبوردم
    2.0.13599.0

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز من فردا می خوام از دیجی کالا ایکس باکس بگریم .
    مدل Xbox Slim 250GB Kinect Bundle رو زده 790 هزار تومان .

زنگ زدم پرسیدم گفت همشون -- شده هستن .
    چه مدل هکی باید بگم انجام بدن ؟ آیا سخت افزار کنسول رو برای -- عوض می کنن ؟ لازم هست بگم قطعه ای که عوض می کنن رو هم برام ارسال کنن ؟

تا حالا xbox نداشتم ، شرمنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •