تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2896 از 3195 اولاول ... 18962396279628462886289228932894289528962897289828992900290629462996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,951 به 28,960 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

به نظر شما الان مناسب هست بخرم یا منتظر بمونم ؟

سوال بعدی این که می خوام آخرین بازی ها رو بالا بیاره و آخرین داشبورد یا همون آپدیت رو داشته باشه .

چی باید بگم به فروشنده ؟

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

سوال بعدی این که -- کردن دستگاه آسیبی به دستگاه نمیزنه ؟ یا طول عمرش رو کم نمی کنه ؟
    خوب قیمت ها بالا رفته و به نظرم حالا حالا ها نمیاد پایین.الان هم بخری بهتره چه کاریه صبر کنی
    خوب باید بگی داشبرد13599وlt+2داشته باشه درسته داشبرد های جدیدی هم اومده ولی مشکل سازه وlt+3هم هنوز برای اسلیم نیومده و به زودی میاد.
    -- کردن هم هیچ مشکلی برای دستگاه نداره

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا جواب الکی ندید من اگه بازی رو نصب نکنم و از طریق دی وی دی رام کنسول اجراشون کنم مثلا حالا یک بازی برای کنسول خیلی زرر داره یا نه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه بابا اون طورام نیست دیگه ولی طبیعیه هر چی از درایو کمتر استفاده شه ، عمرش بیشتره...

5. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

نه بابا اون طورام نیست دیگه ولی طبیعیه هر چی از درایو کمتر استفاده شه ، عمرش بیشتره...
    به کی جواب دادی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

xbox با کینکت یه چیزه دیگست به امتحانش می ارزه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا جواب الکی ندید من اگه بازی رو نصب نکنم و از طریق دی وی دی رام کنسول اجراشون کنم مثلا حالا یک بازی برای کنسول خیلی زرر داره یا نه
    البته اضافه کنم اگه مدل های قدیمی با برد های قدیمی این کنسول رو دارید میتونه مشکل ساز بشه ها!!مثلا همون3چراغ معروف.ولی اگه فت با برد جسپر و اسلیم داری جای نگگرانی نیست و همونطور که دوستمون گفتم فقط عمر رو کم میکنه!
    -------------------------------------------------------
    xbox با کینکت یه چیزه دیگست به امتحانش می ارزه
    احیانا حس نمیکنید اسپم بود؟
    این الان مرتبط با چی بود؟
    ----------------------------------------------------
    خوب به پست بالاییشون معلومه دیگه!!!!
    ---

9. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته اضافه کنم اگه مدل های قدیمی با برد های قدیمی این کنسول رو دارید میتونه مشکل ساز بشه ها!!مثلا همون3چراغ معروف.ولی اگه فت با برد جسپر و اسلیم داری جای نگگرانی نیست و همونطور که دوستمون گفتم فقط عمر رو کم میکنه!
    هیچ ربطی نداره... اگه قرار به RROD باشه چه روی هارد باشه چه از رو درایو اجرا شه ، به هر حال کنسول پردازش میکنه و دما میره بالا و RROD پیش میاد...
    بحث سر این بود که نصب نکردن بازی رو هارد کنسول چه مشکلی بوجود میاره که اونقدرا حاد نیست...
    خوبه ذکر کرده بودن جواب الکی ندین :|

11. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

هیچ ربطی نداره... اگه قرار به RROD باشه چه روی هارد باشه چه از رو درایو اجرا شه ، به هر حال کنسول پردازش میکنه و دما میره بالا و RROD پیش میاد...
    بحث سر این بود که نصب نکردن بازی رو هارد کنسول چه مشکلی بوجود میاره که اونقدرا حاد نیست...
    خوبه ذکر کرده بودن جواب الکی ندین :|
    جواب الکی ندادم!!!!!!!!!!!!!!!
    هارد هم دمایی تولید میکنه که اون دما باعث افزایش دمای محفضه مادربرد هم میشه که روی کل کنسول تاثیر میزاره!
    البته اینم یادم رفت بگم که اساسی ترین مشکل رو برای خود درایو به وجود میاره!!!به علت گرمه که به خاطر اصطکاک درایو به وجود میاد
    Last edited by s.j-rez; 31-12-2011 at 20:26.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پارسا جان من هم موافق این نیستم که اجرای بازی از رو دیسک تاثیر منفی نداشته باشه وگرنه استفاده از هارد و USB های 16 گیگ و ... کاملا کار احمقانه به حساب میومد که در واقع اینطوری نیست و همیشه نصب کردن دیسک توصیه میشه دلایل دیگه ای هم هست مثلا اگه یک بازی که خط داستانی داره اگه نصب نشه رو هارد مطمئن باشید داخل بازی یه جا گیر می کنه و جلو نمیره من بازیهای زیادی رو داشتم که نصب نمی شدن و اتفاقا همگی توی یه قسمت از بازی گیر می کردن... و البته چرخیدن دیسک داخل دستگاه منجر به خش افتادن روی دیسک میشه و حالا من از گرم شدن صرفه نظر می کنم چون گرمای تولید شده به واسطه چرخش دیسک توی درایو در مقابل دمای داخل محفظه خیلی ناچیزه و بدون شک استفاده این جوری اشتباهه

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارسا جان من هم موافق این نیستم که اجرای بازی از رو دیسک تاثیر منفی نداشته باشه وگرنه استفاده از هارد و USB های 16 گیگ و ... کاملا کار احمقانه به حساب میومد که در واقع اینطوری نیست و همیشه نصب کردن دیسک توصیه میشه دلایل دیگه ای هم هست مثلا اگه یک بازی که خط داستانی داره اگه نصب نشه رو هارد مطمئن باشید داخل بازی یه جا گیر می کنه و جلو نمیره من بازیهای زیادی رو داشتم که نصب نمی شدن و اتفاقا همگی توی یه قسمت از بازی گیر می کردن... و البته چرخیدن دیسک داخل دستگاه منجر به خش افتادن روی دیسک میشه و حالا من از گرم شدن صرفه نظر می کنم چون گرمای تولید شده به واسطه چرخش دیسک توی درایو در مقابل دمای داخل محفظه خیلی ناچیزه و بدون شک استفاده این جوری اشتباهه
    درسته و من هم همیشه خودم گیم هامو نصب میکنم...
    اما ایشون گفتن فقط 1 بازی... دیگه واسه یه بازی تاثیر خیلی ناچیزه...

جواب الکی ندادم!!!!!!!!!!!!!!!
    هارد هم دمایی تولید میکنه که اون دما باعث افزایش دمای محفضه مادربرد هم میشه که روی کل کنسول تاثیر میزاره!
    البته اینم یادم رفت بگم که اساسی ترین مشکل رو برای خود درایو به وجود میاره!!!به علت گرمه که به خاطر اصطکاک درایو به وجود میاد
    یعنی ، 1 دفعه اجرای یک بازی ، درایوو میپوکونه هیچ ، RROD هم میکنه؟؟؟ : )) جللخالق

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •