دوستان من الان سر یه چیزی واقعا خیلی استرس پیدا کردم و میخوام نظر شما دوستان رو بدونم پس هر کی که این موارد رو سپری کرد لطفا راهنماییم کنه:
الان ما 17 امتحان میخوان ازمون امتحان تستی بگیرن ولی بهمونم گفتن 10 برگ کاغذ آ چهار بیارید واسه تشریحی ها جالبه که 29 هم رژه داریم! و گفتن بعد از 17 همه چی فوکوس روی رژه هست! حالا میخوام بدونم واقعا امتحاناتش تاثیری داره؟
من جزو 200 صفحه ای هم واسه دانشگاه خوندم انقدر استرس نداشتم ولی اینا دیگه واقعا رو مخن این طوری میگن:وای به اونی که زیر 50 بزنه وای اگه امتحاناتتون رو بد بدید حالا جالبه هیچ گروهان دیگه ای این طوری که اینا میکنن نیستن همش رو بچه ها استرس میدن اعصاب همه رو خرد کردن هیچ نمونه سوالی هم ندادن فقط رو نویسی و جزوه ی بی خود ...
واقعا چه جوریه امتحانش خیلی سخته؟ تاثیراتش چیه؟ ایا امیدی هست من یه دور تا نصف جزوه رو خوندم ولی مطئنم به خاطر ترس از امتحان موقعی که حتی خودم از خودم سوال میکنم میترسم و نمیتونم جواب بدم.
به علاوه یه چیزی هم هست: بچه ها میگن اینا اون 10 برگ ا چهار رو برای خودشون میخوان تا توش واسه تستی فتو کنن و امتحانات تشریحی نمیگیرین و خالی بستن.( نظر شماها چیه؟