تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2895 از 4105 اولاول ... 1895239527952845288528912892289328942895289628972898289929052945299533953895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,941 به 28,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من الان سر یه چیزی واقعا خیلی استرس پیدا کردم و میخوام نظر شما دوستان رو بدونم پس هر کی که این موارد رو سپری کرد لطفا راهنماییم کنه:
    الان ما 17 امتحان میخوان ازمون امتحان تستی بگیرن ولی بهمونم گفتن 10 برگ کاغذ آ چهار بیارید واسه تشریحی ها جالبه که 29 هم رژه داریم! و گفتن بعد از 17 همه چی فوکوس روی رژه هست! حالا میخوام بدونم واقعا امتحاناتش تاثیری داره؟
    من جزو 200 صفحه ای هم واسه دانشگاه خوندم انقدر استرس نداشتم ولی اینا دیگه واقعا رو مخن این طوری میگن:وای به اونی که زیر 50 بزنه وای اگه امتحاناتتون رو بد بدید حالا جالبه هیچ گروهان دیگه ای این طوری که اینا میکنن نیستن همش رو بچه ها استرس میدن اعصاب همه رو خرد کردن هیچ نمونه سوالی هم ندادن فقط رو نویسی و جزوه ی بی خود
    ...
    واقعا چه جوریه امتحانش خیلی سخته؟ تاثیراتش چیه؟ ایا امیدی هست من یه دور تا نصف جزوه رو خوندم ولی مطئنم به خاطر ترس از امتحان موقعی که حتی خودم از خودم سوال میکنم میترسم و نمیتونم جواب بدم.

به علاوه یه چیزی هم هست: بچه ها میگن اینا اون 10 برگ ا چهار رو برای خودشون میخوان تا توش واسه تستی فتو کنن و امتحانات تشریحی نمیگیرین و خالی بستن.( نظر شماها چیه؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوستان من الان سر یه چیزی واقعا خیلی استرس پیدا کردم و میخوام نظر شما دوستان رو بدونم پس هر کی که این موارد رو سپری کرد لطفا راهنماییم کنه:
    الان ما 17 امتحان میخوان ازمون امتحان تستی بگیرن ولی بهمونم گفتن 10 برگ کاغذ آ چهار بیارید واسه تشریحی ها جالبه که 29 هم رژه داریم! و گفتن بعد از 17 همه چی فوکوس روی رژه هست! حالا میخوام بدونم واقعا امتحاناتش تاثیری داره؟
    من جزو 200 صفحه ای هم واسه دانشگاه خوندم انقدر استرس نداشتم ولی اینا دیگه واقعا رو مخن این طوری میگن:وای به اونی که زیر 50 بزنه وای اگه امتحاناتتون رو بد بدید حالا جالبه هیچ گروهان دیگه ای این طوری که اینا میکنن نیستن همش رو بچه ها استرس میدن اعصاب همه رو خرد کردن هیچ نمونه سوالی هم ندادن فقط رو نویسی و جزوه ی بی خود
    ...
    واقعا چه جوریه امتحانش خیلی سخته؟ تاثیراتش چیه؟ ایا امیدی هست من یه دور تا نصف جزوه رو خوندم ولی مطئنم به خاطر ترس از امتحان موقعی که حتی خودم از خودم سوال میکنم میترسم و نمیتونم جواب بدم.

به علاوه یه چیزی هم هست: بچه ها میگن اینا اون 10 برگ ا چهار رو برای خودشون میخوان تا توش واسه تستی فتو کنن و امتحانات تشریحی نمیگیرین و خالی بستن.( نظر شماها چیه؟
    امتحان فرمالیته ترین چیز توی آموزشی هست، زیاد جدی نگیر. نهایتش اگه افتادی دوباره ازتون امتحان بگیرن! البته اگه بخوان اذیت کنن.
    ولی قسمتهای مهم رو یاد بگیر. نه برای امتحان، بلکه واسه خدمت. مثل قانون به کار گیری سلاح و ...

پس به مرخصی میگید ماموریت
    به ما که بعد اتمام آموزشی فقط یه برگه امریه دادن که توش نوشته بود کی و کجا خودمون رو به یگانمون معرفی کنیم، اگر کس دیگه ای هم اون برگه رو به ما میداد (مثلا میدادن به دوستامون که بهمون برسونند) فرقی نمیکرد اما احتمالا اذیت کنن بگن فقط به خود شخص میدیم
    قضیه اضافه خدمت هم توی آموزشی کلا منتفی هست، الکی بچه میترسونند، آموزشی اضافه خدمت نداره
    نه فکر نکنم نظام وظیفه استانتون بری کمکی بهت کنند.

طرح نوروزی 18 روزه هست که ما 9 روز اول مأموریت خوردیم و 9 روز دوم رو هم مرخصی دادن بهمون.
    زمانی هم که ما مرخصی تشریف داریم یه عده دیگه جایگزین ما میشن. در واقع من مأموریتم تمام شده و الان مرخصی هستم.
    در نتیجه: مأموریت مرخصی

1) اگه الان از مرکز آموزش تلفنی بپرسیم بهمون میگن؟

2) به جز تحویل گرفتن برگه امریه کار دیگه ای باید انجام بدیم؟ مثلاً پر کردن فرم تسویه حساب و...

3) بعد از اینکه برگه امریه رو دادن برای معرفی به یگان معمولاً چند روز فرصت میدن؟
    Last edited by hamed29; 28-03-2015 at 21:21.

3. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

9

سلام خسته نباشید
    من پدرم 9-11 ماه کردستان خدمت کرده تو زمان جنگ و بعد منتقل شد ژاندرامری ساری تا پایان خدمت
    طی یک آتشسوزی مدارک بابام سوخت و دنبال کارت پایان خدمتش نرفت چون نیاز نداشت الان هم 50 سالش شده و دیگه بهش کارت پایان خدمت نمیدن
    خودم اردی بهشت اعزامم (لیسانس و متولد 71) پدرم به هیچ عنوان خودش نمیتونه پیگیری کنه این داستان هارو
    کارت ایثار هم نداره
    مراحل اداری گرفتن سوابقش رو اگه به من بگید لطف کردید (با حد اقل ویا حد اکثر زمان معطلیش )
    البطه 400-500 صفحه قبل رو خوندم و نزدیک ترین توضیح های دوستان رو خوندم
    1- شما تو زمان دانشجویی نمیتونی برای کسری ایثارگری اقدام کنی، حداقل باید دفترچه پست کنی و برگ سبز بگیری بعدش اقدام کنی. تو یگان باید اقدام کنی.

2- پدرت بره دنبال کسری بهتره، اگه کارت ایثار داره باید کارت ایثار و کارت ملی خودش و شما رو باید بیاره تهران، انتهای اتوبان ارتش، یه سوله آبی رنگ هست، میره اونجا کارت ایثارو میده و یک برگه می گیره مبنی بر اینکه در این تاریخ جبهه بوده ( بگه برا کسر خدمت میخام خودشون میدونن چی باید بدن ). بعد اون برگه رو میبره بلوار نیروی زمینی ( با اتوبان ارتش تقاطع داره )، بلوار نیروی زمینی به سمت جنوب سمت چپ (نیرو انسانی) باید این برگه رو ببری تایید کنه، اگه برادر متولد 73 به قبل داری باید مدارک اون رو هم ببری که تایید کنن قبلا از کسری استفاده نکرده. بعد این کار کلیه مدارک که داری رو میبری 50 متر پایینتر مدیریت وظیفه و اونجا بهت نامه کسر خدمت رو میدن.
    این نامه رو نگه میداری و زمانیکه یگان مشخص شد میبری و کسری رو ثبت می کنی.
    مدارکی هم که میخاد کپی شناسنامه و کارت ملی خودت و پدرت و اگه برادر بزرگتر داری برا اونم میخاد. کارت پایان خدمت پدرت و برادرت اگه داری. 2 تا عکس خودت و برگه سبز. اونجا هم 2 تا فرم میدن پر می کنی و با مدارک تحویل می دی و اگر ساعت 8.30 صبح که شروع می کنن اونجا باشی و خوش شانس هم باشی!!! حداقل 2 ساعت طول می کشه که نامه کسری رو بگیری! روز شنبه هم نرو چون ملاقات حضوری هست و کاره کسری انجام نمیدن.

3- وقتی پدرت میره اون سوله آبی انتهای اتوبان ارتش اگه سابقش رو اونجا نداشته باشن اون برگه که گفتم رو هم نمیتونه بگیری و مجبوره بره اونجا که خدمت کرده. کارت ایثار وقتی داره به احتمال 99 درصد سابقش اونجا موجوده و مشکلی نیست.

برا 28 ماه سابقه جبهه هم 9 ماه کسری میدن. و این قانون کسری ایثارگری تا آخر امسال که پابرجاست ولی ممکنه ساله دیگه قوانین تغییر کنه و این کسری رو هم بردارن. شایدم بر ندارن!
    الان من برگه سبز رو فقط دارم و سایر برگه ها هنوز نرسیده به دستم

در ضمن برگه اتشنشانی که تائید میکنه سوختگی خونه رو هم دارم
    Last edited by saeedrss; 29-03-2015 at 00:16.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلامی دوباره
    حداقل جواب این یکی سوال رو بدید
    معافیت وزن هنوز هستش؟
    چون از دوستام دیدم هرکی رفته آموزشی 10-15 کیلویی راحت کم کرده خب اینطوری اگه وزن طرف کم باشه مثل برادر من که راحت بعد از آموزشی معاف میشه.
    برادر من 67 کیلو بود رفت آموزشی وقتی برگشت شده بود 50 کیلو

پ.ن:خب الان دیدم که رو به موت هم باشی دیگه معافت نمیکنن )))
    Last edited by yusef; 29-03-2015 at 09:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا کد ها اردیبهشت اومده برید بپرسید
    من افتادم ارتش اما نگفت کجا
    برج 12 افتاده بودم نیرو انتظامی بیرجند

7. این کاربر از darkside92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام

فرزند سوم خانواده هستم و دو تا برادرام ازدواج کرده و سر خونه زندگی خودشون هستند و پدرم هم 70 سال داره .

قانون که میگه باید تنها فرزند ذکور بالای 18 باشی .

حالا راه میانبری میتونه وجود داشته باشه ؟

مثلا گواهی چیزی تهیه کرد که من به امورات پدر و مادر میرسم ؟

کسی تجربه ای چیزی داره ؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1) اگه الان از مرکز آموزش تلفنی بپرسیم بهمون میگن؟
    2) به جز تحویل گرفتن برگه امریه کار دیگه ای باید انجام بدیم؟ مثلاً پر کردن فرم تسویه حساب و...
    3) بعد از اینکه برگه امریه رو دادن برای معرفی به یگان معمولاً چند روز فرصت میدن؟
    1- احتمالا نه!
    2-خیر
    3- معمولا 10 روز (اونها که کد میخورن بعد دوره کد خیلی بیشتر از اینها مرخصی دارند، حدود 25 روز)

10. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و این یعنی شروع مرده خوری ها
    اصلا بیشتر هدف اون 10 تا برگه A4 هست، امتان بهونست، وقتی رفتید توی یگان کم کم میبینید اینها بخاطر چسب و کاغذ و واکس پوتین و همه چیز چقدر خودشون رو به در و دیوار میزنن که از شما وظیفه ها بکنن، الکی مثلا زرنگن ف محترم بنده من رو به یه بهونه کاملا تابلو فرستاد رنگ بخرم، میخواد مرخصی بده به طرق مختلف مجبور میشی واسش برگه A4 بیاری، انباردار واسه ترخصیص میبینه خوشالی داری میری ازت پتوی استحقاقی تو میگیره تا امضا کنه و الی ماشالله از این چیزا میبینی
    Last edited by Mo5tafa; 29-03-2015 at 13:41. دليل: اضافات

12. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان ما 2 تا برداریم که من 22 سالمه و برادرم متولد 75.08 هست الان سن برادر من مانع از کفالت من میشه؟؟ تو قانون گفتن
    ذکور بالای 18 سال
    الان داداش من بالای 18 حساب میشه یا نه؟؟ چون تو ابان امسال تازه وارد 19 سالگی میشه الان من با این شرایط میتونم برای کفالت اقدام بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان ما 2 تا برداریم که من 22 سالمه و برادرم متولد 75.08 هست الان سن برادر من مانع از کفالت من میشه؟؟ تو قانون گفتن
    ذکور بالای 18 سال
    الان داداش من بالای 18 حساب میشه یا نه؟؟ چون تو ابان امسال تازه وارد 19 سالگی میشه الان من با این شرایط میتونم برای کفالت اقدام بکنم

ماده2: هرفرد ذكور ايراني از اول ماهي كه طي آن ماه به سن هجده سال تمام مي رسد مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي است.

مثال: فردي كه متولد15/4/1373 باشد از تاريخ 1/4/1391 مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by musican33; 29-03-2015 at 14:13.

15. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •