تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2895 از 4428 اولاول ... 1895239527952845288528912892289328942895289628972898289929052945299533953895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,941 به 28,950 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خطو نو کردم SNR من از 8 شد 30 بعد که پارس فهمید که خطو نو کردم به محض این که سرعت رو بالا برد و روی 4 مگ گزاشت یهو SNR من شده 14 طرحم 512 هست و در کل شبانه روز با این که کیفیت خطم خیلی غالیه از 60 نهایتا 70 بالاتر نمی ره.شبا هم کلا 200 مگ دان نمی کنه.
    دیگه زیاد تعریفش دادن زده تو خرابی.کسی می دونه مشکل چیه؟

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

خطو نو کردم SNR من از 8 شد 30 بعد که پارس فهمید که خطو نو کردم به محض این که سرعت رو بالا برد و روی 4 مگ گزاشت یهو SNR من شده 14 طرحم 512 هست و در کل شبانه روز با این که کیفیت خطم خیلی غالیه از 60 نهایتا 70 بالاتر نمی ره.شبا هم کلا 200 مگ دان نمی کنه.
    دیگه زیاد تعریفش دادن زده تو خرابی.کسی می دونه مشکل چیه؟
    این طبیعیه که هر چقدر خطتون بالاتر بسته بشه میزان SNR با توجه به کیفیت خط به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکنه به عنوان مثال شما که خططتون روی 4 مگ SNR 14 میده وقتی روی 9 مگ بسته بشه به زیر 10 کاهش پیدا میکنه...
    اما در مورد کیفیت خططون که گمان میکنید عالیه :
    و با توجه به SNR اتون که عدد 14 روی 4 مگ هستش نمیشه گفت خططون کیفیت عالی داره , این مشخصات خط من روی 9 مگ که با SNR شما روی 4 مگ یکسانه :

با همه ی این توصیفات از کیفیت خط و ...هم اگر سرویس 512 محدود دارید این سرعتی که دریافت میکنید (حداقل در روز) اصلا طبیعی نیست و باید با پشتیبانی صحبت کنید.
    Last edited by AF021; 23-02-2014 at 20:53.

3. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان يه سوال
    به نظرتون ميصرفه تو اين طرح پيشواز نوروز از پارس مودم بخرم(با توجه اينكه الان مودم ندارم)؟؟؟؟
    بعد اصلا پارس سرعت شبانش چطوره؟ بعد داستان اين مصرف منصفانه چيه؟؟؟؟

Sent from my HTC One X
    جواب نداشت؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این طبیعیه که هر چقدر خطتون بالاتر بسته بشه میزان SNR با توجه به کیفیت خط به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکنه به عنوان مثال شما که خططتون روی 4 مگ SNR 14 میده وقتی روی 9 مگ بسته بشه به زیر 10 کاهش پیدا میکنه...
    اما در مورد کیفیت خططون که گمان میکنید عالیه :
    و با توجه به SNR اتون که عدد 14 روی 4 مگ هستش نمیشه گفت خططون کیفیت عالی داره , این مشخصات خط من روی 9 مگ که با SNR شما روی 4 مگ یکسانه :

با همه ی این توصیفات از کیفیت خط و ...هم اگر سرویس 512 محدود دارید این سرعتی که دریافت میکنید (حداقل در روز) اصلا طبیعی نیست و باید با پشتیبانی صحبت کنید.
    آقا من دیگه چه بلایی سر خط بیارم که کیفیتش خوب بشه؟کل سیمکشی ها رو نو کردم .پورتو عوض کردم.حدود 50 هزار تومن خرج سیمکشی ها کردم.یعنی شما چیکار کردی که خطت کیفیتش خوبه؟یکی جواب بده لطفا.کاری نمونده که نکرده باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پارس ترافیک ارسالی هم حساب میکنه؟؟
    Last edited by sam09ft; 23-02-2014 at 22:38.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

پارس ترافیک ارسالی هم حساب میکنه؟؟
    ظاهرا آپلودِ فایل مجانی شده و دیگه حساب نمیشه!

8. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من دیگه چه بلایی سر خط بیارم که کیفیتش خوب بشه؟کل سیمکشی ها رو نو کردم .پورتو عوض کردم.حدود 50 هزار تومن خرج سیمکشی ها کردم.یعنی شما چیکار کردی که خطت کیفیتش خوبه؟یکی جواب بده لطفا.کاری نمونده که نکرده باشم
    جعبه تقیسم دمه در خونه را هم بررسی کنید زنگ زده گی .و... نداشته باشد.
    اگر توانستید مودم را سر خط نسب کرده و آنجا عدد های اس ان ار را وصل شوید ببینید و مقایسه کنید

اگر همه ابن کار ها رو انجام دادید دیگر کاری از دست شما بر نمی آید یا فاصله تا با مرکز مخابراتی زیاد است و یا تجهیزات و کابل کشی مخابرات شما کهنه است.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خط تو از نظر نویز مشکل خاصی نداره... کسایی هم که احیاناً نویز خطشون از تو کمتره به خاطر فاصله شون از مرکز مخابراتیه....
    البته تو یه مشکلی داری که اینجا نگفتی... اونم اینه که وقتی تلفن زنگ میزنه اینترنتت قطع میشه. این نشون میده که سیگنال تلفن به یه دلیلی با سیگنال مودم تداخل میکنه... استفاده نکردن از اسپلیتر همین حالت رو ایجاد میکنه ولی اگه وقتی تلفن اصلاً به پریز وصل نیست باز هم اینترنت قطع میشه، این نشون میده که توی مرکز مخابراتی این تداخل اتفاق میفته و مشکل از مخابراته.... در واقع رانژه ی خط درست انجام نشده..(البته شاید اینطوری باشه!!!)
    یه دلیل دیگه میتونه خرابی مودم باشه که باعث قطعی و مشکلات این شکلی میشه ولی اصولاً این نوع قطع شدن نباید ربطی به زنگ خوردن تلفن داشته باشه...
    به نظر من سرعت 512 پارس توی هر شهر و منطقه ای هم که باشه توی ساعت خلوت یعنی بین 7 تا 8 صبح به همون 4 مگ خط تو میرسه بنابراین قطعاً یه مشکلی وجود داره که سرعت تو این شکلیه!!...

البته من متخصص این کار نیستم و ممکنه تو مطالبی که گفتم اشتباهاتی داشته باشم...

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دیروز آنلاین پارس آنلاین خردیم - پرداخت آنلاین که نداشت فقط ثبت نام کردم

امروز مودم چراغ DSL وصل شده !!!

جریانش چیه ؟

روی قبض مبلغش میاد ؟

خب حالا تنظیم مودمش چطور میشه ؟ Username و Password پیش فرضش چیه ؟

VCI پیش فرضش چیه ؟

تنظیمات PPPoE بر روی مودم های ADSL
    توجه داشته باشید که در تنظیمات مودم مقدار VCI برای کاربران تهران 35 و برای کاربران شهرستان 59 می باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ظاهرا آپلودِ فایل مجانی شده و دیگه حساب نمیشه!
    الان از بخش فروش انلاین پرسیدم گفت حساب میشه
    دوستانی که دارن حساب میشه یا نه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •