من بازيام رو ميخرم خودم رايت نميكنم
حتمن بايد خودم بازي رو رايت كنم تا وقتي تو هارد نصب ميكنم دستگاهم اجرا كنه ؟
من بازيام رو ميخرم خودم رايت نميكنم
حتمن بايد خودم بازي رو رايت كنم تا وقتي تو هارد نصب ميكنم دستگاهم اجرا كنه ؟
درود بر شما ................
نه خیر یه مقدار صبر کنی شرکت ها هم بازی هاشونو با برنر مکس رایت میکنن بعد برو بخر..................
البته قیمت هاشم احتمالا بره بالا.................
البته قبلش میتونی بازی هاتو رو بریزی دور...........................
از دلگرميتون ممنون معلوم نيست تا كي بايد صبر كنم ؟
دوست عزیز بورنر مکس روش جدیدی نیست و چند وقته که ازش استفاده میشه.
شما بازی شرکتی میخری؟اگه آره که فکر کنم اوناهم بورنر مکس داشته باشن.
ولی خوب چه کاریه شرکتی ها خوب نیست برو بازی معمولی بگیر و بهش بگو با روش بورنر مکس رایت شده باشه
سلام دوستان...
من امروز برام یه مشکلی پیش اومد که دیروز نداشتم !!!
وقتی می خوام یک بازی رو عوض کنم میام توی داشبورد بعدش دیسک رو میارم بیرون و یه بازی دیگه رو میزارم و پلی می کنم دیروز همین کار رو می کردم و بازی اجرا می شد ولی امروز نمیشه وقتی میره توی بازی بعد از چند ثانیه میزنه Disk not authorized وقتی هم ok می کنم ریست میشه و بعدش که میاد بالا روشن می کنم به راحتی میره توی بازی... دوباره بخوام بازی عوض کنم همین جوریه داستان ....
تا حالا هم کنسول رو به اینترنت وصل نکردم ...
چکار کنم ؟؟؟
خوب این داشبرد آخری رو که ندارید؟
ببینید یه سری مشکلات هست که نمیشه دلیل درست و حسابی براش آورد و احتمال میدم مشکل شما هم اون نوع باشه.
ببینید یه چند ساعت کنسول رو خاموش کنید و هیچ کاری ازش نکشید و دوباره با یه بازی های دیگه تست کنید.اگه مشکل حل نشد شاید به لنز درایو مربوط باشه ولی خوب چون که بعد اجرا میشه ممکنه بهش مربوط نباشه که به نظرم مربوط نیست.
اگه میتونه اون بازی هارو جای دیگه هم امتحان کن و بازی های دیگه ای رو هم رو کنسولت تست بکن.ولی پیشنهادم اینه که کلا یه چند ساعت خاموشش کنی گرما بعضی وقتا این مشکلات رو پیش میاره.
امروز زیاد ازش کار کشیدی؟
حدس خودم هم از گرمای زیاده الان یه چند ساعتی هستش که خاموشه میرم تست می کنم ...
داشبردم 13599 هستش ...
برادران عزیز من می خوام Slim بخرم ( باندل کینکت )
به نظر شما 4 گیگ بگیرم یا 250 ؟
-- شده یا آکبند ؟
قیمتش تو چه حدودی هست ؟
اینجا باید مطرح بشه ولی برای جلوگیری از اسپم اینجا جواب میدم ولی سوال های بعدی رو اونجا بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه پولشرو داری250گیگ خیلی بهتره.
خوب تو ایران کپی خور شده کار میده دیگه!!ولی معمولا اونایی که باز هستند فقط کپی خور شدن و خریدش مشکلی نداره".
250گیگ:550تومن
4گیگ:500تومن
به نظر شما الان مناسب هست بخرم یا منتظر بمونم ؟
سوال بعدی این که می خوام آخرین بازی ها رو بالا بیاره و آخرین داشبورد یا همون آپدیت رو داشته باشه .
چی باید بگم به فروشنده ؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
سوال بعدی این که -- کردن دستگاه آسیبی به دستگاه نمیزنه ؟ یا طول عمرش رو کم نمی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)