تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2894 از 4105 اولاول ... 1894239427942844288428902891289228932894289528962897289829042944299433943894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,931 به 28,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان پدر بنده بازنشسته اموزش پرورش و نزدیکای 30 ساله دیسک کمر دراه الان من میتونم برای پدرم معافیت کفالت بگیرم برای دیسک کمرش در ضمن مادر من هم کارمنده تاثیری داره؟؟ و بردارم متولد 75.8 هست یعنی 18 را تموم نکرده کلا شرایط برای گرفتن دیسک پدرم چه طوری هاست؟؟ اینم بگم که پدرم 15% جانبازی به خاطره 3 ترکشی که تو بدنش مونده داره البته دیسکشم از جنگه ولی اون موقع اقدامی نکرده و الانم قابل پیگیری نیست راهی برای کفالت هست دوستان؟؟؟؟
    Last edited by lechking; 27-03-2015 at 18:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان حقیقت داره که میگن تقسیمات برج 12 بهترین تقسیمات تو ساله؟؟ چون سرباز زیاده ؟؟
    و اینکه من 01 نزاجا خدمت میکنم رشته تحصیلمم مهندسی نرم افزاره .. چقدر احتمال داره بدون پارتی و بدون شرایط تهران خدمت کنم یگانمو ؟؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    دوستان حقیقت داره که میگن تقسیمات برج 12 بهترین تقسیمات تو ساله؟؟ چون سرباز زیاده ؟؟
    و اینکه من 01 نزاجا خدمت میکنم رشته تحصیلمم مهندسی نرم افزاره .. چقدر احتمال داره بدون پارتی و بدون شرایط تهران خدمت کنم یگانمو ؟؟
    دوره کد که نمیخوری ولی بخاطرجیره غذایی و ... احتمالا تهران یا قزوین خدمت کنی ! ولی مهمتر از اینکه کجا بیفتی درجه ای که به شما میدن بسیار مهمتره!
    Last edited by Soroush-S; 27-03-2015 at 20:21.

4. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوره کد که نمیخوری ولی بخاطرجیره غذایی و ... احتمالا تهران یا قزوین خدمت کنی ! ولی مهمتر از اینکه کجا بیفتی درجه ای که به شما میدن بسیار مهمتره!
    گروهبان یک میدن دیگه احتمالا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان پدر بنده بازنشسته اموزش پرورش و نزدیکای 30 ساله دیسک کمر دراه الان من میتونم برای پدرم معافیت کفالت بگیرم برای دیسک کمرش در ضمن مادر من هم کارمنده تاثیری داره؟؟ و بردارم متولد 75.8 هست یعنی 18 را تموم نکرده کلا شرایط برای گرفتن دیسک پدرم چه طوری هاست؟؟ اینم بگم که پدرم 15% جانبازی به خاطره 3 ترکشی که تو بدنش مونده داره البته دیسکشم از جنگه ولی اون موقع اقدامی نکرده و الانم قابل پیگیری نیست راهی برای کفالت هست دوستان؟؟؟؟
    برای معافیت کفالت تحقیق محلی هم میکنن؟!

7. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برای معافیت کفالت تحقیق محلی هم میکنن؟!
    نمیدونم ولی فک نکنم چه طور مگه کلا شامل حال من میشه من از این بابت که هر دو حقوق بگیرن نگرانم!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نمیدونم ولی فک نکنم چه طور مگه کلا شامل حال من میشه من از این بابت که هر دو حقوق بگیرن نگرانم!!
    من خودم حداقل نه ماه با خدمت فاصله دارم،از کنجکاوی میپرسم...

کسی خبر دقیق نداره؟!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    آقا سربازای راهنمایی رانندگی ساعت کاریشون چطوره؟
    البته غیر از شرایط ویژه مثل آماده باش عید این حرفا معمولا چند تا چند شیفت میدن؟
    بیشتر از 12 ساعته؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیروی انتظامی هستم؛ منظورم مأموریت نوروزی (شیفت اول) بود که تموم شد.
    ما چون کارت سبز داشتیم آموزشمون زودتر تموم شد و بعد هم درجه رو دادن و ما رو فرستادن مأموریت.
    از سایتها خوندم که برای درجه حکم میدن و همینطور باید از مرکز آموزش تسویه حساب کنیم. هیچکدوم رو انجام ندادیم.
    در کل میخوام بدونم اونجا کار خاصی میکنن؟ یعنی میتونیم به یه نفر بگیم اون برگه رو بگیره و برای ما پست کنه؟
    اگه حضوری نگیریم مشکلی پیش میاد؟ یعنی اضافه خدومت میخوریم؟
    اگه برم نظام وظیفه استان خودمون، تقسیمات رو میدونن؟
    پس به مرخصی میگید ماموریت
    به ما که بعد اتمام آموزشی فقط یه برگه امریه دادن که توش نوشته بود کی و کجا خودمون رو به یگانمون معرفی کنیم، اگر کس دیگه ای هم اون برگه رو به ما میداد (مثلا میدادن به دوستامون که بهمون برسونند) فرقی نمیکرد اما احتمالا اذیت کنن بگن فقط به خود شخص میدیم
    قضیه اضافه خدمت هم توی آموزشی کلا منتفی هست، الکی بچه میترسونند، آموزشی اضافه خدمت نداره
    نه فکر نکنم نظام وظیفه استانتون بری کمکی بهت کنند.

12. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ربطی به جیره غذایی داره؟ والا ما هم نرم افزار بودیم، ساکن و متولد تهرانم بودیم، انداختنمون 800 کیلومتر اون ور تر البته انشالله که ایشون تهران بیوفتن
    درجه هم مشخصه، گروهبان یکم

14. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •