الان چند دقیقه مودمو خاموش کردم دوباره روشن کردم سرعت دانلودم از 600 اومده رو 40؟؟؟
ریستارتم کردم ولی قاط زده اصلا
سراسریه یا واسه من فقط به فاک رفته؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان چند دقیقه مودمو خاموش کردم دوباره روشن کردم سرعت دانلودم از 600 اومده رو 40؟؟؟
ریستارتم کردم ولی قاط زده اصلا
سراسریه یا واسه من فقط به فاک رفته؟؟
ظاهرا واس شماست فقط![]()
قضیه چیه الان میزنم دانلود سرعت از 300 شروع میشه کم کم میاد میرسه ب 1kb
تادیروز با 1m دانلود داشتم چی شده مشکل همه اس؟
از برکات ماه رمضان
من میخواستم طرح صبحانشو برای دوستم بگیرم ولی نموم شدو بجاش طرح تابستونی اومد.تو طرح تابستونی زده بود شبانه رایگان پس چرا شما میگی نیم بهاست اگه واقا نیم بها باشه اصلا نمی ارزه آدم این طرحو بگیره.دوستان واقا نیم بهاست یا رایگانه شبانه؟
دوستان با عرض سلام
من می خوام اینترنت بگیرم و هدفم شبانه و دانلود سنگین هست و همین الان لیست چندتا سریال 1080 و بازیهام آمدس می خوام ببینم آسیاتک شبانش چطوره ؟ بعد یه مدت محدود میکنن شبانرو ؟
کدوم سرویسش برای من از همه مناسب تر هستش ؟
با تشکر![]()
دوست عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است واضح و خوانا نوشته نیم بها دیگه واقعا نداره که![]()
سرویس های نامحدود آسیاتک برای دانلود شبانه اصلا جالب نیست ! اگر منطقه شما پارس آنلاین پوشش میده ، به نظرم بهترین گزینه س.
هنوز قابل ارائه هست , با شماره 1544 تماس بگیرید ، بخش فروش . اون جا میتونید سفارش بدید !
پس چرا اینجا یجور دیگه گفته
اینترنت پرسرعت آسیاتک سرویس جشنواره تابستانه(سرعت 6مگ حجم 24گیگ 12ماهه دانلود شبانه رایگان) با استفاده از کدتخفیف و 50% تخفیف فقط 22هزار تومان (مهلت خرید و فعالسازی اشتراک اینترنت 30تیر1395)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز , گفته که نوع شبانه : 2 تا 8 صبح نیم بها حساب میکنه ، شبانه رایگان نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)