میگم بریم اریجینال بخریم بهتر نیست؟؟آدم با شنیدن بعضی چیزا ناراحتی قلبی میگیره
همچنین اگه خبری از lt بعدی اومد خواهشا اطلاع بدید.. این فریمور رو چقدر شایعه درست کردن براش آخرش هم اینجوری شد قرار بود مثلا کار x360 را یکسره کنند!!
![]()
میگم بریم اریجینال بخریم بهتر نیست؟؟آدم با شنیدن بعضی چیزا ناراحتی قلبی میگیره
همچنین اگه خبری از lt بعدی اومد خواهشا اطلاع بدید.. این فریمور رو چقدر شایعه درست کردن براش آخرش هم اینجوری شد قرار بود مثلا کار x360 را یکسره کنند!!
![]()
دوست عزيز مگه LT3 اسليم اومده ؟ چون دستگاه من اسليم هست
خیر،LT 3 هنوز برای اسلیم ها نیومده...................
روشی که الان برای رد شدن از قفل XGD3 ارائه شده روش پر مرحله ای هست نمیشه بگم سخته چون سختیش به داشتن امکانات هست ببینید شما یا باید دیسک اورجینال بازی رو بگیرید و یک DVD Drive لایت آن که فریمور بخصوصی داره بخونید ایمیج رو در واقع ایمیج حجم کامل و 100 رو داره یا اینکه از تورنت خودتون دانلود کنید ایمیج کامل رو بعد چیزی که شما نیاز دارید یک فقره رایتر لایت آن (مثلا iHAS324 یا iHAS 524) هست با دیسک ورباتیم شما قبل از رایت کردن باید فریمور مخصوصی که C4eva براش ارائه کرده فلش کنید رایتر رو بعد همون ایمیج فایل رو 100 درصد رایت کنید در این حالت چنانجه ال تی 3 داشته باشدی می تونید بازی ها رو از هارد بخونید علی الخصوص دیگه مشکل کرش کردن فورزا 4 هم با این روش از بین می ره و در ضمن لایو هم در خدمت شماست
شاید فکر کنید اینهمه دردسر... یه دفعه آدم میره اورجینال می گیره دیگه... بله مسئله اینجاست روشی که برای گذشتن از این قفل ارائه شده می تونه باعث بشه که قضیه جی تگ بیشتر مورد توجه قرار بگیره... به هر حال پس از مدتها مایکی یه قفلی اختراع کرده که تونسته جلوی پایریسی رو بگیره
درسته یکم دردسر داره اما فقط کافیه بازی با رایر مخصوص رایت بشه روی DVD مخصوص و پچ شده باشه. یکم صبر کنیم شرکتها بازیارو Ok می کنن. چون الان با LT3 فقط اینجوری بازیا درست اجرا میشن.
الان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.
Last edited by sony_W810i; 31-12-2011 at 09:25.
لینک رو پ.خ کن پلیزالان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.![]()
دوست عزيز من كنسول اسليم دارم مگه شما نميگيد كه LT3 هنوز واسه اسليم نيومده خوب چجور من بايد بازيايي رو بگيرم كه به اين پچ بخوره ؟
من واسه کنسولهای فت که LT3 اومده گفتم. شما پس حالا حالاها باید صبور باشی![]()
خوب دوست عزيز وقتي براي دستگاه من LT3 نيومده هنوزم بايد به اون روش بازيام رو رايت كنم ؟
نه لازم نیست پچ کنید.چونLt+2دارید.
فقط باید با بورنر مکس رایت بشه تا کل بازی رایت بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)