تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2894 از 3195 اولاول ... 18942394279428442884289028912892289328942895289628972898290429442994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,931 به 28,940 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من احتمال میدم به خاطر این داشبورد جدیده هست.
    اگه update کردید باید بازی های رو دوباره پچ کنید و با رایتر مخصوص رایت کنید.( باید iso اصلی بازیو داشته باشی نه اینکه این بازی هایی که 97% رایت شده رو ازشون iso بگری و پچ کنی.) حتماً و فقط باید از dvd verbatim که printable هست و تکنولوژی MKM داره استفاده کنی واسه رایت. MKM001 و MKM003 مدل هایی هیتند که پشتیبانی میشن
    میگم بریم اریجینال بخریم بهتر نیست؟؟ آدم با شنیدن بعضی چیزا ناراحتی قلبی میگیره همچنین اگه خبری از lt بعدی اومد خواهشا اطلاع بدید.. این فریمور رو چقدر شایعه درست کردن براش آخرش هم اینجوری شد قرار بود مثلا کار x360 را یکسره کنند!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باید صبر داشته باشی. LT3 تازه اومده. بازیای پچ شده میان یواش یواش
    دوست عزيز مگه LT3 اسليم اومده ؟ چون دستگاه من اسليم هست

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خیر،LT 3 هنوز برای اسلیم ها نیومده...................

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم بریم اریجینال بخریم بهتر نیست؟؟ آدم با شنیدن بعضی چیزا ناراحتی قلبی میگیره همچنین اگه خبری از lt بعدی اومد خواهشا اطلاع بدید.. این فریمور رو چقدر شایعه درست کردن براش آخرش هم اینجوری شد قرار بود مثلا کار x360 را یکسره کنند!!
    روشی که الان برای رد شدن از قفل XGD3 ارائه شده روش پر مرحله ای هست نمیشه بگم سخته چون سختیش به داشتن امکانات هست ببینید شما یا باید دیسک اورجینال بازی رو بگیرید و یک DVD Drive لایت آن که فریمور بخصوصی داره بخونید ایمیج رو در واقع ایمیج حجم کامل و 100 رو داره یا اینکه از تورنت خودتون دانلود کنید ایمیج کامل رو بعد چیزی که شما نیاز دارید یک فقره رایتر لایت آن (مثلا iHAS324 یا iHAS 524) هست با دیسک ورباتیم شما قبل از رایت کردن باید فریمور مخصوصی که C4eva براش ارائه کرده فلش کنید رایتر رو بعد همون ایمیج فایل رو 100 درصد رایت کنید در این حالت چنانجه ال تی 3 داشته باشدی می تونید بازی ها رو از هارد بخونید علی الخصوص دیگه مشکل کرش کردن فورزا 4 هم با این روش از بین می ره و در ضمن لایو هم در خدمت شماست
    شاید فکر کنید اینهمه دردسر... یه دفعه آدم میره اورجینال می گیره دیگه... بله مسئله اینجاست روشی که برای گذشتن از این قفل ارائه شده می تونه باعث بشه که قضیه جی تگ بیشتر مورد توجه قرار بگیره... به هر حال پس از مدتها مایکی یه قفلی اختراع کرده که تونسته جلوی پایریسی رو بگیره

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته یکم دردسر داره اما فقط کافیه بازی با رایر مخصوص رایت بشه روی DVD مخصوص و پچ شده باشه. یکم صبر کنیم شرکتها بازیارو Ok می کنن. چون الان با LT3 فقط اینجوری بازیا درست اجرا میشن.

الان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.
    Last edited by sony_W810i; 31-12-2011 at 09:25.

7. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.
    لینک رو پ.خ کن پلیز

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته یکم دردسر داره اما فقط کافیه بازی با رایر مخصوص رایت بشه روی DVD مخصوص و پچ شده باشه. یکم صبر کنیم شرکتها بازیارو Ok می کنن. چون الان با LT3 فقط اینجوری بازیا درست اجرا میشن.

دوست عزيز من كنسول اسليم دارم مگه شما نميگيد كه LT3 هنوز واسه اسليم نيومده خوب چجور من بايد بازيايي رو بگيرم كه به اين پچ بخوره ؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز من كنسول اسليم دارم مگه شما نميگيد كه LT3 هنوز واسه اسليم نيومده خوب چجور من بايد بازيايي رو بگيرم كه به اين پچ بخوره ؟
    من واسه کنسولهای فت که LT3 اومده گفتم. شما پس حالا حالاها باید صبور باشی

11. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من واسه کنسولهای فت که LT3 اومده گفتم. شما پس حالا حالاها باید صبور باشی
    خوب دوست عزيز وقتي براي دستگاه من LT3 نيومده هنوزم بايد به اون روش بازيام رو رايت كنم ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب دوست عزيز وقتي براي دستگاه من LT3 نيومده هنوزم بايد به اون روش بازيام رو رايت كنم ؟
    نه لازم نیست پچ کنید.چونLt+2دارید.
    فقط باید با بورنر مکس رایت بشه تا کل بازی رایت بشه!

14. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •