تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2893 از 4105 اولاول ... 1893239327932843288328892890289128922893289428952896289729032943299333933893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,921 به 28,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه مال اون استان نباشیم میشه تو شهر خونه اجاره کرد که 2 به بعد بریم اونجا؟
    من همه کارام با لپتاپه
    یعنی لپتاپم نباشه باید دیوار رو نگاه کنم حالا هر جا میخواد باشه حتی بهشت
    همه جا نمیشه، مثلا اگر شهرهای مرزی بیوفتی ممکنه به همین راحتی ها بهت برگه شهری ندن، مثل شرایطی که من دارم، شاید ماهی یک بار به زور بزارن بریم بیرون
    اگر شهر کوچیک هم باشی شاید اهالی شهر خونشون رو به سرباز و پسر مجرد اجاره ندن و اونم دردسرهای خودشو داره
    شما بیشتر دعا کن شهر خودت باشی
    از لیسانس ها که گ1 شدن ممکنه استفاده های مختلفی شه حتی توی بخش های مختلف یه پادگان کارهایی که میکنن فرق داره، شنیدم بعضی گردان های پیاده جایی که من هستم اونها رو حتی نگهبان گشت هم میزارن، یه گردان دیگه (بنا به نظر فرمانده گردان یا گروهان) ازشون بعنوان معاون گشت استفاده میکنه، توی ستاد ازشون بعنوان افسرنگهبان استفاده میکنند.
    به نظر من خیلی به این چیزها فکر نکنید چون قابل پیش بینی نیست، انشالله که جای شما خوب میشه، ما سرباز صفر داریم رفته شده راننده فرمانده تیپ جاش از همه بهتره و حال میکنه، ستوان دوم (فوق لیسانس) هم داریم رفته گردان پیاده پوستش داره کنده میشه، خودتون رو بیخود اذیت نکنید از الان
    Last edited by Mo5tafa; 27-03-2015 at 09:54. دليل: اضافات

2. 4 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان لب مرز ، 24 ماه خدمت حساب میشه یا 21 ماه ؟

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست سه راه شهریار (دپو یا ترابری) باشه ؟
    چندتا سوال دارم،ممنون
    سلام
    من دپو سه راه شهریار -پشتیبانی منطقه 3 (پادگان ذوالفقار)- هستم. سوالی راجع به این پادگان باشه در خدمتم. اما در مورد پادگانای اطرافش مثل ترابری، مرکز تعمیرات مکانیک و یا 22 بهمن و... سوالی جواب نمیدم چون اطلاعی ندارم.

5. این کاربر از x3lmorgan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    باید کمتر از ۲۱ باشه ولی یکی از آشناها ما تو مرز سیستان خدمنت میکنه وقتی از شرایطش میگه ترجیح میدی ۲۴ بری ولی اونطوری نباشه...

7. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    غیبت در ایام عید چند روز جریمه داره؟

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

همه جا نمیشه، مثلا اگر شهرهای مرزی بیوفتی ممکنه به همین راحتی ها بهت برگه شهری ندن، مثل شرایطی که من دارم، شاید ماهی یک بار به زور بزارن بریم بیرون
    اگر شهر کوچیک هم باشی شاید اهالی شهر خونشون رو به سرباز و پسر مجرد اجاره ندن و اونم دردسرهای خودشو داره
    شما بیشتر دعا کن شهر خودت باشی
    از لیسانس ها که گ1 شدن ممکنه استفاده های مختلفی شه حتی توی بخش های مختلف یه پادگان کارهایی که میکنن فرق داره، شنیدم بعضی گردان های پیاده جایی که من هستم اونها رو حتی نگهبان گشت هم میزارن، یه گردان دیگه (بنا به نظر فرمانده گردان یا گروهان) ازشون بعنوان معاون گشت استفاده میکنه، توی ستاد ازشون بعنوان افسرنگهبان استفاده میکنند.
    به نظر من خیلی به این چیزها فکر نکنید چون قابل پیش بینی نیست، انشالله که جای شما خوب میشه، ما سرباز صفر داریم رفته شده راننده فرمانده تیپ جاش از همه بهتره و حال میکنه، ستوان دوم (فوق لیسانس) هم داریم رفته گردان پیاده پوستش داره کنده میشه، خودتون رو بیخود اذیت نکنید از الان
    میگم داداش اینکه کجا بیفتیم دست خودمون نیس که؟منظورم اینه بعد تقسیم شدنمون اینکه داخل پادگان کدوم قسمت بیفتیم شانسیه؟من میخوام راننده بشم ولی از مسئولیت گرفتن تو ارتشم میترسم.نظرت چیه؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛
    نوروز مأموریت خوردیم و بهمون گفتن باید 15 فروردین برگردیم مرکز آموزش؛ در حالیکه آموزش ما تموم شده و اونجا بهمون گفتن دیگه به پادگان بر نمیگردیم!
    هنوز یگان خدمتی ما مشخص نشده؛ اول گفتن تو همون ستاد تقسیمات رو بهمون میگن ولی اینطور نشد و حالا باید برگردیم پادگان. ضمناً درجه ها رو هم دادن
    میخوام بدونم چکار میکنن؟ باید تسویه حساب کنیم؟
    با اتوبوس ما رو میبرن استان محل خدمت یا خودمون باید بریم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لب مرز اگر جوز مناطق درگیر محسوب بشه (فکر کنم سیستان اینطوره) 3 ماه کسری داره، اگر نه فقط بد آب و هوا محسوب بشه (مثل مرزهای غربی، شوشتر و اینها) 2 ماه کسری داره
    یه درجه بندی دارن، مثلا میگن منطقه 2، منطقه 3 و اینها

باید کمتر از ۲۱ باشه ولی یکی از آشناها ما تو مرز سیستان خدمنت میکنه وقتی از شرایطش میگه ترجیح میدی ۲۴ بری ولی اونطوری نباشه...
    همیشه اینطور نیست، گاهی وارد خدمت که بشی هرچقدرم سخت باشه ولی باز ترجیح میدی سخت تر باشه کسری داشته باشه، واقعا مدتش خیلی زیاده

سلام
    غیبت در ایام عید چند روز جریمه داره؟
    ربطی به عید و غیر عید نداره، به ازای هر روز نهست (غیبتی که هنوز فرار محسوب نشده) دو روز اضافه خدمت (توی ارتش) میخوری که یک روزش بابت خلاء خدمتی اون روزه، یه روزم اضافه خدمت انظباطی واسه غیبتیه که کردی، البته ممکنه فرمانده یگانتون هم شاکی بشه خودش هم واستون اضافه خدمت بزنه، مثلا فرمانده ما واسه خودش قانون گذاشته که علاوه بر اون اضافه خدمت قانونی که هست، زیر 3 روز نهست، مثلا 3 روز اضافه خدمت میزنه، تا 7 روز 10 روز میزنه، بالاتر از 10 روز 15 روز میزنه

میگم داداش اینکه کجا بیفتیم دست خودمون نیس که؟منظورم اینه بعد تقسیم شدنمون اینکه داخل پادگان کدوم قسمت بیفتیم شانسیه؟من میخوام راننده بشم ولی از مسئولیت گرفتن تو ارتشم میترسم.نظرت چیه؟
    اگر بخوام با اولیت بگم به ترتیب: پارتی، شانس، نیاز پادگان، زرنگی خودت و رسته ای که خوردی توی اینکه کدوم بخش بیوفتی موثره، نمیشه روی چیزی حساب کرد.
    اگر لیسانسی شما رو راننده نمیزارن، معمولا راننده سرباز صفر باید باشه، شما توی بخش های دیگه بیشتر به درد می خورید
    مسئولیتم گاهی با خودش رفاه میاره دیگه، ولی خب خرابکاری بشه یقتون رو میگیرن و واستون کسورات مینویسند و کلی داستان داره، ریسکه کمی ولی گاهی به ریسکش میارزه

12. 3 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام؛
    نوروز مأموریت خوردیم و بهمون گفتن باید 15 فروردین برگردیم مرکز آموزش؛ در حالیکه آموزش ما تموم شده و اونجا بهمون گفتن دیگه به پادگان بر نمیگردیم!
    هنوز یگان خدمتی ما مشخص نشده؛ اول گفتن تو همون ستاد تقسیمات رو بهمون میگن ولی اینطور نشد و حالا باید برگردیم پادگان. ضمناً درجه ها رو هم دادن
    میخوام بدونم چکار میکنن؟ باید تسویه حساب کنیم؟
    با اتوبوس ما رو میبرن استان محل خدمت یا خودمون باید بریم؟
    ماموریت چی؟ نزاجا هستی؟
    مگه اعزامی 12.1 نیستی؟ اگر باشی که 2.1 کارشون با شما تموم میشه، اگر اعزامی 12.18 باشی هم خب بازم باید برگردی مرکز آموزش
    اونجا بهتون یه برگه امریه میدن که توش نوشته کجا افتادید و تا کی مهلت دارید خودتون رو معرفی کنید اونجا
    خودتونم باید اتوبوس بگیرید، دیگه از اون خبرا نیست

14. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ماموریت چی؟ نزاجا هستی؟
    مگه اعزامی 12.1 نیستی؟ اگر باشی که 2.1 کارشون با شما تموم میشه، اگر اعزامی 12.18 باشی هم خب بازم باید برگردی مرکز آموزش
    اونجا بهتون یه برگه امریه میدن که توش نوشته کجا افتادید و تا کی مهلت دارید خودتون رو معرفی کنید اونجا
    خودتونم باید اتوبوس بگیرید، دیگه از اون خبرا نیست
    نیروی انتظامی هستم؛ منظورم مأموریت نوروزی (شیفت اول) بود که تموم شد.
    ما چون کارت سبز داشتیم آموزشمون زودتر تموم شد و بعد هم درجه رو دادن و ما رو فرستادن مأموریت.
    از سایتها خوندم که برای درجه حکم میدن و همینطور باید از مرکز آموزش تسویه حساب کنیم. هیچکدوم رو انجام ندادیم.

در کل میخوام بدونم اونجا کار خاصی میکنن؟ یعنی میتونیم به یه نفر بگیم اون برگه رو بگیره و برای ما پست کنه؟
    اگه حضوری نگیریم مشکلی پیش میاد؟ یعنی اضافه خدومت میخوریم؟

اگه برم نظام وظیفه استان خودمون، تقسیمات رو میدونن؟
    Last edited by hamed29; 27-03-2015 at 17:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •