[QUOTE=aha2012;6734813]فعلا برای کنسولهای فت اومده.کنسولت فته دیگه نه؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
اره دیگه فته
[QUOTE=aha2012;6734813]فعلا برای کنسولهای فت اومده.کنسولت فته دیگه نه؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
اره دیگه فته
سلان دوستان من جالا یک مشکل دیگه دارم وقتی بازی رو نصب میکنم اول بازی این پیغام میاد
failed to authorize disc ممنون میشم کمک کنید
من احتمال میدم به خاطر این داشبورد جدیده هست.
اگه update کردید باید بازی های رو دوباره پچ کنید و با رایتر مخصوص رایت کنید.( باید iso اصلی بازیو داشته باشی نه اینکه این بازی هایی که 97% رایت شده رو ازشون iso بگری و پچ کنی.) حتماً و فقط باید از dvd verbatim که printable هست و تکنولوژی MKM داره استفاده کنی واسه رایت. MKM001 و MKM003 مدل هایی هیتند که پشتیبانی میشن
دوست عزیز امکانش هست version قدیمی رو بریزم
چون من بازیا رو میخرم خودم رایت نکردم که بلد باشم
نه عزیز امکان ریخنن داشبورد قدیمی تر نیست.
جالا باید چکار کنم شرکت یا کسی رو میشناسید که به همون روشی که گقتید رایت کنه ؟
باید صبر داشته باشی. LT3 تازه اومده. بازیای پچ شده میان یواش یواش
آقا داستان این Driver Sanfrancisco چی شد؟ من که شش ماه پیش آپدیت کردم ( همون آپدیت اسلیم!) روش اجرا نمیشه باید ال تی 3 بریزم روش حتما؟؟ داستانی داریم به خدا با این ایکس باکس و پچ و بقیه چیزاش!
بچه ها
این lt3 اومد؟؟
راستی...این هارد اسیب دیده ی ما قابل تعمیر و بازیابی هست یا همه چیز ما پرید و باید یه هارد نو بخریم؟؟
سلام
من 3ماه پیش xbox slim 250 خرید کردم تو این مدت مشکلی نداشتم تا اینکه بازی Battlefield 3 خریدم وقتی dvd گذاشتم این error بم داد unrecognized Disc - this disc is unreadable 1.clean the disc with a soft cloth 2. restart the console
بعد از اون Mortal dc universe هم همین error داد ممنون میشم کمکم کنید :x
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)