اگر بسته ها مشابه باشن
دومی میره توی رزرو فک کنم
اگر بسته ها مشابه باشن
دومی میره توی رزرو فک کنم
با دوتا گوشی تست کردم
فکر کنم "خرید مجدد همین بسته " برای بسته های حذف شده برای کسایی هنوز فعاله که تعداد دفعات زیاد اون بسته رو خریداری نکردن . بسته 100 گیگ 6 ماهه برای من 30-40 روزه تموم میشد شاید به خاطر همین با حدف این بسته خرید مجددش برام فعال نبود .
خیر اینترنت موبایل همانطور که گفته شد روز اول بنای قیمت رو حسابی بالا گذاشتند اول که اومده بود هر کیلوبایت 0/7 ریال بود یعنی هر گیگ هفتاد هزار تومن! بعدا به اصلاح ارزانش کردند شد نیم ریال و حالا هم 0/4 ریال یعنی چهل هزار تومان برای هر گیگ. حالا این قیمتها بر چه اساس تعیین شده نمیدونم
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
ایرانسل هم زد تو کا رحجم دزدی ها.....1 گیگ حجم خریدم ..یه سریال 400 مگی دانلود کردم....1 گیگش تموم شد.....
مسخره دزد.....نمیدونه ما با هزار تا نرم افزار حجم مصرفیمون رو اندازه گیری میکنیم...
حرومش باشه 600 مگم...netlimitter دارم bandwithmanager دارم bandwithcalculator دارم رو همه اینها زده 404 مگ دانلود شده..
اومدم یه فیلم 600 مگی دانلود کنم که حجمم تموم شه...یهوی اس داده حجم شما مطابق مصرف آزاد حساب می شود...خشکم زد اصلا
Last edited by ❤❤❤; 01-05-2017 at 19:09.
من تجربه ۸ سال استفاده از ایرانسل رو داشتم و مشترک ایرانسل بودم ،یک خاطره جالب واس شما بگم ،سال ۸۶ که هنوز جاده ها تحت پوشش ایرانسل نبود،من داشتم از قم برمیگشتم تهران و توی اتوبان پوششی نبود و یک ساعت بعد وقتی رسیدم تهران شارژمو چک کردم دیدم ۲۰۰ تومن کم کرده و بعد تماس گرفتم پشتیبانی و جالبه واس اون تماس هم باید پول یک دقیقه مکالمه رو میپرداختم و اینجور شد که کلا بیخیال ۲۰۰ تومن شدم . البته ۲۰۰ تومن سال ۸۶ ارزشش از ۲۰۰ تومن الان بیشتر بود ،این فقط یک مورد بود و ایرانسل بارها از شارژ و بسته نت من می دزدید و تا در نهایت ترابرد کردم . ایرانسل ید درازی در دزدی داره اینو بدونید
این مصوبه ای که شما میگی برای اینترنت ثابت هست . برای اینترنت همراه اگه سیم کارتتون اعتباری باشه هر کیلوبایت ۰/۶ ریال و اگه سیم کارتتون دائمی باشه ۰/۴ ریال میوفته ؛ یعنی هر گیگ ۶۰ یا ۴۰ هزار تومن و اگه اپراتورها بسته های اینترنتی براتون میزارن دارن به من و شما لطف میکنن و به اون قیمت نجومی نمیفروشن و این حق براشون محفوظه که هر زمان دلشون خواست بسته ها رو حذف کنن .[emoji19] [emoji19]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
با مسدود بودن مصرف آزاد و نداشتن بسته نرم افزارهای ایرانسل من و فیلیمو کار می کنن و حتی با کامپیوتر هم سایت فیلیمو باز می شه ولی نرم افزار لنز اینطور نیست.
یکی ازین نامزدا نیومد بگه من اینترنت رایگان یا ارزون میدم اگه یکی اینو میگفت کلی رای میاورد
دوستان. دانلود شبانه 2 هزار تومنی فقط سه ساعته؟ آغاز و پایان این 3 ساعت چجوری محاسبه میشه؟ از شارژ پولم کم نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)