تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2892 از 4105 اولاول ... 1892239227922842288228882889289028912892289328942895289629022942299233923892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,911 به 28,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

دوستان دوره آموزشی با نوع مدرک تحصیلی فرق می کنه؟مثلاً آموزشی فوق لیسانس یا لیسانس و دیپلم فرقی داره یا نه؟
    بله فرق داره

تا دیپلم ها در پادگان جدا و دیپلم به بالا در پادگان دیگری آموزش میبینند

البته دروس و نوع آموزش یکی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهرم گذراندم و الان یگانم توپخانه 55 اصفهان و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد//حالا سوالم دوستان پدرم در طی سال های 62تا64 که زمان جنگ بوده در نیروی هوایی ارتش خدمت کرده(3 ماه آموزشی شیراز و 21 ماه باقی مانده را درفرودگاه یزد)به نظرتون میتونم کسری بابت خدمت پدرم بگیرم ویا اینکه چون پدرم خدمتش در منطقه(اهواز-کردستان و...) نبوده کسری بهم تعلق نمیگیره؟؟///سوال 2-دوستان من در دوره کد 20 روز اضافه برام زدن اینم از رد کردن موارد چرت و پرت توسط اغده ای ها (سردوشی سبزهای کادری ارتش) بگم خندتون میگیره(10 روز به خاطر اینکه چروک بود روی آنکارد تختم و 10 روزم به خاطر اینکه 3 روز بهمون مرخصی داده بودن باید صبح ساعت 8 میامدم من ساعت 11 صبح اومدم اونم 10 روز جمعا 20 روز شده)من چون یزدم نمیتونستم برم یگانم از آجودانی بپرسم ثبت شده یا نه ولی یکی از هم خدمتی های یزدیم که تو دوره کد باهم بودیم و الان توپخانه 22 شهررضاخدمت میکنه اونم مثل من 20 روز در دوره کد خورده و رقته آجدانی یگانش و گفتن ثبت شده به نظرتون بخشیده میشه؟؟؟ چه طور میگفتن دوره کد اضاف نداره؟؟؟

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهرم گذراندم و الان یگانم توپخانه 55 اصفهان و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد//حالا سوالم دوستان پدرم در طی سال های 62تا64 که زمان جنگ بوده در نیروی هوایی ارتش خدمت کرده(3 ماه آموزشی شیراز و 21 ماه باقی مانده را درفرودگاه یزد)به نظرتون میتونم کسری بابت خدمت پدرم بگیرم ویا اینکه چون پدرم خدمتش در منطقه(اهواز-کردستان و...) نبوده کسری بهم تعلق نمیگیره؟؟///سوال 2-دوستان من در دوره کد 20 روز اضافه برام زدن اینم از رد کردن موارد چرت و پرت توسط اغده ای ها (سردوشی سبزهای کادری ارتش) بگم خندتون میگیره(10 روز به خاطر اینکه چروک بود روی آنکارد تختم و 10 روزم به خاطر اینکه 3 روز بهمون مرخصی داده بودن باید صبح ساعت 8 میامدم من ساعت 11 صبح اومدم اونم 10 روز جمعا 20 روز شده)من چون یزدم نمیتونستم برم یگانم از آجودانی بپرسم ثبت شده یا نه ولی یکی از هم خدمتی های یزدیم که تو دوره کد باهم بودیم و الان توپخانه 22 شهررضاخدمت میکنه اونم مثل من 20 روز در دوره کد خورده و رقته آجدانی یگانش و گفتن ثبت شده به نظرتون بخشیده میشه؟؟؟ چه طور میگفتن دوره کد اضاف نداره؟؟؟
    داره اضافه کی میگه نداره ولی چون مثل یگان زیاد مسئولیتی نداره میگن که اضاف نداره ولی شما مطمعنی اضافه زده اونم 20روز خیلی زیاده ها؟؟؟؟ اونم واسه چروک؟)خیلی ها الکی میگن اضاف خوردی ولی بعدا اینطوری نبوده
    ولی تو سیستمی که اضاف میزنن اینطور شنیدم که دلیل اضافتو میزنن بعدش زیرش نوشته الف:قابل بخشش ب: غیر قابل بخشش که خودشون تصمیم میگیرن ببخشن یا نه

4. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون داداش.دوره کد چطوریاس؟نسبت به عجب شیر راحت تره؟تا ساعت 2 عصره هر روز؟این غذای عجب شیر سرویسمون کرد
    دوره کد من مزخرفترین دوره هست دوره کد که کیگن خوبه خداییش مزخرفترین دوره هست خیلی بد هم هست
    قدر عجب شیر رو بدن خداییش عجب شیر همه چیش از همه جا و دوره کد بهتر هست ما الان آرزو میکنیم باز بیوفتیم عجب شیر بهشتــــ بود خداییش
    نه دوره کد هم تا ساعت 3:30 هست آموزش بعد از ظهر هم داره
    غذاشم خیلی کمتره نسبت به عجب شیر و شام هم اکثرا کوکو
    ما دوره کدمون افتاده بود پرندک تهران نه آب داره نه دستشویی
    شانس ما هم رژه 29فروردین خورده به ما پدرمونو در آوردن اینقد تمرین کردیم

6. 3 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش میشه بگی تو یگان چیکارا میکنین؟از آموزشی سختتره؟بعد ساعت 2 میشه بری خونتون اگه شهر خودتون بیفتی با این فرض که ستوان3 نمیدن و گروهبان 1 میشیم؟
    بستگی داره یگان ات کجا باشه، پیاده باشی، ستاد باشی، منشی باشی، فرماندت کی باشه، خب خیلی فرق میکنه
    در کل یگان از آموزشی آسون تره، بهترین قسمتش بعد ساعت 2 تعطیل میکنند (اگر نگهبان نباشید) برید به کاراتون برسید حالا اگر بومی باشی بری خونه، اگر نه میتونی شهری بگیری بری شهر
    بله شما که لیسانس هستید احتمال 999999999999999999% گروهبان یکم میشید.

8. 3 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست سه راه شهریار (دپو یا ترابری) باشه ؟
    چندتا سوال دارم،ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز مدارک کسری خدمت از طریق سابقه جبهه پدرم نیومده و منتظرشم .
    یه قسمتی از سابقه جبهه پدرم به صورت داوطلبانه بوده گفتن باید بری بسیج دنبال سابقش پدرم آخر سال رفت واسه همین گفتن بعد عید بیا اونجا اون مسئولی که سابقه جبهه میده به پدرم گفته بود اگه به 30 ماه برسه معاف میشه و اینو گفته بود که اگه زودتر میومدی یه قانونی تو سال 93 بود که حتی آموزشی هم معاف میکردن حالا باید صبر کنید ببینید سال 94 هم این قانون هست یا نه !!!
    من که سابقه جبهه پدرم هنوز نیومده نمیدونم معاف میشم یا نه اما شنیده بودم حتی معافم بشی آموزشی باید بری این حرفی که به پدرم زدن چقدر صحت داره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بستگی داره یگان ات کجا باشه، پیاده باشی، ستاد باشی، منشی باشی، فرماندت کی باشه، خب خیلی فرق میکنه
    در کل یگان از آموزشی آسون تره، بهترین قسمتش بعد ساعت 2 تعطیل میکنند (اگر نگهبان نباشید) برید به کاراتون برسید حالا اگر بومی باشی بری خونه، اگر نه میتونی شهری بگیری بری شهر
    بله شما که لیسانس هستید احتمال 999999999999999999% گروهبان یکم میشید.
    اگه مال اون استان نباشیم میشه تو شهر خونه اجاره کرد که 2 به بعد بریم اونجا؟
    من همه کارام با لپتاپه
    یعنی لپتاپم نباشه باید دیوار رو نگاه کنم حالا هر جا میخواد باشه حتی بهشت

12. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اگه مال اون استان نباشیم میشه تو شهر خونه اجاره کرد که 2 به بعد بریم اونجا؟
    من همه کارام با لپتاپه
    یعنی لپتاپم نباشه باید دیوار رو نگاه کنم حالا هر جا میخواد باشه حتی بهشت
    اره میشه میتونی روز برگ بگیری اگه نگهبان نباشی میتونی بری

14. 2 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اره میشه میتونی روز برگ بگیری اگه نگهبان نباشی میتونی بری
    بعد تو این یک سال و نیم بعد آموزشی یعنی هر روز به من روزبرگ میدن و مشکلی نداره؟
    چه افرادیرو نگهبان میکنن؟ لیسانسها هم نگهبان میشن؟

16. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •