بله فرق داره
تا دیپلم ها در پادگان جدا و دیپلم به بالا در پادگان دیگری آموزش میبینند
البته دروس و نوع آموزش یکی هست
بله فرق داره
تا دیپلم ها در پادگان جدا و دیپلم به بالا در پادگان دیگری آموزش میبینند
البته دروس و نوع آموزش یکی هست
دوستان سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهرم گذراندم و الان یگانم توپخانه 55 اصفهان و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد//حالا سوالم دوستان پدرم در طی سال های 62تا64 که زمان جنگ بوده در نیروی هوایی ارتش خدمت کرده(3 ماه آموزشی شیراز و 21 ماه باقی مانده را درفرودگاه یزد)به نظرتون میتونم کسری بابت خدمت پدرم بگیرم ویا اینکه چون پدرم خدمتش در منطقه(اهواز-کردستان و...) نبوده کسری بهم تعلق نمیگیره؟؟///سوال 2-دوستان من در دوره کد 20 روز اضافه برام زدن اینم از رد کردن موارد چرت و پرت توسط اغده ای ها (سردوشی سبزهای کادری ارتش) بگم خندتون میگیره(10 روز به خاطر اینکه چروک بود روی آنکارد تختم و 10 روزم به خاطر اینکه 3 روز بهمون مرخصی داده بودن باید صبح ساعت 8 میامدم من ساعت 11 صبح اومدم اونم 10 روز جمعا 20 روز شده)من چون یزدم نمیتونستم برم یگانم از آجودانی بپرسم ثبت شده یا نه ولی یکی از هم خدمتی های یزدیم که تو دوره کد باهم بودیم و الان توپخانه 22 شهررضاخدمت میکنه اونم مثل من 20 روز در دوره کد خورده و رقته آجدانی یگانش و گفتن ثبت شده به نظرتون بخشیده میشه؟؟؟ چه طور میگفتن دوره کد اضاف نداره؟؟؟
داره اضافه کی میگه نداره ولی چون مثل یگان زیاد مسئولیتی نداره میگن که اضاف نداره ولی شما مطمعنی اضافه زده اونم 20روز خیلی زیاده ها؟؟؟؟ اونم واسه چروک؟)خیلی ها الکی میگن اضاف خوردی ولی بعدا اینطوری نبوده
ولی تو سیستمی که اضاف میزنن اینطور شنیدم که دلیل اضافتو میزنن بعدش زیرش نوشته الف:قابل بخشش ب: غیر قابل بخشش که خودشون تصمیم میگیرن ببخشن یا نه
دوره کد من مزخرفترین دوره هست دوره کد که کیگن خوبه خداییش مزخرفترین دوره هست خیلی بد هم هست
قدر عجب شیر رو بدن خداییش عجب شیر همه چیش از همه جا و دوره کد بهتر هست ما الان آرزو میکنیم باز بیوفتیم عجب شیر بهشتــــ بود خداییش
نه دوره کد هم تا ساعت 3:30 هستآموزش بعد از ظهر هم داره
غذاشم خیلی کمتره نسبت به عجب شیر و شام هم اکثرا کوکو
ما دوره کدمون افتاده بود پرندک تهران نه آب داره نه دستشویی
شانس ما هم رژه 29فروردین خورده به ما پدرمونو در آوردن اینقد تمرین کردیم
بستگی داره یگان ات کجا باشه، پیاده باشی، ستاد باشی، منشی باشی، فرماندت کی باشه، خب خیلی فرق میکنه
در کل یگان از آموزشی آسون تره، بهترین قسمتش بعد ساعت 2 تعطیل میکنند (اگر نگهبان نباشید) برید به کاراتون برسید حالا اگر بومی باشی بری خونه، اگر نه میتونی شهری بگیری بری شهر
بله شما که لیسانس هستید احتمال 999999999999999999% گروهبان یکم میشید.
سلام دوستان
کسی هست سه راه شهریار (دپو یا ترابری) باشه ؟
چندتا سوال دارم،ممنون
سلام دوستان
من هنوز مدارک کسری خدمت از طریق سابقه جبهه پدرم نیومده و منتظرشم .
یه قسمتی از سابقه جبهه پدرم به صورت داوطلبانه بوده گفتن باید بری بسیج دنبال سابقش پدرم آخر سال رفت واسه همین گفتن بعد عید بیا اونجا اون مسئولی که سابقه جبهه میده به پدرم گفته بود اگه به 30 ماه برسه معاف میشه و اینو گفته بود که اگه زودتر میومدی یه قانونی تو سال 93 بود که حتی آموزشی هم معاف میکردن حالا باید صبر کنید ببینید سال 94 هم این قانون هست یا نه !!!
من که سابقه جبهه پدرم هنوز نیومده نمیدونم معاف میشم یا نه اما شنیده بودم حتی معافم بشی آموزشی باید بری این حرفی که به پدرم زدن چقدر صحت داره؟؟؟
اگه مال اون استان نباشیم میشه تو شهر خونه اجاره کرد که 2 به بعد بریم اونجا؟
من همه کارام با لپتاپه
یعنی لپتاپم نباشه باید دیوار رو نگاه کنم حالا هر جا میخواد باشه حتی بهشت![]()
اره میشه میتونی روز برگ بگیری اگه نگهبان نباشی میتونی بری
بعد تو این یک سال و نیم بعد آموزشی یعنی هر روز به من روزبرگ میدن و مشکلی نداره؟
چه افرادیرو نگهبان میکنن؟ لیسانسها هم نگهبان میشن؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)